Arama sonuçlarınız

1. kayasertac

Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Ben de geleyim mi? :) Sedat ve Menderes Abilerim, facebook taki fotoğrafları derleyip yüklememi ister misiniz?

2. kayasertac

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Menderes Hocam merak etmeyin, Fotocu arkadaşların ümmüğünü sıkacağım bugün, ya onlara yüklettiririm ya da ben yüklerim ellerindeki fotoğrafları :) TA5ASR abi :) Telsizin faydasını görmüş olduk bu haftasonunda...
  3. kayasertac

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Arsuz aşığı bir insan olarak bahsettiğiniz bakış açısıyla pek bakmamıştım, düşününce haklısınız, yoldan deniz görünmüyor ve neredeyse tüm plajlar işgal edilmiş bir durumda... Başka zaman yolunuz düştüğünde haber...

4. kayasertac

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Teşekkürler Erkin Abi, araçlarınızda yer oldukça, ben müsait oldukça katılmaya çalışacağım etkinliklerinize :) Rica ederim, görevimiz mesleğimiz bu :) 2 saat sonra haberleşme tatbikatım var beklerim :)
  5. kayasertac

Gezenbilir Hatay Grubu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Ad - Soyad: Sertaç KAYA Doğum Tarihi ve Yeri: 1984 İskenderun/Hatay Memleket: İskenderun/Hatay İlgi Alanı: Doğa, Kamp, Motosiklet

6. kayasertac

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Herkese selamlar, İlk defa aranıza katıldığım bu etkinlikten çok keyif aldım, Öyle ki eve gidip Clio'ma pis pis bakışlar attım, seni satıp cip alacağım diye :) Öncelikle beni davet eden Ercüment Hocama, arabasına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri