Arama sonuçlarınız

1. dadya

Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu

Ynt: Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu arkadaşlar aracım 1980cj 5 standart durumda lpg karburötörün hava ayar vidalarının birhayli altından takılı,hava filitreside kapalı yani lpgye yetecek en az hava alır ve en randımanlı çalışır durumda.benzin ayarınıda karburatördeki hava ayar vidalarından yaptım ve...

2. dadya

1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları

Ynt: 1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları önceki halini görmüş ve 80 cj5 sahibi birisi olarak gerçekten zevkli toplanmış bir cj galiba tek nazarlık bir sepet yada bağaj:)malum cj5 yer sorunu...
  3. dadya

Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :)

Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :) sanırım ev bodrum kat ordan alıp çıkıyo,atlıyo jeep e çıkıyo..hep çıkıyoo jeepler niçin varki zaten:):)

4. dadya

Satılık CJ5 Bestop 2. El (Satışından Vazgeçildi)

Ynt: Satılık CJ5 Bestop 2. El (Satışından Vazgeçildi) merhaba 300 t lye arıyorduk duruyorsa eyer belki anlaşabiliriz
  5. dadya

Opel Astra 1.6 Comfort Takas

Ynt: Opel Astra 1.6 Comfort Takas oyüzden yok ilanı ama resim isterseniz yollaya bilirim

6. dadya

Ynt: Opel Astra 1.6 Comfort Takas dostum aslında hiç satmayı düşünmüyordum fakat kışa ev yaptırmam lazım,ha deyince satılmıyor arazi araçları o yüzden bineğhe döneyim diye düşündüm arabam gerçekten iyi uzun yolda yaptım, 1500 km balıkesir tarafına ve otaban seyir hızım çok güvenli ve rahat...

7. dadya

Ynt: Opel Astra 1.6 Comfort Takas 1980 cj5 aracım var herşeyiyle çalışır durumda,banka müdürü aracı imiş:)2011 e kadar muayenesi yapılmıştır dilerseniz görüşebiliriz 05325159078 iyi satışlar dilerim.
  8. dadya

Bayandan Tertemiz Kazasız Servis Bakımlı Micra - 1.2 Düz Vites ANKARA (SATILDI)

Ynt: Bayandan Tertemiz Kazasız Servis Bakımlı Micra - 1.2 Düz Vites ANKARA (SATILDI) anlıyorum teşekkürler...
  9. dadya

Donmuş Deniz

Ynt: Donmuş Deniz teşekkürler güzel resimler,yaşam şekli haline gelmemiş soğun fazlası korkutucu hele bizim gibi birkaç mevsim yaşayan ülkeler için,her nekadar doğuda kar hayatı çok güçleştirsede kışın sonu bahar oluyor:)saglıkla kalın...

10. dadya

Bayandan Tertemiz Kazasız Servis Bakımlı Micra - 1.2 Düz Vites ANKARA (SATILDI)

Ynt: Bayandan Tertemiz Kazasız Servis Bakımlı Micra - 1.2 Düz Vites ANKARA (SATILDI) merhaba 1980 cj5 takas düşünürmüsünüz...

11. dadya

CJ5 ve Gözyaşlarım.

Ynt: CJ5 ve Gözyaşlarım. öncelikle gerçekten büyük geçmiş olsun.sanırım tam olarak tespit edilmesede bir biri peşi sıra oluşan talihsizlikler gibi anlaşılıyor anlattıklarınızdan.aracınız kaç model bilmiyorum ama tehlike yaratan konulardan biride frenler,tecrübeli arkadaşlar ünemle uyarıyor...
  12. dadya

Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ? 1980 cj5

13. dadya

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar.Benim adım Göksel Şimşek 1969 İstanbul doğumluyum,kuaförüm 17 senedir marmaris ve datçada yaşıyorum.1980 model cj5 kullanıyorum doğayı ve doğal yaşamayı seviyorum zaman buldukça balık tutmak,fotoğraf çekmek ve dalmak(serbest)ile datçanın tadını...
  14. dadya

Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ? arkadaşlar çok güzel dile getirmişiniz hepsini okurken nekadar doğru..işte bundan diyerek salladım durdum kafamı.bende duygularımı yazmak paylaşmak istedim.öncelikle sizin olduğunu hissediyorsunuz sanki o arazide giderken sizde...
  15. dadya

CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar

Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar arkadaşlar cj5 imin direksiyonunda bir toplama sorunu var bir dostum lastiklerimin ön mesafesi arkaya nazaran daha içe bakar ayarlanmalı dedi bu doğrumu standart bir ölçüsü varmı yada ne olabilir sorunum nerden başlamalı teşhise şimdiden çok teşekkürler..

16. dadya

CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar

Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar 1977 cj5 lerde sanırım genel sorunların başında geliyor vitesten çıkma olayı eski arabamdan biliyorum şimdi 1980 model aldım gerçekten üç yıl ama bir hayli gelişme var ön disk frenler çok önemli.ben önceki 77 de tam birşeyler ögrenirken 80 e geçiverdim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR