Arama sonuçlarınız

1. BÎ-HABER

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Yaşamır ağır ağır büyük aşklar, tomar tomar gelir üstüme birikir. Yetişir ağır ağır çocuklarda kendini tanır sonra hemen unutur. Olmalı eğer ipler senin elindeyse hemen çek göster göster bana ne kadar çelimsiz ve sevimsiz olduğumu. Mete Özgencil...

2. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Disco Boi - Nazif Tunç Demirağ ve Uykusuzlar...
  3. BÎ-HABER

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... hiç bişey olmasada aşk olsun...

4. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Tanju Okan - Deniz ve mehtap...
  5. BÎ-HABER

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) 1- Zeynep Esra Tez 2- Ufuk Sarıgül 3- İlknur Sarıgül 4- Sedat Açıl 5- Ayşe İzci 6- Ufuk SARNIK 7- Belgin Zeytin 8- Esra Akeroğlu 9- Mustafa Tekiner 10- Emine Tekiner 11- Selçuk Akerman 12- Pınar Karaçar 13- Kadir Sümerkent...

6. BÎ-HABER

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Çaktırma Ruby kitabında diyor ki; “İnsanın en büyük kaygısı, hakkında kaygılanmayı bile düşünmediği kaygıdır.” Yoksa Clarice’in hakkında kaygılanmadığı bile düşünmediği en büyük kaygısı, en yakın arkadaşı Betty Moody’den ayrılmak olabilir mi? Ya da sınıflarına yeni...

7. BÎ-HABER

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? Israr...
  8. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Sezen Aksu - Şarkı Söylemek Lazım
  9. BÎ-HABER

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Kumbaracı50 Destek Ayı kapsamında yer alan oyunlardan biri olan TİYATRO GERÇEK - VAN GOGH oyununa gittim Sevmek ve çalışmak Yaratılan renkler, çizgiler, insan doğasının neler yaratabileceğinin kanıtı. Hissettiklerini kağıda aktarma yeteneği. Bu yeteneğin çok...

10. BÎ-HABER

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? avatar...

11. BÎ-HABER

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? (Seyyar Sahne-İTÜ Mezunlar Tiyatrosu) Oğuz Atay'ın 2. romanından uyarlanmış "Tehlikeli Oyunlar" Dün akşam izleme fırsatı buldum, kesinlikle görülmsi gereken bir oyun, muhteşem bir performans...
  12. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Placebo & The Pixies - Where Is My Mind

13. BÎ-HABER

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? imza...
  14. BÎ-HABER

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... sev beni, sar beni bir tek kötü sözün sarsar beni bilinmez denizlerin kuytu koylarında bul beni, bil beni, al beni bu saçmasapanlıktan kurtar beni uykusuz gecelerin gizli örtüsünden çıkar beni ben bunları kimseye anlatmadım kendimle bile konuşmadım ben...
  15. BÎ-HABER

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? imza...

16. BÎ-HABER

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... hani büklüm büklüm boynunda hani paramparça ruhunda hani soran gözlerle kapında bekleyen dargın anıların gibi eski bir Sezen Aksu şarkısı, şimdilerde tekrar yorumladı...
  17. BÎ-HABER

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? avatar
  18. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Patti Smith - Smells Like Teen Spirit

19. BÎ-HABER

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Bir tatlı huzur almaya geldik kalamıştan ah kalamıştan...
  20. BÎ-HABER

En Sevdiğiniz Yeşilçam Oyuncusu Kim?

Ynt: En Sevdiğiniz Yeşilçam Oyuncusu Kim? Türkan Şoray...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR