Arama sonuçlarınız

1. ygttt54

İNSANIN RESET TUŞU DOĞADA..

İNSANIN RESET TUŞU DOĞADA..

2. ygttt54

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

HERKESE DUYURULUR !!! Ercova yaylasında mart süprizi bölgede şuan 1-2 cm kar var gece yağmış :smiley: şuan sakarya merkezdeyim hava burda 9 derece, 7 -8 derecelik bir fark oluyor burasıyla ercova arası şuan muhtemelen 1-2 derece ama hava cumartesi 23 25 derece olacağını söylüyor odun konusunda...
  3. ygttt54

binek araçla gelinir pamukova tarafından geleceksen hele çok rahat edersin son 3 km ye kadar yeni dökülmüş asvaltta gelirsin son 3 km de de normal çukursuz dağ yolu

4. ygttt54

çeşmeleri gerekli yerlere bildirdim ilgilenecekler umarım çözülür :S
  5. ygttt54

çok değerli bir bilgi verdiniz.. muhtemelen donmasın diye kapatılmış olabilir pamukova belediyesini arayıp bilgi alıcam durumu buraya yazarım

6. ygttt54

Bende ani bir kararla havanın sıcak olmasına ve sakarya da oturmam, bölgeyi çok iyi bilmeme güvenerek(avatarımdaki resim ercovadan :) ) eşim ve oğlumla geliyorum oğlum 18 aylık yani 1.5 yaşında :) tohumdan yetiştirmek lazım

7. ygttt54

ya eşimle (duruma göre 2 yaşında oğlum dahil) yada arkaşımla geleceğim 1) yiğit elibol 2) .......... birde konu çok zor bulunuyor ön sayfalarda bir etiketlesek daha iyi olabilir
  8. ygttt54

harika bir yer, ayda bir kamp yaparım o bölgede en son gittiğimde fırtınaya yakalandım harikaydı :smiley: Bölge hakkında biraz bilgide ben vereyim; bolca ayı izine rastlamak mümkün, İnönü yaylasından 3 km uzak İnönüden biraz ufak, çeşme (içilebilir en son gittiğimde güzeldi dondan buzdan...
  9. ygttt54

Zj İçİn Destek Lütfen

evet haklısınız güncel olarak paylaştığınız bilgiler forum adına çok katkılı olacaktır konular çok eski ve çoğu kullanıcı takip etmiyor artık

10. ygttt54

Zj İçİn Destek Lütfen

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız inş. bende bu aracı almanın ucundan döndüm ama içimde ukde kalacak belki ilerki zamanlarda nasip... hiç ölçüm yaptınız mı benzinde standart haliyle ne yakıyor kaç kuruş ? ben bunu çok merak ediyorum bu araçlarda objektif olarak kimse bişey yazmıyor 50 55...

11. ygttt54

5.2 Üstadlardan Acil Yardım

ben almayacağımı söyledikten sonra ilana koyar mı bilmem sıfır sportage alıcak mış kiaya takasa vericem diye bişeyler dedi eğer elden satarsa buraya koyarım gerçekten hayali olan alsın
  12. ygttt54

harika yazmışsın eline sağlık özel arabamı satmadan bu amaca ulaşmam imkansız cebimde 30 bin para olsa dediğin gibi belkide numunelik araç olur ama kesin olarak vazgeçtim eşimlede konuştum o tamamen karşı ama aracı satacak olursa kesin buraya yazıcam şu araç diye ben söyledim alamayacağımı :(

13. ygttt54

haklısın şu var bu araç benim karşıma çok yanlış zamanda çıktı şuan bu arabaya piyasada 22 23 anında alıcı çıkar bugün sakaryada han jeep var ona sordum dediklerinin fiyatı max 20 bin tutar dedi arabayı alıp götüremiyorum adam arabayı bedavaya vericem diyor ben alıp baktırcam demek gerçekten...
  14. ygttt54

Merhaba herkese tekrardan teşekkür ederim gönül isterdiki aranıza katılmak ama dün itibari ile vazgeçtim.. saniyede çok güvendiğim bir fiat ustası var (yetkili serviste 40 yıl çalışmış) jeep ustası değil şöyle genel olarak baktı yürüyen taş gibi dedi ama şanzıman ve arazi kapalı kutu, motor...
  15. ygttt54

çok teşekkür ederim Allah cümlemizi ailelerine bağışlasın dediğiniz gibi birde bu işi gerçek usta kısmı var çok haklısınız bu iş bana biraz büyük vazgeçmek en mantıklısı

16. ygttt54

hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum aracın bakımları aksatılmamış yapan usta biraz sorunları ama her bu yaştaki araçta olan sorunlar dedi... kozmetik olarak baya baya iyi turlama fırsatım oldu sağ ön taraftan ufak çapta lık lık ses geliyor ama direksiyon tok sağa sola...
  17. ygttt54

Selamlar, öncelikle herkese selam şöyle bir sorum var bir tanıdığımızda 95 model 5.2 grand cherokee araç var sahibi 72 yaşında ve araç sıfır alınmış... araçta birtakım arızalar varmış il defa yolda kalmış ve satmaya karar vermiş bana al yaptır dağlara gidiyosun bununla git senin olsun aradabir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri