Arama sonuçlarınız

1. horsanali

Bf Goodrich 215 75 15 Lastik Basıncı

Ynt: Bf Goodrich 215 75 15 Lastik Basıncı Teşekkür ederim. benim lastiklere lastikçi 45 PSI hava basmıştı. ben şimdi sizin dediğiniz seviyeye indirdim ama bu kadar havasını alınca lastikler sanki patlakmış gibi görünmeye başladı gözüme :=)

2. horsanali

Bf Goodrich 215 75 15 Lastik Basıncı

selamlar jimny'ciğime BF Goodrich 215 75 15 Lastik taktım ama lastik basınçlarını bilmiyorum. standart donanım aracımda basınç ne olmalı.
  3. horsanali

Jimny için Kış lastiği

Ynt: Jimny için Kış lastiği Sonunda parayı denkleştirip annemin deyişiyle jipçik'ime 215/75/15 BF A/T lastik taktım. ama yedek lastik hala standart. açıkcası ona paam yetmedi ve arkada yamalı bohça gibi durdu... bir ihtimal belki vardır diye sizlere sormak isterim. Elinde eski veya çıkma veya...

4. horsanali

Jimny için Kış lastiği

Ynt: Jimny için Kış lastiği Teşekkür ederim cevap için. 205/70/15 lastik bulmak zor oluyor 235/75/15 sanırım daha yaygın bir ebat. BF bakayım o halde.
  5. horsanali

Jimny için Kış lastiği

Ynt: Jimny için Kış lastiği cevaplar için teşekkürler. Cehaletimi bağışlarsanız bir soru sormak istiyorum. standart lastiklerimi çıkarıp yerine herhangi bir ek aparat veya uygulama olmadan ( yükseltme kiti veya get gibi) standart jantlara 235/75/15 veya 215/75/15 lastik takmam mümkün olur mu.

6. horsanali

Jimny için Kış lastiği

Ynt: Jimny için Kış lastiği acaba herhangi bir öneri oldu da ben mi kaçırdım dedim ama maalesef :(

7. horsanali

4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım....

Ynt: 4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım.... cevaplar için çok teşekkür ederim. bunun bir problemden kaynaklanmadığını öğrendiğime sevindim. yoksa bu hafta servise götürecektim bunu sormak için. :) daha çok şey var öğrenecek demek ki.
  8. horsanali

4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım....

Selamlar . 4 WD koumunda direksiyou tam sağ veya tam sol yaptığımda sanki zorlanıyor veya bir engele takılmış gibi zor ilerliyor. daha önce 4 çeker araç kullanmadım ve jimny de de yeniyim. acaba u zorlanma normal birşeymi sadece tamsağ veya tam sol geri gitmeye çalışınca oluyor.
  9. horsanali

Jimny için Kış lastiği

Selamlar kış yaklaşıyor, bu sene jimny ile ilk kış benim için. Jimny için Kış lastiği önerisi olan var mı. şu an üzerinde 205-70-15 standart lastikler var.

10. horsanali

Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında. Bu kadar basit bir parça bu fiyata!!! jimny gibi araçların da sorunu bu oluyor basit parçaları bile bulmak çok zor. ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır :) Suzuki Türkiyeyi aradım katalog gönderdiler servise gidip sipariş verin 130 TL + KDV fiyatla...

11. horsanali

jimny kapı rüzgarlığı

Ynt: jimny kapı rüzgarlığı selamlar konunun üzerinde oldukça zamnan geçmiş ama ben yine de bir şansımı denemek istiyorum. aşağıdaki linkde buldum bir tane...
  12. horsanali

Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında.

Ynt: Suzuki Jimny Rüzgarlık Hakkında. selamlar konunun üzerinde oldukça zamnan geçmiş ama ben yine de bir şansımı denemek istiyorum. aşağıdaki linkde buldum bir tane...

13. horsanali

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim selamlar yeni bir Jimny kullanıcısıyım. forumda bu yazılanları okuyana kadar çok yakıyor diye şikayet ediyordum Jimny den. ama anladım ki normalmiş hatta benim kullanım tarzımla iyi bile kalıyor. 50 tl benzinle 160 km yol yapıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri