Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İnternette Kasan Tek Site Gezenbilir - "Benim Kullandıklarım Arasında"
Abilerim beni sakın yanlış anlamasın :)
Eğer bir kişinin üzerinde olan yükümlülük varsa bunu ben dahil bir çok kişi paylaşmak isteyecektir
Ben işin şikayet tarafında değilde aramızda bu işlerin uzmanları vardır...
Bu konuda biraz şikayetçiyim bence gezenbilir sitesi "aslında topluluğu demek daha doğru" şu anda türkiyenini extrem konusunda en kapsamlı platformu ancak server yada başka bir olay kaynaklı mıdır bilmiyorum site çok yavaş Birde çok eski konuların hala aktif olması. Aslında normal bilgilendirme...
Yine kafama bi şey takıldı "cj-5 cj-6 ve def90 " arasındaki kıyaslamayı nasıl yapabiliriz yani hangisi ne konuda iyi ne konuda kötü
Arazi asfalt dağ bayır
Ynt: Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha
Tüm takoser ekibinin ellerine sağlık güzel bir araç oldu :)
Birde istek "Takoser otomotiv istanbul şubesi istiyoruz" :D
Ynt: Kapalı kasa yapma
Teşekkürler arkadaşlar sorma sebebim 100 kasalarda kesme yapıyorlar ya bunu cj lerde de yapıyorlar kesip kısaltıyorlar acaba bu da yapılabilirmi dedim tekrardan teşekkürler..
Arkadaşlar kardeşler abiler forumda ilk konum olaylara yavaş yavaş dahil olmak istiyorum nacizane bi sorum olacak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1992-model-2.5-dizel-land-rover-defender-111075342/detay/
Yukarıda ilandaki aracı kapalı kasa yapma şansımız...
Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan
Mustafa abicim bu 90 lık bittiğinde bana özelden ortalama maliyeti atarmısın ?
Kafama takılan toplanmıs aracla kendım toplamak ıstedıgım aracı kıyaslamak
Gerçi daha çook fırın ekmek yemem lazım ama :)
Kolay gelsin... :)