Arama sonuçlarınız

1. M

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? merhaba şu anda Bursa/İnegöl'deyim. yani burda öğretmenim ve İskenderunluyum. bu nedenle diyebilirim ki Bursa'daki et yemekleri çok da lezzetli sayılmaz. en azından bizim oralara göre. İskenderi o kadar da lezzetli gelmedi. belki güzel yapan yerine denk...

2. M

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) merhaba aslında görene kadar ben de bilmiyordum. ama bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında görünce şaşırdım.
  3. M

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) dizel motorun bir avantajı da, çok az yarayacak olsa da kapalı otoparklara rahat rahat girebiliyor olmanızdır. belki işinize çok az yarayacak ama çok önemli bir anda gerekli olabilir. benim gibi araba park etme konusunda pimpirikli birisi iseniz...

4. M

88 xj Revizyon

Ynt: 88 xj Revizyon bu galiba benim içindi.
  5. M

Sonunda Jeep XJ'me Kavuştum...

Ynt: Sonunda Jeep XJ'me Kavuştum... rica ederim...

6. M

Sonunda Jeep XJ'me Kavuştum...

Ynt: Sonunda Jeep XJ'me Kavuştum... merhaba aracınız hayırlı olsun. kazasız, belasız ama bol çamurlu günler.

7. M

Sevdiğimiz Yollar

Ynt: Sevdiğimiz Yollar merhaba aslında fotoğraf çekmiştim. ama sanırım çoğu resmim babaevindeki bilgisayarda kalmış. elime geçtiği zaman eklerim.
  8. M

Sevdiğimiz Yollar

Ynt: Sevdiğimiz Yollar merhaba, Cavid abi kesinlikle geçmenizi tavsiye ederim. ama tabiki yaz aylarında. kış mevsiminde oraların halini tahmin edersiniz...
  9. M

Sevdiğimiz Yollar

Ynt: Sevdiğimiz Yollar son mesajdan bu yana epey bir zaman geçmiş ama ben de en çok ilgimi çeken yollardan bazılarını yazmak isterim. Van/Çaldıran'dan Ağrı/Doğubeyazıt'a giderken Tendürek dağını tırmanırsınız sonra da inersiniz. bu yolun sağında ve solunda volkanik kayalardan oluşan o kadar...

10. M

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... ayrıca Samsun'dan Amasra'ya giderken, iç kesimlerden giderseniz yol kenarlarında çeşitli mağaraların olduğu yerlerde görebilirsiniz. bu mağaralar öyle büyük mağara falan değil daha çok oyuk tarzında ama biraz büyük oyuklar.

11. M

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... merhaba, bu yeşil yoldan ben de 2006 yılında Samsun'dan Amasra'ya giderken geçmiştim. gerçektende yolu ilk fark ettiğimizde çok etkilenmiştik. araba da 5 kişiydik ve hemen inip bu yeşil yol boyunca yürüdük. insanın kulaklarına sanki birileri bir şey fısıldıyor gibiydi...
  12. M

Yol Olsada Olur Olmasada (2 NİVA)

Ynt: Yol Olsada Olur Olmasada (2 NİVA) bu arada sanki nivaları günümüzden yıllar öncesine gitmiş gibi hissettim. yol yok ama araç gidiyor. sanki geçmişle şu anın bir karışımı gibi ;D

13. M

Yol Olsada Olur Olmasada (2 NİVA)

Ynt: Yol Olsada Olur Olmasada (2 NİVA) videolar harika, lada nivalar daha da harika ama kırmızı niva en harikası. gerçekten de bi niva bu kadar güzel yapılabilir. özellikle de port bagajınız çok hoşuma gitti. tebrikler. araçlarınızla bol çamurlu günler.
  14. M

Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı.

Ynt: Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı. "el emeği göz nuru" dedikleri böyle bir şey olsa gerek. kimine işkence bizim gibilere de bir keyif. öğretmenim ama gözüm hala böyle kendi kendime yapabileceğim işlerde. inşallah ben de uğraşacam bu tarz işlerle.
  15. M

Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere

Ynt: Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere şaştım kaldım...

16. M

Macera Karavanları - Offroad Campers

Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23349.0 bu adreste bir örneği var.
  17. M

Macera Karavanları - Offroad Campers

Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers merhaba her doğacının gönlünde bir araç vardır ama malesef Türkiye şartlarında böyle araca sahip olmak maddi açıdan epey bir zorlayıcı. sadece kasa değil aynı zamanda aracın kendisi de pahalı. sanırım Türkiye şartlarında bu tarz araç yapabilmek için en...
  18. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar, ben mehmet ali arslan. yaklaşık olarak 1 senedir bu siteyi takip ediyorum. küçüklüğümden beri hayalim olan arazi araçlarıyla ilgili internette araştırma yaparken buldum ve sadece arazi araçları değil, doğa ve doğal olanların olduğu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri