Arama sonuçlarınız

1. offroad_54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dokurcuna davlumbaz yaylasına çıktık karın taze olması bizim çıkışımızı kolaylaştırdı fakat şuan tahminimce kar artık don yapmıştır çıkışın mümkün olcağını düşünmüyorum

2. offroad_54

Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) dün akşam soğucağa çıkacaktık fakat babamın arkadaşı çıkamayız diyince dokurcuna davlumbaz yaylasına gittik orda bile çağu yerde kardan dolayı zorlandık soğucağa şu an çıkışın olabileceğini düşünmüyorum
  3. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi harkeze iyi günler

4. offroad_54

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) aramızda zaten lastikli araçlar var sorun olursa çekicek araba var zaten bence düşünmeye gerek bile yok
  5. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tabikide ben foruma yazarım son durumu bilgi gelince...

6. offroad_54

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) ben çok güzel bi gezi olucağını düşünüyorum hava durumunu inceledim bu hafta sonu için yoğun kar yağışı bekleniyormuş bu yol koşullarını zorlaştıracaktır ama daha iyi biraz uğraşmak daha zevkli olucak diye düşünüyorum

7. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bu pazar günü babamın bazı arkadaşları çıkacaklar o zamn belli olur son durum
  8. offroad_54

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) coşsun artık bence sakaryada bu işe meraklı çok insan vede bu işten anlayan insanlar var bence bunun olması normal bişey gitgide çoğalacağınıda düşünüyorum listenin nede olsa daha 10 gün var
  9. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet ferruh abide çıkarttı lastikleri zaten onun arabada çok zorlanıyodu ve yakıtta çok fark ediyodu

10. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi kaç ebatlarında lastik arıyosunuz?

11. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tmm sinan abi isterseniz bi arayın sorun fiyatlarını ama elinde hangi ebatlardan var bilmiyorum
  12. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi o konuda bi bilgim yok hiç sormadım babamlara ahmet abiden almışlar lastikleri

13. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi federal couragia M/T aldık 205/80/16 ebatlarında
  14. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan abi ben bi kaç gündür siteye giriş yapamadım o yüzden bu geziyi biraz geç duyudum eğer bir problem olmassa bizde katılırız nasıl olsa lastik aldık artık ;D;D;D;D;D
  15. offroad_54

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) 1.Serkan Şen Suziki Vitara 2.Sinan Aycan ve Abdullah Demir Herhangi bir Koltuk 3.Son _Kral (Hamdi Tekmen)5.2 Choreke 4.Konuralp Bucak Lada Niva 4x4 (mt lastik,balta,kürek,çeki halatı,takviye kablosu) 5.Tanju Çallı-Ruhi...

16. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın hoş geldiniz
  17. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tşkr ederim
  18. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hoşbulduk sinan abi

19. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze hayılı işler....kolay gelsin :)
  20. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze günaydın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR