Arama sonuçlarınız

1. offroad_54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi neyse izlemeye giderim artık ;D

2. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi pazar günü kartalkayada audi marka araçların buz pisti üzerinde civili lastikler ile gösterileri varmış galiba bende birinden duydum sizinde bilginiz olsun istedim
  3. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze günaydın hayırlı işler....

4. offroad_54

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları F2 ye basıp haritayı aç bak ordan yarış açılacaktır
  5. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sLm herkeze kolay gelsin hayırlı işler...

6. offroad_54

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları biraz zorda olsa çözdüm oyunu ilk önce araca garajda modifikasyon uygulaması yapıyosun ondan sonra bir el işareti var seni oraya götürüyo orada arçtan iniyosunuz ondan sonra tekrar garaja gidiyosunuz aracın bi yerinde bir hasar varsa yaptırıyosunuz ama...

7. offroad_54

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları yüklemeyi yaptım fakat bu oyunda sürekli garaja götürüyo nasıl yapıcaz arkadaşlar bi cvp alabilirsem sevinirim tşklr
  8. offroad_54

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları MOTORM4X in yüklemesini anlatırmısınız tam olarak ben yapamadım
  9. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bu aralar fabrika biraz yoğun giriş yapamıyorum o yüzden girsem bile sadece atılan mesajlara bakabiliyorum

10. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkeze hayırlı cumalar,hayırlı işler...

11. offroad_54

Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) ellerinize sağlık güzel olmuş
  12. offroad_54

Suzuki Vitara 1600-2000 Motor Karşılaştırması

Ynt: Suzuki Vitara 1600-2000 Motor Karşılaştırması arazide bir çok yerde 2000 cc aracın 2.vites yaptığını 1600 cc bir araç 1.vites bağırarak yapıyo buda yakıtlarda fark olmamasına on-road da da geçerli bazı konularda orjinal lastikleri üzerindeyken 1.6 da az yakmaktadır fakat arazi lastikleri...

13. offroad_54

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) bu arada o vitara sakaryalı plaka 07 antalyadan aldılar arabayı
  14. offroad_54

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) geçmiş olsun
  15. offroad_54

Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010) çok güzel bir gezi oldu organizatörlere teşekkürler

16. offroad_54

Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) böylesi daha iyi oldu bence hem sülüklü gölde güzel bir rota
  17. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan abi bence bi değişiklik olması lazım çünkü çıkmak hakkatten çok zor kar dondu taze değil çok fazla kar var araçlar yapılı olsa bile yürümeyecektir diye düşünüyorum murat abiler çıktılar sanırım arıyıp bilgi alabilirsin
  18. offroad_54

Sanal Ralliciler, Bu Yarışmayı Kaçırmasın...

Ynt: Sanal Ralliciler, Bu Yarışmayı Kaçırmasın... bu oyuna bayılıyorum çok mükemmel bi oyun görsel efektleri olsun oyunun gerçekçiliği olsun çok güzel bir oyun

19. offroad_54

Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010) pazar günü kartepedeydik kartepede bile yer yer 1,1.50 cm kar vardı hava çok soğuk muhtemelen kar artık don yapmıştır soğucağa bu havada çıkılamaz diye düşünüyorum taze kar olsaydı belki bir ihtimal ama bu dondan snra...
  20. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tünaydın :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR