Arama sonuçlarınız

1. re_jeep_59

Cj5 Hakkında Birkaç Soru

tüpte 0,50-0,70 kuruş yakarsın, düzgün kullanırsan aracında düzgünse büyük bir sorun çıkarmaz, 90-100 gidersin

2. re_jeep_59

Satilik Cj 5 Jeep

6 silindir Hidrolik direksiyon Tüplü Muayenesi yok. Yaptırıp verebilirim. Yazlık bikini ve Kışlık Branda mevcut 4*4 sorunsuz. 30.000 TL Tekirdağ 05448907946
  3. re_jeep_59

Göz Bebeğim İlk Aracım Satıyorum

Merhaba, Fiyatı nedir?

4. re_jeep_59

Komple Elden Geçmiş Cj 5

05448907946 WHATSAPP TAN YAZARSANIZ DETAYLI FOTO ATABİLİRİM. SAYGILAR
  5. re_jeep_59

Komple Elden Geçmiş Cj 5

Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum. Araç arkadaşımın 29bin istiyor ama fiyatta biraz daha yardımcı olur. Kendisi motor ustası komple elden geçti araç.

6. re_jeep_59

Komple Elden Geçmiş Cj 5

*77 model lpg li *Diferansiyelleri yağları suları her türlü bakımı yapılmıştır *Üzerindeki jant lastik 6 bin liraya alınmıştır. 33*12.5*15 ebatlı *6 silindir orjinal motor, disk fren *Hardtop vardır. *Muayenesini yeni yaptırdık. *Masrafsız uzun yıllar binilebilecek bir araç . . . Tekirdağ...

7. re_jeep_59

Komple Elden Geçmiş Cj 5

8. re_jeep_59

Komple Elden Geçmiş Cj 5

9. re_jeep_59

Peugeot 5008 (jeep Takaslı)

(Fiyatı abartılmamış cj, vitara yada samurai ile takas olabilir ) 2013 PEUGEOT 5008 1.6 e-HDI 115Hp DİZEL OTOMATiK ViTES Değişen Yoktur. 4-5 parçada boya vardır. (Sağ Arka Çamurluk ,Sol Ön Kapı,Sol Arka Kapı,Sol Arka Çamurluk,Arka Kaput) FULL CAM TAVAN, NAVİGASYON 7 KOLTUKLU, ŞERİT...

10. re_jeep_59

Jeep Cj5-7 Hardtop Imalatı

Son halini görmeden konuşmak çok doğru olmaz ama üst kısmı daha düz olsa daha iyi olmaz mıydı? Son halini merakla bekliyorum. Saygılar.

11. re_jeep_59

Jeep Cj5-7 Hardtop Imalatı

Merhaba Necati bey, Yaptığınız çalışmayla ilgili fotoğraf var mıdır? Saygılarımla,
  12. re_jeep_59

CJ5'ime Makas

Deneme şansınız olduysa eğer fotoğraf paylaşabilir misiniz? Saygılar

13. re_jeep_59

Nissan Partfinder 2.4cc

Aciliyetten dolayı 21.000 Tl olarak ilan günceldir.
  14. re_jeep_59

Cj6 Almayı Düşünüyorum

6 SİLİNDİR ORJİNAL MOTORLU BİR ARAÇ BAK DERİM.YAKIT KONUSUNU DA DERT ETME. TÜPLE 0,5 KURUŞ YAKARSIN.BENCE NORMAL. SEN ONU ÜZMEZSEN ODA SENİ ÇOK ÜZMEZ. AMA ORJİNAL MOTORU TA
  15. re_jeep_59

Heyecanla Aldığım Cj5 Ile Imtihanım

cj5 lere 4.6 motor seçeneği yok diye biliyorum.. 4,2 ve 3,8 var. orijinal motor varsa eğer, kabini falanda varsa 20-22 etsin ama fazlası etmez. orijinal motor yoksa eğer 20nin altında eder.

16. re_jeep_59

Nissan Partfinder 2.4cc

Merhaba, Aracım 2400 cc 1990model. atiker marka tüplü muayenesi yeni yapılmış durumdadır. Sıfır motor yapılmış durumdadır. Araç klimalıdır.(Klima gazı basmak gerekir.) Hızlı ve ağır arazi vitesi vardır. Arazi vitesleri sıkıntısız çalışmaktadır. Sıfır jant vardır. Lastikleri de sıfır...
  17. re_jeep_59

Cj 15 ' Ofsetli Jant Ve Flanş Aranıyor .

Abi merhaba, 470 tl 4 adet fiyatı mıdır?

18. re_jeep_59

Cj 15 ' Ofsetli Jant Ve Flanş Aranıyor .

Merhaba, Cj 5 aracım için ofsetli jant ve flanş ihtiyacım var. Fiyatı biraz daha uygun olsun diye 2.el olarak arıyorum. Elinde olan varsa fiyat ve durumu hakkında bilgi verirse sevinirim. Saygılarımla,
  19. re_jeep_59

Satılık Jeep Cj 5 6 Silindir

Hayırlısı olsun. Bagaj arıyorsan defender falan bak. cj serisinde çok bir bagaj bekleme bence. İllaki cj olsun diyorsanda ihtiyacına göre küçük bir arabacık yaptırırsın arkasına bağlarsın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR