Arama sonuçlarınız

1. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum ewet inceledim olabilir... bide şu araç dikkatimi çekti... sizce nasıl? http://www.sahibinden.com/iste_jeep_iste_4x4_cj-5-66WQQaXQQ19925294WQQpXQQdisplayitem

2. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum teşekkür ederim baktım ilanınıza daha öncede bakmıştım... uygun fiyata revizyon yapılmamış bir araç arıyorum
  3. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum ilan günceldir. plakalı yada plakasız olması farketmez

4. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum tamam sağolun..teşekkür ederim
  5. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum teşekkür ederim bilginiz için.. plaka sorun olmaz bir çözüm bulunur..

6. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum ewet dediğiniz gibi plakasızda olabilir aracın durumuna göre... aracı güzel bir hale soktuktan sonra plaka ayarlarız..

7. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum görüntüsünün düzgün olmasına gerek yok..ben gereken işlemi yapacağım..off road ı çok seviyorum ama sizin kadar profesyonelde yapamam bu işi.. kendi çapımda dağ bayır çamur gezmek için istiyorum bu aracı..motorunda ölü durumda olmaması lazım bu yüzden...
  8. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum ewet ustası war.. babam ve çok yakın arkadaşı profesörlük merciiğine ulaşmışlar bu konuda..
  9. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum yaa saygıdeğer abilerim iyi güzel yorum yapıyorsunuz teşekkür ederimde.. cj arıyorum diye açtım bu konuyu ama daha kayda değer birşey bulamadım istediğim gibi..

10. re_jeep_59

CJ Arıyorum

Ynt: CJ Arıyorum saygıdeğer abilerim çok teşekkür ederimm.. dediiniz gibi toplu bir araç bakacağım..ama hayalimde olan kendim yavaş yavaş toplamaktır.. ama dediğiniz önerileri dikkate alacağımdan emin olun.. ali abi senin cj nin takipçisiyim.. çok başarılı bi çalışma. merakla bekliyorum...

11. re_jeep_59

CJ Arıyorum

revizyon yapılmamış bir cj arıyorum. cj5 ilk tercihim.. kendim yapacağım bütün herşeyini.. yani hurda bir araç arıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR