Arama sonuçlarınız

1. semih_ali

Vw T3 Karavan

Türkiyede oldukça azdır kendileri ama bulunmakta :)

2. semih_ali

Vw T3 Karavan

yok değil
  3. semih_ali

Vw T3 Karavan

teşekkür ederim abicim aracın kaporta boyası bitsin detaylıca anlatıp fotoğraflandırıcam :)

4. semih_ali

Vw T3 Karavan

tamamdır abi :) inşallah abi teşekkür ederim
  5. semih_ali

Vw T3 Karavan

teşekkür ederim inşallah

6. semih_ali

Vw T3 Karavan

teşekkür ederim

7. semih_ali

Vw T3 Karavan

teşekkür ederim abicim inşallah
  8. semih_ali

Vw T3 Karavan

bu arada aldığım araç da bu . kaporta boya masrafı var bi miktar . motor kulakları değişecek bir de kalorifer sıcak hava vermiyor ondan sonra içine geçicem yavaştan inşallah . antalyadan kayseriye kadar tek marşta gitti maşallah . ısparta yolunda 28 kuruş konyadan sonra 26 kuruş yaktı araca...
  9. semih_ali

Vw T3 Karavan

teşekkür ederim . otomobile çevirme olayı kalkmadı mı . kalkmadıysa nasıl yaptırabilirim . ben de 4+1 minibüse çevirip öyle kullanmayı düşünüyodum dediğiniz gibi kolay sökülebilen şekilde yapıp

10. semih_ali

Vw T3 Karavan

abicim teşekkür ederim son birşey daha soracağım . şimdi araştırdığım kadarıyla özel amaçlı karavanın sigortası çok yüksek bir meblağ çıkıyor bendeki araç minibüs geçiyor . kamyonet karavan işletebilir miyim . işletirsem sıkıntısı ne olur

11. semih_ali

Vw T3 Karavan

merhaba abicim . 1.9 tdi t3 caravella aldım istediğim gibi kare far . boyası biraz kötü önce boyaya götüreceğim ilk günkü haline getiricem . aracın kasası göğüsü çok iyi durumda . şimdi benim soracağım şey araç minibüs kayıtlı karavana çevirmek istiyorum klasik westelfia tarzında . mobilyacı da...
  12. semih_ali

Vw T3 Karavan

merhabalar abi :) ya açıkçası forumlarda gezdim bikaç vw motorlarıyla ilgilenen tanıdığım var onlarla konuştum t3 ün tadına doyamazsın ama susuzdan uzak dur dediler canını sıkar dediler . ki ben de öğrenci olduğum için üzecek araç olmaması lazım ben de bi 1.9 tdi bulabilsem iyisinden sonradan...

13. semih_ali

Vw T3 Karavan

valla abim o kadar kararsız kaldım ki susuz motor pek sıhhatli değilmiş adamla anlaşmıştım yarın gidip alıyordum aradım geri vazgeçtim dedim :) hararet sorunu çok fazlaymış . inan güzel araç bulamıyorum valla abim :)
  14. semih_ali

Vw T3 Karavan

merhabalar abicim . 1980 2.0 jj motor susuz motor nasıldır
  15. semih_ali

Vw T3 Karavan

iyi akşamlar herkese . 1980 2000 jaguar motor benzinli lpg li a dan z ye herşeyi sıfırlanmış t3 ile anlaştım yarın kısmetse gidim alıcam . araç hakkında neler söyleyebilirsiniz parça sıkıntısı yaşar mıyım vs vs

16. semih_ali

Vw T3 Karavan

bu kadar mı ağırmış ya korkmadım değil :)
  17. semih_ali

Vw T3 Karavan

merhaba iyi akşamlar abicim, bi tane ford connect panelvan buldum arkası boş oraları sandıkla ve portatif şeylerle doldursam kamp aracı olarak kullanmak istesem trafikte bir sıkıntı ile karşılaaşır mıyım ?
  18. semih_ali

Vw T3 Karavan

aslında denk gelirse bi t3 yüksek tavan olabilir . ama piyasada pek yoklar karavanlara da 25 bin istiyorlar maalesef bütçemi aşıyor biraz . peki normal bi t3 ü yüsek tavana çevirmenin maliyeti ne olur fikriniz var mı abicim . teşekkür ederim bu arada :)

19. semih_ali

Vw T3 Karavan

aslında l300 de motor ömrü olsun dayanıklılık olsun düşündüğüm araçlardandı fakat bütçeye göre bulamadım :) l300 olsun t3 kia pregio h100 . bu tarz arabalar üstünde duruyorum aslında çünkü resimdekinden yapmak istiyorum . tanıdığım mobilyacıyla da konuştum ilk etapta malzemeler 1500 tutar dedi .
  20. semih_ali

Vw T3 Karavan

aslında resimdeki gibi birşey yapmak istiyorum ne çok büyük ne çok küçük . mesela duş bagaj kapağına portatif dolaplar raylı vs vs bu da daha çok kamp aracına giriyor sanırım :) doblo tarzı bişey olursa da araç üstü çadır olacak en başta . bagaj tarafı da mutfak dolaplar için olacak yine aynı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR