Arama sonuçlarınız

1. osman_vip90

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Çok güzel adım atmışsınız, tebrikler :) Ama illa ki kulüp olmaya gerek yok. Anlaşan bir grup olduktan sonra pedallamaya değer etkinlikler yapabilirsiniz :)

2. osman_vip90

Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.)

Ynt: Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.) Diğer sorular hakkında benim de teknik bilgim yüksek değil, kullanmışlığım yok. Ama ben de bisiklete bisiyorum dediğiniz gibi teri atmak ve rüzgardan korunmak çok önemli özellikle ayaklar. Spd kullanıyorsanız kesinlikle iyi hava almalı...
  3. osman_vip90

Ener-G-Force

Ynt: Ener-G-Force Mercedes candır :D evet kasa oyuncak gibi görünüyor olabilir ama dayanıksız plastik bir malzeme kullandığını sanmam Mercedes Mühendislerinin ;) ama bence çok iyi görünüyor ve yakışıklı bir araç tabi off-road becerilerinin ne olacağı mechul. Ancak araç seri üretime geçip...

4. osman_vip90

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9l3pRx6EDVE diğer sayfada link verildi , sormadan önce baksaydınız iyiydi ;)
  5. osman_vip90

İFSAK'tan Faydalı Bir Kaynak

Ynt: İFSAK'tan Faydalı Bir Kaynak dosyayı yenileme şansınız var mı :)

6. osman_vip90

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 15. Bölüm Duyurusu (4X4 Karavanlar) Link için teşekkürler :)

7. osman_vip90

Kişisel Galeri (Serkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Serkan) Güzel kareler :)
  8. osman_vip90

Fotoğraf Yarışması

Arkadaşlar Polar Türkiye'nin düzenlediği bir fotoğraf yarışmasına katıldım, fotoğrafımı beğenir misiniz? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501655753200811&set=a.500935649939488.119096.437253992974321&type=3&theater
  9. osman_vip90

İspanya ve Portekiz’de Karavanla 3 Bin Kilometre Yaptım, En Çok Cascais’i Sevdim

Ynt: İspanya ve Portekiz’de Karavanla 3 Bin Kilometre Yaptım, En Çok Cascais’i Sevdim Ne güzel ben de bisikletimi arka koyup Dünya turuna çıkıcam :D

10. osman_vip90

Doğa Yürüyüşü Yaparken Hayatını Kaybetti

Ynt: Doğa Yürüyüşü Yaparken Hayatını Kaybetti Allahtan rahmet diliyorum...

11. osman_vip90

AKDENİZ OFFROAD GRUBU

Ynt: AKDENİZ OFFROAD GRUBU video açılmadı, engellenmiş ;
  12. osman_vip90

AKDENİZ OFFROAD GRUBU

Ynt: AKDENİZ OFFROAD GRUBU Hayırlı olsun, bol keyifli etkinlikler dilerim :D

13. osman_vip90

Kadro

Ynt: Kadro Belirgin bir fark olacağını sanmam.
  14. osman_vip90

Kadro

Ynt: Kadro alaşımını boşver sen diğer özellikleri ilgilen ;) ağırlık, açı, kadro boyu vs...
  15. osman_vip90

Kadro

Ynt: Kadro 7005 daha dayanıklı daha sert bir alaşım , ama 2 sinden hangini alırsanız alın pişman olmazsınız .

16. osman_vip90

Kadro

Ynt: Kadro Sizin anlayabileceğiniz gözle görülecek bir fark yoktur , sadece alüminyum alaşımları farklıdır :) bisiklet forumda bununla ilgili bir kaç bilgi yazmıştım ordan bakabilirsiniz .
  17. osman_vip90

Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe Antalyada da sansınızı deneyebilirsiniz , memleketim diye söylemiyorum :D isteklerinizi karşılayacaktır bence .
  18. osman_vip90

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü - Avrupa Turu

Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü - Avrupa Turu Dİğer etkinliklerimize bekleriz, Oktay abi :) https://www.facebook.com/groups/iubik/?bookmark_t=group

19. osman_vip90

İstanbul kamp yeri

Ynt: İstanbul kamp yeri Düzeltme için teşekkürler , bilmiyordum hemen listeden siliyorum ;)
  20. osman_vip90

Elektrikli bisiklet

Ynt: Elektrikli bisiklet 2 bisiklet arasında donanım farkı vardır , cannondale de daha üst donanım parçlar kullanılmış ayrıca Bosch marka motor kullanılmış ama tabi herkes bütçesine uygun olanı alır ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR