Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ Arıyorum
ewet inceledim olabilir... bide şu araç dikkatimi çekti... sizce nasıl? http://www.sahibinden.com/iste_jeep_iste_4x4_cj-5-66WQQaXQQ19925294WQQpXQQdisplayitem
görüntüsünün düzgün olmasına gerek yok..ben gereken işlemi yapacağım..off road ı çok seviyorum ama sizin kadar profesyonelde yapamam bu işi.. kendi çapımda dağ bayır çamur gezmek için istiyorum bu aracı..motorunda ölü durumda olmaması lazım bu yüzden...
yaa saygıdeğer abilerim iyi güzel yorum yapıyorsunuz teşekkür ederimde.. cj arıyorum diye açtım bu konuyu ama daha kayda değer birşey bulamadım istediğim gibi..
saygıdeğer abilerim çok teşekkür ederimm.. dediiniz gibi toplu bir araç bakacağım..ama hayalimde olan kendim yavaş yavaş toplamaktır.. ama dediğiniz önerileri dikkate alacağımdan emin olun.. ali abi senin cj nin takipçisiyim.. çok başarılı bi çalışma. merakla bekliyorum...