Arama sonuçlarınız

1. BÎ-HABER

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Benim annem pazarları uyandırmaz yavrusunu Benim annem pazartesi demlikte bir çay tanesi Benim annem salı günü ya hüzün ya düğün tülü Benim annem bir çarşamba görmesen de sen aldanma Benim annem perşembeyi iyi bilir işkenceyi Benim annem cumaları gezer...

2. BÎ-HABER

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Bi daha gelmez gerı bu genc baharlar Kımbılır onumuzde kac kıraz mevsımı var...
  3. BÎ-HABER

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... si yo fuera maradona viviría como él si yo fuera maradona frente a cualquier portería eğer Maradona olsaydım aynen onun gibi yaşardım... Manu Chao - La vida tombola

4. BÎ-HABER

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri Sıtkı Kösemen... http://www.sitkikosemen.com/
  5. BÎ-HABER

Into The Wild (2007)

Ynt: Into The Wild (2007) Geçtiğimiz haftasonu keşfedip izledim, gerçekten çok başarılı bir filmdi...

6. BÎ-HABER

Limon Ağacı; Etz Limon (2008)

Ynt: Limon Ağacı; Etz Limon (2008) Bu filmden sonra son gözdem Hiam Abbass olmuştu. Bütün filmlerini seyrettim daha sonra, yanılmıyosam 5 ya da 6 filmi daha var, hepsinde performansı birbirinden iyiydi . Tavsiye ederim...

7. BÎ-HABER

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... yaşamadım ben bu günü yaşamadım inadımdan göremedim geçtiğini yanıbaşımdan, heryanımdan Duman-Yanıbaşımdan...
  8. BÎ-HABER

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor :=))) BJK
  9. BÎ-HABER

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? tek filmle bitiremem ama aklıma ilk gelen bu oldu Hikaye; Geleceğin İngiltere'sinde (2020) geçmektedir, Diktatör bir rejime bireysel bir başkaldırının nasıl toplumsal hale geldiğini gösterir. Hatırla, 5 Kasımı hatırla! (5 Kasım 1605; Guy Fawkes'un...

10. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Ben Harper - I'll Rise

11. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Sezen Aksu - Tebdil-i Mekan
  12. BÎ-HABER

Beynimizin Tuhaf Halleri

Beyindeki gizemli olayların varlığını bilim doğruluyabiliyorken, nasıl oluştuklarını bilim adamları hala açıklayamıyor. İşte aklın tuhaf olağanüstü halleri... İnsan beyni muhteşemdir, fakat onun hakkında bilmediğiniz ve gizemini koruyan hala birçok şey var.İşte bazıları: Prosopagnosia...

13. BÎ-HABER

Gianpaolo Dettoma |World Bodypainting Festival 2009

Ynt: Gianpaolo Dettoma |World Bodypainting Festival 2009 .....
  14. BÎ-HABER

Ynt: Gianpaolo Dettoma |World Bodypainting Festival 2009 .....
  15. BÎ-HABER

Gianpaolo Dettoma |World bodypainting Festival 2009

16. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Sezen Aksu - Uçurtma Bayramları
  17. BÎ-HABER

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri Multimedya olanlar her izlediğimde, (özellikle sulukule ve tarlabaşı) nasıl bir yerde yaşıyorum diye her seferinde tekrar tekrar sorduruyor.
  18. BÎ-HABER

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Avatar:=))))

19. BÎ-HABER

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Esma Redzepova - Chaje Shukarije
  20. BÎ-HABER

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... "bulut geçti, gözyaşları kaldı çimende gül rengi şarap içilmez mi böyle günde seher yeli, eser yırtar eteğini gülün güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye kimse bilmez, kimse bilmez" Mehmet Güreli - Kimse bilmez

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri