Arama sonuçlarınız

1. absinthe_brk

SJ 413 Hakında ?..

Ynt: SJ 413 Hakında ?.. Hayırlı olsun en kısa zamanda fotoları bekliyoruz.

2. absinthe_brk

Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?..

Ynt: Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?.. O zamanki fiyatlara belki olmasada 3 aşağı beş yukarı aynı şartlar hala geçerli.İzmirde olupda samuraisini toplatmak istiyen arkadaşlara seve seve yardımcı olurum.
  3. absinthe_brk

Ynt: Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?.. yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler ancak aracı geçen sene sattım.Bu arada iyi işçilik konusuna katılıyorum aslında iyi işçilikten ziyade iyi niyetli işlik demeyi daha doğru bulurum.bahse konu olan ve fotolarda görünen usta ufak...

4. absinthe_brk

Suzuki Samurai İçin Fikirleriniz ?

Ynt: Suzuki Samurai İçin Fikirleriniz ? Sadness77 ben geçen sene 3000tlye rent den çıkma bir samurai aldım ve 1000tlye güzel bir hale getirdim.senden en fazla 4000 tl ye rent den çıkma bi samu alıp en fazla 2000tl masraf yaparak bu aracı uzun süre işini görcek hale getirebilirsin.zaten ağır...
  5. absinthe_brk

Forumda samurai modifikasyonyonlarını ve maliyetlerini merak eden bazı arkadaşlara fikir vemesi açısından geçen sene yaptığım ufak maliyetli bazı işleri eklemek istedim. Aracı 3000tl ye rent a car dan aldım.aldığımda motor,makaslar,kaporta ve araç koltuk,yer ve tavan döşemeleri bitik...

6. absinthe_brk

SJ 413 Hakında ?..

Ynt: SJ 413 Hakında ?.. sj 413 ler 1300 cc oldukları için özellikle süratli kullanımda çok yakar.benim sj 11 -12 lirte lpg tüketiyodu ortalamada.benzinle hiç denemedim ama 9 - 10 litre benzin tüketimi normaldir.

7. absinthe_brk

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Ad Soyad : Burak ÖKTEN Yaş : 26 Meslek : Polis Sahip olduğu Araç : Suzuki vitara 1.6jlx 3 kapı Mail Adresi : absinthe_brk@hotmail.com İlgi alanları : doğa...
  8. absinthe_brk

Suzuki Vitara Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti cevabınız için teşşekkür ederim.ancak sanırım tavanı delmeden kapı üstündeki lastiklerin altından civatayla monte edicem tavan sepetimi.fotoları paylaşırım düşünenlere alternatif olur.
  9. absinthe_brk

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti Selçuk bey ,bugün sizdeki aliminyum ayaklardan almak için oto aksesuarcıya gittim ancak aksesuarcı civatalandığı takdirde kesinlikle eninde sonunda su alıcağını ve tavanda çürümeye neden olucağını söyledi.Bende vazgeçtim.sizde böyle bir sorun söz konusu oluyor mu ?

10. absinthe_brk

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti Hocam aliminyum ayaklar tavana sabitlenirken silikonmu kullandınız ? yoksa vidaladınız mı ?

11. absinthe_brk

Satılık Takaslı 95 model 3 Kapı Vitara JLX Araziye Girmemiş

Ynt: Satılık Takaslı 95 model 3 Kapı Vitara JLX Araziye Girmemiş Teşekkür ederim.
  12. absinthe_brk

Satılık Takaslı 95 model 3 Kapı Vitara JLX Araziye Girmemiş

arkadaşlar şöyle güzel bi çamur banyosuna bi türlü fırsat bulamadan satıyorum aracımı :( foto eklemeyi beceremediğimden direk link veriyim http://www.sahibinden.com/daha_temizi_yok!_en_ufak_masrafi_yok_!-16WQQaXQQ16145583WQQpXQQdisplayitem takas için megan coupe yada 2000 üstü dizel bir araç...

13. absinthe_brk

Suzuki Samurai mi? Vitara mı? Karşılaştırmalar...

Ynt: Suzuki Samurai mi? Vitara mı? Karşılaştırmalar... selamlar.daha önce 2 samurai eskitmiş bir vitara sahibi olarak kesin olarak diyebilirim ki 3 kapı bir jlx samuraiden her alanda üstün bir araçtır.bi kere jlx lerin helezonlu olması müthiş konfor sağlıyor samuraie göre ayrıca uzun yolda da...
  14. absinthe_brk

Evlence :)

Ynt: Evlence :) teşekkür ederim.gelemiyen arkadaşlarımında güzel duaları yeter.
  15. absinthe_brk

Evlence :)

21 haziran pazar günü saat 15.30 da İzmir Fuar Evlendirme Dairesindeki nikahıma tüm gezenbilir ailesi davetlidir.

16. absinthe_brk

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. demekki aldığım duyum şehir efsanesinden ibaret değilmiş.bilgilendirdiğiniz için çok teşkkür ederim.
  17. absinthe_brk

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

merhabalar.hususi amaçlı doblo satın almayı düşünüyorum.bir ara dobloların 2004 öncesinin çok fazla problemli olduğunu duymuştum.bu konuda bilgisi olan yada kullanan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  18. absinthe_brk

Samurai, Vitara

Ynt: Samurai, Vitara vitaranın arazi performansı beni ciddi anlamda şaşırrtı.ben vitaraları biraz daha asfalt jipi görürdüm ve samuraiden vazgeçemezdim.ancak kesinlikle çok daha üstün bir araba.dediğinz gibi sağlamsada ki görücez, vitara parasına samurai aldığım günlere hayıflanıyorum.

19. absinthe_brk

Samurai, Vitara

Ynt: Samurai, Vitara izmirdeyim hocam
  20. absinthe_brk

Samurai, Vitara

Ynt: Samurai, Vitara ilginize teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR