Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
biz geçen hafta çıktığımızda bişey yoktu hatta sinan abide bizle beraberdi onada sorabilirsiniz hafta arası yağmurda yağmadı sanmıyorum herhangi kötü bi durum olucağını
havanın bozması zemindeki toprağı çamura çavirecektir oda daha zevkli olur bence biz geçen hafta soğucak dönüşü geçtik ordan öle abrtılcak bişey yoktu ama sağlam bi yağmur işi güzelleştirir
ewet ben burayı tam olarak biliyorum aslında tanışmak amaçlı güzel biyer hem araçları yormıycak hemde tatlı bir zevk olucaktır diye düşünüyorum
Ynt: MT Serisi Lastik Bulamıyorum
insa turbolardan haberim oldu gelicekti şuan gelmiş geçen gün konuştuk lastiklerin desenleri hakkatten çok güzel ama biraz pahalı sanırım
sinan abi babamla konuştum geçen pazar soğucak'a çıktığımızda jipin şaftını vurduk balans yapmış hem ondan dolayı hemde bi kaç işleri varmış o yüzden gelemicez kusura bakmassınız dimi?
Ynt: Grand Vitara Performansı
gerekli modifikasyonlar yapıldıktan sonra aracın performası tabiki güzel olucaktır ama yakıt büyük oranda oynama yapabilir araziye çıkınca
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları
bu pazar soğucaktan kuzuyayla ordanda kartepeye geçiş yaptık fakat güneş görmeyen yerlerde kar kalmış başka hjiç bir yerde kar yoktu ama ondan önceki hafta gittiğimizde ssoğucakta diz boyu kar vardı bende anlamdım valla