Arama sonuçlarınız

1. enverdede

İtalya Turu Hk. Yardım

Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım Milano başlangıç,göller,como, garda ,Venedik,Bologna,Floransa,dedinizmi size Toscanada Siena,san gimigiano,dönüşte Pisa ,Milano önerebilirim.Şehirler arası ulaşım hızlı trenler vasıtası ile kolay diye duymuştum .Size ne kadar yararı olur bilemem ancak karavanımla...

2. enverdede

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping İlk mesajımda vurgulamaya çalıştığım gibi ,hata saat hesabıyla ücretlendirmeden kaynaklı,oysaki normal olan Sn.Hüseyin beyinde yazdığı gibi kamp terkediş saatinin belirtilmesi mantıklı çözümdür konaklamalarda.siz bir gün önce kaçta girmiş olursanız olun ertesi gün çıkış...
  3. enverdede

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping ''Yer varsa Cumartesi akşam gelip, pazar akşam giderseniz 1 gün ücretlendirilirsiniz, ancak cumartesi sabahtan gelip, pazar akşam giderseniz 2 gün ücretlendirilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Read more...

4. enverdede

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Nallıhan...Bu vesile ile geçen yıl Uluhan mesire alanında yapılmasına başlanıp,yeni yerel yönetimin askıya aldığı karavan parkı projesinin gündeme gelmesine yardımcı olunur....http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99041.0
  5. enverdede

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Levent evin içinde fotoğraf makinesini kaybettim :) (boşuna dede demiyorlar adama ) telefonla çekebildiğim kadar,çıkıyor arada böyle :)

6. enverdede

Karavanınızda ya da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?

Ynt: Karavanınızda Ya Da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir? Canlanan bir başlığa daha önce paylaşılmışmıdır diye incelemeden bir öneri...Piknik tüp ve döküm ızgara tavası ikilisi...Dumansız ,zahmetsiz ızgara keyfi....

7. enverdede

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Birbirinden güzel görsellerle başlık canlanmışken ,fırından taze çıkmış bir paylaşımda benden..... :) Afyon-Burdur yolu,Eldere Pınarbaşı.
  8. enverdede

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Kısa bir akdeniz gezisinden döner dönmez ilk okuyacağım duyuru bu mu olmalıydı....Üzgünüm,kıl payı cenaze merasimine yetişemediğim , son vazifemi yerine getiremediğim için.Nurlar içinde uyu,Allah rahmet eylesin.
  9. enverdede

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım İyi olur,voyyager rumuzlu arkadaşımızın kayaköyde kamp yeri var,orada konaklar gezersiniz...:) :)

10. enverdede

A. Dergisi Ekinde 1/250.000 Lik Mükemmel Karayolları Haritası Var

Ynt: A. Dergisi Ekinde 1/250.000 Lik Mükemmel Karayolları Haritası Var teşekkürler paylaşımınız için.

11. enverdede

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Zamanlama.....yağmurlar artık bildiğimiz yağmur olmaktan çıkmışken,okulların tatil olduğu,komşu ziyaretlerinin başlayacağı günlere yetiştirmen mükemmel....Tavanın mükemmeliğini zaten adım adım izlemiştik..Güzel gün ve geziler Mustafa kardeş.
  12. enverdede

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali arkadaşlar ..sn.Metin Türe'nin teklifine şahsen sıcak bakıyorum,hele ki, bu ilkbaharda antalyalı karavancıların daha orta bir nokta neden seçilmiyor serzenişlerine şahit olunca...paylaşacağınız düşünceler yol gösterici olacaktır.Bağcıyı bırakıp,üzüme...

13. enverdede

Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) olduda, zaman kısıtlamasından Bozcaada'da 1 geceden fazla konaklamayacaksanız,feribot içinde yoğun bir sıra bekleme söz konusu olursa,karavanı geyiklide bırakıp günü birlik Bozcaadanın gün ve son vapura kadar ( hafta sonu Cuma-c.tesi,pazar 24:00 di...
  14. enverdede

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Psikolojik sınır arttırımını bu seviyelerde yükseltebiliyorsanız karavancılığı bırakma korkusu yok demektir :)
  15. enverdede

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı Hayırlı olsun..bol kazançlar.

16. enverdede

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Nerde 3 karavan yan,yana görseler ,oranın altını üstüne getiriyorlar...Karavancılar olmasa güzel yerlerden haberleri olmayacak aslında....örneğin ege ve akdeniz sahillerindeki tüm kamp alanları şimdi otel...Eski yeri deşifre etmeyin bari,dünyanın hafriyatı daha...
  17. enverdede

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İpsaladan sonrada tutana aşkolsun yani :) hayırlı yolculuklar.
  18. enverdede

Feribot Bileti Hk.yardım

Ynt: Feribot Bileti Hk.yardım Püfür ,püfür yatma bölümü....Hayırlı olsun.

19. enverdede

Feribot Bileti Hk.yardım

Ynt: Feribot Bileti Hk.yardım Detaylı program hazır olduğuna göre,online veya dönüşte gezi paylaşımlarınızı beklemek kalıyor bize...Şimdiden sağlıklı güzel dinlenceler.
  20. enverdede

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Ahhhh.ah....Sanal alem iyisin,hoşsun ama canlı sohbetin tadını,sıcaklığını,duygularını aktaramıyorsun işte.....Çünkü sanalsın.....Şimdi Poyrazlarda hep bir arada olsak,iskemlelerimizle bir daire oluşturup her türlü fikrimizi ,ses tonumuzla,mimiklerimizle,canlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri