Arama sonuçlarınız

1. maresal

Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım

Ynt: Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım Ebay'dan 189$ lık bir parça aldım aracım için, 22 şubatta kargoya verildi ama hala bir ses seda yok.gümrüğe takılmış olabilir mi acaba, eğer gümrüğe takıldıysa nasıl haberimiz olacak, biz mi takip edeceğiz...

2. maresal

KURTARAMAMA OPERASYONU (Nehir aracı götürüyor )

Ynt: KURTARAMAMA OPERASYONU (Nehir aracı götürüyor ) araç tekrardan çalıştı mı acaba? ;D
  3. maresal

Aptallık Paraylamı

Ynt: Aptallık Paraylamı :)

4. maresal

ML 320 Mercedes

Ynt: ML 320 Mercedes o araç benimde dikkatimi çekmişti.fiyat bayaa uygun ...
  5. maresal

10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz.

bir iki ay önce kar yağdığında gittim o tarafa, önce başköy tarafına ardından çataldere tarafına.araçta yalnız olduğum için çok fazla durup resim çekemedim sadece başköy tarafından bir resim var onuda size hediye ediyorum :)

6. maresal

bende çayeli çataklıhoca mah(aşıklar deresi), sanırım sizde çataldere tarafından olmalısınız, dayı tarafım buzlupınar köyündendir o tarafıda bilirim... :)

7. maresal

Freemont

Ynt: Freemont http://www.euroncap.com/results/fiat/freemont/2011/449.aspx
  8. maresal

Freemont

Fiat, temsilcisinin olmadığı SUV segmentine Freemont ile giriyor. Chrysler-Fiat ortaklığının bir meyvesi olan Freemont, kaslı yapısıyla SUV’lerin, değişkenliği ile MPV’lerin ve geniş bagaj hacmiyle de Stationwagonların avantajlarını bir araya getirmeyi başarmış. Fiat Marka Direktörü Okan Baş...
  9. maresal

Rizelisiniz galiba...hatta soyadınıza bakılırsa Çayeli...

10. maresal

güzel gezi ve güzel fotolar, paylaşımınız için teşekkürler...

11. maresal

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ;D
  12. maresal

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... teşekkür ederim araştırmakta fayda var...

13. maresal

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... türkiyede yok...illa da almam gerekmiyor tabiiki çok zorunlu bir parça değil...peki 204$ lık bir ürünün vergisi ne kadar olur acaba ortalama olarak tabiiki??
  14. maresal

29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı...

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... Hakkaten duster başlığı altına ileti yazmaktan çekinir oldum... Üstteki iletimi öneri gibi algıyıp cevap yazmayın lütfen,sadece başımdan geçen bir şeyi paylaştım o kadar...
  15. maresal

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... teşekkür ederim.biraz sıkıntılı iş yani...

16. maresal

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. iyi fikir
  17. maresal

29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı...

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... kış lastiği taktığımda lastikçi benim lastiklere 40 hava basmış, neyse iki ay kadar sürdüm ilk taktığım günden itibaren konfor olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım (top gibi falan zıplamadım yani), sonra gittim tekrar lastikçiye...
  18. maresal

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... Satın alma işleminde 204$ olan parçaya 192$ daha ekliyor, gümrük masrafını önceden alıyor sanırım.Sayfanın resmini ekliyorum...Bu arada yükseltme 2.154"

19. maresal

türklerin gerçek hikayeleri....

Ynt: türklerin gerçek hikayeleri.... etkileyici
  20. maresal

Sx4 lift kit...

Arkadaşlar fiat sedici aracıma 215/70/16 AT lastik takmak için ikizi olan Suzuki sx4 için hazırlanmış liftkit buldum.Fiyat gayet uygun gibi görünüyor malzemeyi almaya karar verdim ama çekincem acaba gümrüğe takılır mı yönünde?bide bu uygulamadan sonra sürüş olarak ne gibi farklılıklar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR