Arama sonuçlarınız

1. maresal

Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması

Ynt: Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması takip

2. maresal

dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz

Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz her araç için geçerli olmayabilir ama dizel aracın benzinli araçtan maddi olarak avantajı sadece harcadığı yakıttır.Diğer bütün harcamalar benzinliden fazladır(periyodik bakımları, motor parça fiyatları, motor yaptırma maliyeti, motor km ömrü...
  3. maresal

Adım adım karavan imalatı..

Ynt: Adım adım karavan imalatı.. ilgiyle takip

4. maresal

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! ..
  5. maresal

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları burdada kısa bir muhabbeti dönmiştü http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46074.80

6. maresal

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? kesinlikle katılıyorum... ;D ;)

7. maresal

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? duster başlığı altında açılan konuları çok seviyoruz :D
  8. maresal

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? şimdiden hayırlı olsun...
  9. maresal

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sizin aracınız ne??

10. maresal

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? gayet ciddi yazmışsınız ama gülümsediğinizi görebiliyorum ;)

11. maresal

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? kış için vakumlu kış lastiği tercih edin AT lerden daha iyi iş yapar karda buzda (4x2 için).Alay konusu falan yok üzerinize de alınmayın zaten varsa bile sizinle bir ilgisi yok ;)
  12. maresal

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ;D aman hocam ne yaptınız.

13. maresal

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 4x2 aracta AT lastik iş yapar tabii ama yaptığı iş yaz lastiklerinden daha iyi kış lastiklerinden daha kötü olacaktır.Bu yüzden 4x2 aracınız varsa yazın yaz lastiği kışın kış lastiği kullanmak daha mantıklıdır...
  14. maresal

başka türlü bir şey...

Ynt: başka türlü bir şey... bambaşka türlü bir şey...
  15. maresal

takip basladi .....

Ynt: takip basladi ..... vergiye tabi tutulan yeni uygulamalar... 1-yılda belli bir sayıdan fazla nefes alanlar( havayı fazla kullandıkları için) 2-yılda belli bir sayıdan fazla adım atanlar( toprağı fazla ezdikleri için) 3-yılda belli bir kelimeden fazla konuşanlar(Allahın bahşettiği nefesi...

16. maresal

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu ilgiyle takip
  17. maresal

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk takip
  18. maresal

LPG li aracıma İridium Buji Taktım. sonuç: Mükemmel ötesi

Ynt: LPG li aracıma İridium Buji Taktım. sonuç: Mükemmel ötesi benim aracın orjinal bujileri iridyum, kitapçığında 100.000 km de değişim yazıyor araç daha 64 binde çekişle ilgili bir sıkıntım yok ama acaba değişsemmi diye düşünüyorum(illaki çekişe de bir artı sağlar ve yakıt ekonomisi...

19. maresal

İzmir Balçova Termal - Narlıdere Çatalkayalar - Kavacık (04 Mart 2012)

izmir'de gezilebilecek yerleri sayenizde takip ediyorum, kısmetse yazın izmir'de iyice gezmeyi planlıyorum...
  20. maresal

FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim..

Ynt: FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim.. öncelikle hoşgeldiniz :) çok bildiğimden değil de elimden geldiği kadar yardım etmek isterim...freelanderın 1.8 i kötü ünüyle meşhurdur forumda daha iyi bilen arkadaşlar cevap vereceklerdir ancak bi arama yaparsanız(forumda) 1,8...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR