Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
dokurcuna davlumbaz yaylasına çıktık karın taze olması bizim çıkışımızı kolaylaştırdı fakat şuan tahminimce kar artık don yapmıştır çıkışın mümkün olcağını düşünmüyorum
Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)
dün akşam soğucağa çıkacaktık fakat babamın arkadaşı çıkamayız diyince dokurcuna davlumbaz yaylasına gittik orda bile çağu yerde kardan dolayı zorlandık soğucağa şu an çıkışın olabileceğini düşünmüyorum
aramızda zaten lastikli araçlar var sorun olursa çekicek araba var zaten bence düşünmeye gerek bile yok
ben çok güzel bi gezi olucağını düşünüyorum hava durumunu inceledim bu hafta sonu için yoğun kar yağışı bekleniyormuş bu yol koşullarını zorlaştıracaktır ama daha iyi biraz uğraşmak daha zevkli olucak diye düşünüyorum
coşsun artık bence sakaryada bu işe meraklı çok insan vede bu işten anlayan insanlar var bence bunun olması normal bişey gitgide çoğalacağınıda düşünüyorum listenin nede olsa daha 10 gün var
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
sinan abi ben bi kaç gündür siteye giriş yapamadım o yüzden bu geziyi biraz geç duyudum eğer bir problem olmassa bizde katılırız nasıl olsa lastik aldık artık ;D;D;D;D;D