Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.
onroad bile olsa bazı bölgelerde mutlaka off a çıkarız diye düşünüyorum.ülkenin doğusunda yollar iyi değil ama manzara mükemmel. orda senin ranger a bir çengel atarız arkadan yolda kalırsam megane ile .)
HOPA GÜMRÜK VE MUHAFAZA BAŞMÜDÜRLÜĞÜ bilir ve ilgilenir bu işlerle. teli 0 466 351 51 39
ama emniyete de sormak istenirse:
bildiğim kadarıyla adınıza kayıtlı olmayan araçlarda araç kime ve hangi şirkete kayıtlıysa ordan yurtdışına çıkışında bir sakınca yoktur diye gürcüce noter vekaleti gerekiyormuş. sıkıntılı ve çetrefilli işler yani..
çok olursak 20-30 araç konvoy yaparız artık :))) telsizle haberleşiriz yeni bir hobimiz falan daha olur. ama o kadar adam nerde yatarız bilmem. benim için sorun olmaz ben arabada da yatarım .)
Dün bujilerimi yeniledim. 0.70 mm lik bosch iridium buji taktırdım. gerçekten düşük devirlerlerde aracın torku ve çekişi yükseldi. arabanın çalışması hızlandı. sonuç mükemmel. tavsiye ederim. (ayurıca aracın motor sesi azaldı ama sanırım onun sebebi aynı gün yağını castrol magnatech ile...
bu arada söylemeyi unuttum sınırdan araçla geçmek isteyenler,aracın tescili adınıza kayıtlı olması gerekiyor.
Ortak harekete gecmek icin start point ler ankara samsun ya da trabzon olabilir.yalniz offroad mu olacak onroad mu?ona gore bir program hazirlayim,goruslerinize sunayim.fikriniz ne bu konuda?
evet benzinliklerde euro dizel var. her tür kalitede benzin ve dizel var. mesela 3 çeşit benzin vardı her benzinlikte. 92 oktan 95 oktan ve 98 oktan. euro dizel de vardı.
hazıran -temmuz ve ağustos ta gerek olsa da diğer aylar...
ilk geziyi (ilkbaharda) 3-4 günlüğüne düşünüyorum. sırasıyla batum-poti-kutaisi-gori ve en son başkent tiflis olarak düşünüyorum. batum eğlence yeri,poti liman şehri ( o arada deniz ve doğa muhteşem) kutaisi sanayi şehri,gori tarih...
arkadaşlar selamlar. İLKBAHAR 2012 de ve YAZ 2012 de iki kez 2-3 GÜNLÜĞÜNE gürcistana gitmek ve konvoy halinde gezmek istiyorum. düşünen arkadaşlarla bu konuyu burda tartışalım. aklımda görmek istediğim bir kaç yer var. bir program taslağı da var. sizlerin de düşüncesini merak ediyorum. böyle...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. burası çok güzel ve seçkin bir ortam onu farkettim yeni de olsam.
umarım bir gün bir yerlerde karşılaşırız. ben bu off road olayına kesinlikle gireceğim dayanıklı bir araç alıp.memlekette ya da komşu...
Ynt: Lpg'li Araca Farklı Buji Kullanılmalıdır, Orjinali Değil.
bugün rütinin dışına çıktım ve özel buji siparişi verdim LPG li aracım için. taktırınca sizle paylaşırım. bosch marka çift platinli.TANESİ 16 tl. Ürün Bilgileri: BOSCH
Platin-LR CNG/LPG-Gas
Kutup Sayısı: 1
Elektrot Aralığı: 0,7 mm...
Ynt: 2012 ilkbahar-Yaz Döneminde Karadeniz - Gürcistan -Azerbaycan Turu düşünüyorum.
bu arada gürcistan gezimin resimlerini eve geçince burdan paylaşayım.
Evet arkadaşlar. bu bahar ya da yazın böyle bir tur düşünüyorum. daha önce Samsun dan aracımla gürcistana gitmiştim. yeşili doğasına bayılmıştım. inşallah bu dönem de azerbaycana kadar gideceğim. Azerbaycan tarafına daha önce gidenler varsa tecrübelerini yazabilirler mi? Ben Gürcistanda Kutaisi...