Arama sonuçlarınız

1. offroad_54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sLm iyi günler herkeze

2. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bencede inşlllh yağmaya devam ederde daha güzel olur
  3. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi gölete giden yol ayrımına girmedik ama hiç sanmıyorum kötü olucağını zemin sağlam yani yağmurda yağmadı

4. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi biz geçen hafta çıktığımızda bişey yoktu hatta sinan abide bizle beraberdi onada sorabilirsiniz hafta arası yağmurda yağmadı sanmıyorum herhangi kötü bi durum olucağını
  5. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi havanın bozması zemindeki toprağı çamura çavirecektir oda daha zevkli olur bence biz geçen hafta soğucak dönüşü geçtik ordan öle abrtılcak bişey yoktu ama sağlam bi yağmur işi güzelleştirir

6. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ewet bu geziye gelemiycm ama bundan snrakilere katılmaya çalışıcam inşllh

7. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ewet ben burayı tam olarak biliyorum aslında tanışmak amaçlı güzel biyer hem araçları yormıycak hemde tatlı bir zevk olucaktır diye düşünüyorum
  8. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sinan abi nasılsın?
  9. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın

10. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi inşllh

11. offroad_54

MT Serisi Lastik Bulamıyorum

Ynt: MT Serisi Lastik Bulamıyorum insa turbolardan haberim oldu gelicekti şuan gelmiş geçen gün konuştuk lastiklerin desenleri hakkatten çok güzel ama biraz pahalı sanırım
  12. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan abi babamla konuştum geçen pazar soğucak'a çıktığımızda jipin şaftını vurduk balans yapmış hem ondan dolayı hemde bi kaç işleri varmış o yüzden gelemicez kusura bakmassınız dimi?

13. offroad_54

Grand Vitara Performansı

Ynt: Grand Vitara Performansı gerekli modifikasyonlar yapıldıktan sonra aracın performası tabiki güzel olucaktır ama yakıt büyük oranda oynama yapabilir araziye çıkınca
  14. offroad_54

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları bu pazar soğucaktan kuzuyayla ordanda kartepeye geçiş yaptık fakat güneş görmeyen yerlerde kar kalmış başka hjiç bir yerde kar yoktu ama ondan önceki hafta gittiğimizde ssoğucakta diz boyu kar vardı bende anlamdım valla
  15. offroad_54

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Tolgahan ATÇILAR...........(suzuki vitara-1995 -2.0 V6) SAKARYA

16. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi saolun abi teşekkür ederim
  17. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi inşallah ben babamla konuşucam sinan abininde dediği gibi bi işi yoksa gelir kesin
  18. offroad_54

Gezenbilir Sakarya Grubu

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Ad - Soyad: Tolgahan ATÇILAR Doğum Tarihi ve Yeri: 1992 - Sakarya Memleket: Sakarya Semt: Arifiye İlgi Alanı: Not:

19. offroad_54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan abi sen babamla bi konuş istersen :D tam olarak söylesin sana ben faruk'un oğluyum (şişman)
  20. offroad_54

Gezenbilir Sakarya Grubu; Tanışma Etkinliği - Serdivan Kırantepe (27 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu; Tanışma Etkinliği - Serdivan Kırantepe (27 Aralık 2009) bende katılmaya çalışıcam suzuki vitara 2.0 V6

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri