Arama sonuçlarınız

1. ygttt54

Neden Organİzasyon Yok !?

evet gerekli çalışmaları gezenbilir yönetiminden bekliyoruz :)

2. ygttt54

Kamp Için Araç Tavsiyesi

nacizane tavsiyem bende binek araçla kamp yapanlardanım fakat kışın kar ve çamur gerçekten büyük problem oluyor size tavsiyem öyle aman aman olmayan bir 4 çeker işinizi görecektir hatta duster bence bu konuda fiyat ve faydada liderdir
  3. ygttt54

orası öyle tabi... ama kafa dağıtmakta lazım hava değişimi şart oluyor hele ki stres altında çalışanlar için bunu yapmanın en ekonomik yolu da kamp bence

4. ygttt54

Gezenbilir olarak en son nisanda bir organizasyon yaptık.. yine bir organizasyon yapmanın vakti geldi bence en son ercovada ki çok güzeldi.. tekrar kimler gelir veya önerileriniz var mı ?
  5. ygttt54

Lada Nİva Alirken Nelere Dİkkat Etmemİz Gerekİyor

tüm hevesimi yıktın şuan :) özellikle fren ve tekrar çalışmama :)

6. ygttt54

Lada Nİva Alirken Nelere Dİkkat Etmemİz Gerekİyor

REEKAN BEY SİZİNKİ KAÇ MODEL NİVA DÜŞÜNÜYORUM AMA 1986 MODELDE NİVA 2011 DE NİVA BENİM BAKTIKLARIM 2003 VE ÜZERİ ACABA DEDİĞİNİZ SORUNLAR O MODELLERDE DE VARMIDIR NOT OLARAK 2015 MEGANIM VAR NİVAYI SADECE HAFTASONU KAMP ETKİNLİKLERİNDE KULLANICAM HER BAKIMDAN EKONOMİKLİĞİ BENİ NİVAYA ÇEKTİ 500...

7. ygttt54

Hayaller (videoda) Hayatlar Önümdeki Evraklar :)

sadece bagajdaki bassları görünce mutlu oldu. çocuk işte :)
  8. ygttt54

Hayaller (videoda) Hayatlar Önümdeki Evraklar :)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=yOEAwVL0mtI keyifli bir video, hoşunuza gidecektir :)
  9. ygttt54

5.2 Satıp Land Cruıser 4.7 Mi Wj 4.7 Mi ? Full Dolduracağım

bu araç satılmaz spor araba alcam diyorsan sat ama jeep alcam diyorsan macera arama :) maşallah

10. ygttt54

Hafta Sonu Gökçetepe Kaçamağı

duyarlılığınız için size kendi adıma teşekkür ediyorum.. bu arada araç 54 plaka bu aracı hiç görmedim sakarya da maşallahı var

11. ygttt54

hocam aracını merak ettim valla bi foto yüklesene :)
  12. ygttt54

bende 5 bin tl kenarda tutmayı düşünüyordum bu araçların hatasız olmaları imkansız bence 6 bine her sorun çözüldüyse büyük bir keyifle tadını çıkarın kazasız belasız inş. bu arada detayları sabırsızlıkla bekliyorum

13. ygttt54

hocam aynı senin durumundayım bi heves 5.2 almama ramak kaldı sen aldıktan sonra ne kadar masraf yaptın
  14. ygttt54

Kamp Için Yerler

pamukova inönü yaylası ve 3 km ilerdeki ercova yaylası konumunu internetten rahatça bulabilirsin
  15. ygttt54

Marmara Bölgesi Ücretsiz Kamp Yerleri

pamukova inönü yaylası , ercova yaylası öküzyatağı yaylası istanbula yakın güzel ücretsiz yerler. iyi kamplar

16. ygttt54

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

bu bölgeyi iyi biliyorum çok güzel yaylalar var kırca, inönü, öküzyatağı, aliç vb., özellikle öküzyatağı çok güzel ve telefon çekiyor bu bölgeler istanbula bursaya sakaryaya kısaca ankara hariç her bölgeye yakın bu organizasyonları ayda bir olarak yapsak bu kadar katılım yüksek olmasa bile...
  17. ygttt54

20 aylık oğlumla haftasonu 20 aylık oğlumla kamptaydım gece bi ara çadırın içi 3.5 dereceydi... biraz kalın giydirdim o kadar, eşimin 0 derece konfor derecesi olan uyku tulumu, kendime 10 derece konfor derecesi ve üzeri bir polarla geceyi geçirdim zevklerinizi ertelemeyin hele ki böylesine...
  18. ygttt54

Ben kendi adıma gelen herkese çok teşekkür ediyorum, pamukova belediyesinede teşekkür sular akmıyor diye belirttim yaylaya adam yollayıp 2 çeşmeyide tamir etmişler... yalnız bir konuda eleştirim olacak 20 aylık oğlum olduğu için ve kafa dinlemek için yaylanın kalabalık olmayan karşı tarafında...

19. ygttt54

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

Kamp bitti kimseden msj gelmemiş :smiley: Ben kendi adıma gelen herkese çok teşekkür ediyorum, pamukova belediyesinede teşekkür sular akmıyor diye belirttim yaylaya adam yollayıp 2 çeşmeyide tamir etmişler... yalnız bir konuda eleştirim olacak 20 aylık oğlum olduğu için ve kafa dinlemek için...
  20. ygttt54

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

yaylada dün kar vardı fakat bugün sakarya merkezde hava 24 ve açık derece sanıyorum yaylada 17 18 derece ben yarın 1.5 yaşında oğlum ve eşimle katılcam yarında hava daha sıcak olacak meteorolojiye göre sıkıntı olacağını sanmıyorum umarım bir problem olmaz 2 ufak kampçı tanışmış olur :smiley:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri