Arama sonuçlarınız

1. Nigeria

Freelander yükseltme kiti yardım...

Ynt: Freelander yükseltme kiti yardım... Evet tercihim A/T türü bir lastik olacak, lastikleri de taktırdıktan sonra en kısa zamanda Fotoğrafları paylaşıcam :)

2. Nigeria

Ynt: Freelander yükseltme kiti yardım... Kayalardan yükseltme kiti edindim bir tane. Su anda yurtdışın dayım döndüğümde taktiricam. Lastiklerde ona göre secerim. Araca yükseltme yapmamin amacı, freelander lari bilirseniz. Eksozun yere değecekmiş gibi durması beni rahatsız ediyor. Ağır bir...
  3. Nigeria

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Tesekkurler Serdar bey, Kesinlikle bende A/T lastik dusunuyorum, su an Nijeryadayim dondugumde yukseltme kitini taktirdiktan sonra Lastikcinin onune cekip en uygun ebatta lastiklerin boyutunuda buyuterek bir lastik takmak...

4. Nigeria

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Tesekkurler Serdar bey, yukseltme kitinin bu gun siparisini verdim...
  5. Nigeria

Arkadaşlar 2006 TD4 Freelander ım var. 2'' yükseltme yapmak istiyorum, bu yükseltme ile birlikte en uygun büyüklükte birde AT lastik takmak istiyorum. - yükseltme kitini nereden temin edebilirim? taksam bir sıkıntı yaşarmıyım? - Lastiklerde ki ölçü tercihim ne olmalıdır? Bu konudaki...

6. Nigeria

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Arkadaslar merhaba, aracına yükseltme kiti uygulayan varmı? varsa nerden bulabilirim? 2'' yükseltmek sıkıntı yaratabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim...

7. Nigeria

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Buda yeni aldığım aracım. daha öncede 2001 1.8 HSE vardı 2 yıl kullandım.
  8. Nigeria

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? kopyalarken Fikret beyi almayı unutmuşum, Fikret bey hakkınızı helal edin. düzelttim. 1. Rıdvan KAYACI - 2006 model 2.0 TD4 HSE İSTANBUL 2. Hasan KOCA 2011...
  9. Nigeria

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? 1. Rıdvan KAYACI - 2006 model 2.0 TD4 HSE İSTANBUL 2. Hasan KOCA 2011 2.2 TD4 XS Premium 3.Yavuz Bekir ALBAYRAK 2000 1.8 HSE 4. A.Kadir...

10. Nigeria

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

11. Nigeria

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

Özcan usta ellerine sağlık, .çok iyi iş çıkarmışsın. Takip
  12. Nigeria

Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011)

Ynt: Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011) Güzel görseller ellerinize sağlık, iyi eylenmiş görünüyorsunuz, iki arabada olsanız tadını çıkarmışsınız.

13. Nigeria

ankara yenikent piknik ve ofroad turu duyurusu 03,04,2011

Ynt: ankara yenikent piknik ve ofroad turu duyurusu 03,04,2011 Merhaba yeni katıldım adım Salih, sürekli yutd dışında oluyorum ama sayfanızı takip ediyorum, Ankaraya geldiğimde sizinde hafta sonu gezilerinizin olduğu bir gün sizlere katılmak ve tanışmak isterim, Freelandır ım var birazda...
  14. Nigeria

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları çok güzel araçlar emeğe her zaman saygı...
  15. Nigeria

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Levent bey aracınız çok güzel olmuş kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle...

16. Nigeria

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Salih mühendisim Nijeryada Yaşıyorum, işim gereği tabiki, Doğa sporları ilgi alanımdır, bu aralar Off-road yapma merakı sardı, Tatiller de biraz gezip sitres atmak için bu siteyi tercih ettim, belki bana gideceğim yerler ve aracıma ne gibi...
  17. Nigeria

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel olur olmadık şeylere artık cevap yazıcağız desenize.
  18. Nigeria

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel özel mesajlarıma cevap veremiyorum bir hata oluştu özel mesaj gönderemezsiniz diyor, bana yardımcı olabilirmisiniz,

19. Nigeria

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Merhaba yeni katıldım, Braveheart 1,9 DDİS ile ilgili yazdıklarını dikkatlice okudum, yurt dışında çalışan bir Mühendisim, 4-5 ayda bir ancak Türkiye ye gelebiliyorum, Benim 2005 1,5 dci bir meganım vardı eylül 2010 da aracımı sattıktan sonra yeni bir araç arayışı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR