Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına
selamlar fatif bey gezi yazınızı bir cırpıda baştan sona kadar okudum cok beğendim. harikasınız tekerinize taş değmesin. bizleride düşündüğünüz için ayrıca teşekkürler.resimlerde cok güzel gülegüle gezin... :)
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
emeği gecenlere ve ankara sigortası yöneticilerinede teşekkürler sırf sigorta yüzünden aracı karavana dönüştürmeyi düşünmüyordum yılda 3 ay kullanılan bir karavan için cok paraydı bre ...ama şimdi biraz makul olmuş ..
Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci
selamlar coşkun bey cok güzel olmuş karavanınız güzel günlerde kullanın kazasız belasız sigortası değişecekmi onu merak ediyorum daha önce 2 yıl kamyonet olarak yaptırmışsınız bakalım :)
Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba
merhabalar hayırlı geziler dilerim tekerinize taş değmesin güzel güzel güle güle bol resimlerle gezin ;D
Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik
Allah rahmet eylesin, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim.mekanın cennet olsun ...
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104022.30#ixzz362qDxoUX