Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz
her araç için geçerli olmayabilir ama dizel aracın benzinli araçtan maddi olarak avantajı sadece harcadığı yakıttır.Diğer bütün harcamalar benzinliden fazladır(periyodik bakımları, motor parça fiyatları, motor yaptırma maliyeti, motor km ömrü...
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
kış için vakumlu kış lastiği tercih edin AT lerden daha iyi iş yapar karda buzda (4x2 için).Alay konusu falan yok üzerinize de alınmayın zaten varsa bile sizinle bir ilgisi yok ;)
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
4x2 aracta AT lastik iş yapar tabii ama yaptığı iş yaz lastiklerinden daha iyi kış lastiklerinden daha kötü olacaktır.Bu yüzden 4x2 aracınız varsa yazın yaz lastiği kışın kış lastiği kullanmak daha mantıklıdır...
Ynt: takip basladi .....
vergiye tabi tutulan yeni uygulamalar...
1-yılda belli bir sayıdan fazla nefes alanlar( havayı fazla kullandıkları için)
2-yılda belli bir sayıdan fazla adım atanlar( toprağı fazla ezdikleri için)
3-yılda belli bir kelimeden fazla konuşanlar(Allahın bahşettiği nefesi...
Ynt: LPG li aracıma İridium Buji Taktım. sonuç: Mükemmel ötesi
benim aracın orjinal bujileri iridyum, kitapçığında 100.000 km de değişim yazıyor araç daha 64 binde çekişle ilgili bir sıkıntım yok ama acaba değişsemmi diye düşünüyorum(illaki çekişe de bir artı sağlar ve yakıt ekonomisi...
Ynt: FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim..
öncelikle hoşgeldiniz :) çok bildiğimden değil de elimden geldiği kadar yardım etmek isterim...freelanderın 1.8 i kötü ünüyle meşhurdur forumda daha iyi bilen arkadaşlar cevap vereceklerdir ancak bi arama yaparsanız(forumda) 1,8...