Arama sonuçlarınız

1. ygttt54

Kaz Tüyü Uyku Tulumu Lekeler Nasıl Çıkar

bütün gün bu tulumu araştırdım sanıyorum kayseriden aldın hiç kullandın mı ağırlığı nasıl katlanınca boyutu ne kadar biraz bilgi verirsen çok sevinirim

2. ygttt54

Sakarya'da Kamp Alanı Öneri

PAMUKOVA TARAFI ERCOVA, İNÖNÜ, ÖKÜZYATAĞI, KAYMAKAMSUYU, KIRANYURT, MEŞRURİYE GEYVE TARAFI DOĞANCIL, (TEK TAVSİYE EDECEĞİM) TARAKLI TARAFI KARAGÖL, YANIK, ÇARDACIK, SULTANPINARI, ACELLE AKYAZI TARAFI KEREMALİ HENDEK TARAFI DİKMEN SAPANCA TARAFI KUZUYAYLA, SOĞUCAK SAKARYA İÇİ POYRAZLAR GÖLÜ...
  3. ygttt54

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

Biz başladık :) ama gezenbilir sessiz :)

4. ygttt54

Husky Bromer 4 Hakkında

ISI YALITIMI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM DİKKATİMDEN KAÇMIŞ SANIRIM EN İYİ TERCİH FERRİNO PROXES OLACAK :) AĞIRLIK HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL GENELDE ARACIMA EN UZAK 10 M OLUYORUM.. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM :)
  5. ygttt54

Husky Bromer 4 Hakkında

Birde bu ürün var ben daha çok kar kampı yapıyorum, kısaca çadırın balkon kısmına masamı kurup hiç branda falan germeden dışarıyı izlemelik bir çadır arıyorum. nurgazın portatif sobasıylada içeriyi ısıtırım :smiley: bu çadır için 4 mevsim diyorlar acaba kara dayanıklımıdır birde rüzgar direnci...

6. ygttt54

Husky Bromer 4 Hakkında

evet ona baktım çok kullanışlı fakat satışı yok :(

7. ygttt54

Husky Bromer 4 Hakkında

boyum 1.95 çadırın yüksekliği 1.55 diyor ben yağmurlu ve karlı günlerde o bölüme masa atıp yemek yiyebilirmiyim o yükseklik kurtarır mı sizce, 1.55 kurtarır diyordum, ama 1.30 mümkün değil :S
  8. ygttt54

Husky Bromer 4 Hakkında

Slmlar iyi kamplar herkese. Husky Bromer 4 çadırı kullanan var mı aranızda ?
  9. ygttt54

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Bence çadırı sürekli ısıtmanın imkanı yok. olsa dahi yüksek meblalar harcamak lazım, hem kurulumda, hemde kullanırken.. Ben nurgazın portatif sobasını kullanıyorum muazzam iş görüyor. Giyinmeden 2 dk önce açıyorum içerisi hamam gibi oluyor, bütün eşyalar ısındıktan ve giyindikten sonra kapatıp...

10. ygttt54

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

çok yararlı bir konu olmuş captiva alacaklar çok iyi fikir edinebilir. bende bu araca bakanl

11. ygttt54

Erzurum Kış Kampı

güzel bir kamp olmuş baba oğul:) inş. nice nice kamplar yaparsınız.. benimde 2.5 yaşında oğlum var bende başladım baba oğul kamplara, o oyunla karışık doğayı keşfetme arzusunu izlemek paha biçilemez
  12. ygttt54

Hangİ Pradoyu Almaliyim? 3.0 D4d Mİ 4.0 Mi?

diyorum benim aynı sonuçlara varmışız bende bütçe sıkıntım olmasa LC prado bundan başka araç düşünmem inş. gönlünüzden geçeni en kısa zamanda alıp keyifle sağlıkla gezersiniz :)

13. ygttt54

Hangİ Pradoyu Almaliyim? 3.0 D4d Mİ 4.0 Mi?

gaffar bey bire bir aynı şeyleri araştırmışız ve klasik aynı sonuçlara varmışız bende ikici araç için araştırma yaptım kamp aile ile birlikte haftasonu kamplar için... bir farkımız siz sanırım pick-up tarzı bakmıyorsunuz eğer düşünürseniz ben nissan navara d40 kasada karar kıldım parça sorunu...
  14. ygttt54

Çadır Tavsiyesi (boy Olarak)

bu içimi çok rahatlattı Evolite Excamp 4 Pro yeni çadırım artık, n11 de çeklerim var oradan alcam black freshide misafir çadırı yaparım :)
  15. ygttt54

uzun boy büyük sıkıntı ne arabaya sığıyoruz, ne çadıra kamp işleri için suzuki samurai buldum temiz gittim almaya bir bindim debrijaya basamıyorum sıkıştım kaldım. ben ceninde yatsam arada bir gerilirim orda sıkışınca sıkıntı basıyor... şöyle 2 model buldum bunlardan birini alacağım seninde...

16. ygttt54

ona bakmıştım fakat oda çok büyük husky boyard 4 220 diyor boy o işimi görebilir gibi
  17. ygttt54

Slmlar boyum 1.95 ve arpenaz black fresh 3 kişilik çadırım var boy olarak 200boy 190 en diyor fakat ciddi anlamda sıkışıyorum. Boy olarak uzun, fakat öyle devasa aile tipi olmayan çadır ne önerirsiniz ?
  18. ygttt54

Neden Organİzasyon Yok !?

yer olarak asla lafım olmaz her türlü imkan var balık tutma, yüzme, dalga sesi, iyotlu hava sessizlik ama dediğim gibi sadece çekincelerim çöp ve haftasonu piknikçileri onlarda yok diyorsanız bence iyi bir alternatif olabilir :)

19. ygttt54

yer olarak asla lafım olmaz her türlü imkan var balık tutma, yüzme, dalga sesi, iyotlu hava sessizlik ama dediğim gibi sadece çekincelerim çöp ve haftasonu piknikçileri onlarda yok diyorsanız bence iyi bir alternatif olabilir :)
  20. ygttt54

o bölgeyi iyi bilirim fakat kamp bölgesinden çok piknik bölgesi olmasından dolayı çok kalabalık oluyor (bu mevsimde olmaz) güzellik olarak mukemmel fakat insanlarımız yüzünden çok pis :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri