Arama sonuçlarınız

1. kbarisaral

Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Yakıt tüketiminizde bir anormallik varsa olabilir ama bencede takoz teorisi mantıklı rampadaki aşırı yükleme sebebiyle işini belli bir noktadan sonra yapamıyor olabilir.

2. kbarisaral

TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI

Ynt: TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI Teknolojisinden tedirginlik duyulması doğru değil bence 1000'de 1'lik bir ihtimalden korkarak 999 güzelliği görmezden gelmeyelim biraz acımasızca oluyor :)Tüm bu teknoloji profosyonel sürüş tekniklerinin simüle edilmesi aslında,gaz kelebeğinin...
  3. kbarisaral

td5 aşırı yakıt tüketimi..

Ynt: td5 aşırı yakıt tüketimi.. Merhaba, Benim lastik ebadlarım 255/70/65 a/t bf goodrich,tüketim olarak son 1 haftadaki güncel hesap 100 tlmazot ile 150 km yol yapıyor.100 km'de 16 lt yapar ki katalog verisi 12.7lt/100.İstanbul şehiriçi ve İstanbul gece boş yol koşulları karışık kullanım...

4. kbarisaral

disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım...

Ynt: disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım... Bence Discovery 2 asla eskimeyecek ruhu olan rolling stones yada guns n roses tadinda (kağıt üzerinde kötü özellikleri olan)farklı hissettiren modern klasik bir taşıt,discovery 3 sanki bir travis ya da ne bileyim coldplay tadında tüm modern...
  5. kbarisaral

DİSCO 2 GOODYEAR WRANGLER HP 255/65/16 LASTİK

Ynt: DİSCO 2 GOODYEAR WRANGLER HP 255/65/16 LASTİK Fotoğraflar

6. kbarisaral

100 Yıl Önce İstanbul

Ynt: 100 Yıl Önce İstanbul Sahile ulaşımı engelleyen yalılar meselesinede gelince şehrin o zamanki mecvut düzeninde inanın yine şimdikinden çok çok daha fazla denizle bütünleşik bir şehirmiş şehr-i İstanbul.Plajlarıyla,yürüyüş yollarıyla,omnibüs'leriyle (atlı tramvay)ortaköy'den fındıklıya...

7. kbarisaral

100 Yıl Önce İstanbul

Ynt: 100 Yıl Önce İstanbul "nasıl istanbul paris arasında fark varsa bugun ozamanda iki şehir arasında ucurum vardı bence" demişsiniz; inanın bana şu an iki şehir arasında daha büyük uçurum var şehircilik anlamında.Hiçbir şekilde insan ölçeğinde olmayan bir yapılaşma,kişi başına düşen açık...
  8. kbarisaral

DİSCO 2 GOODYEAR WRANGLER HP 255/65/16 LASTİK

2012 2. Hafta üretimidir 500 km civarı yol yapıldı,aracı yükselttim lastikler çok zayıf kaldı o sebeple satıyorum.Lastikler Borusan Oto avcılardan alınmıştır faturasını mail atabilirim.Fiyatı 1100 tl olup benim alışım 1432,76 tl'dir.buluştuğumuz zaman göreceksiniz en ufak hasar,aşınma yoktur...
  9. kbarisaral

discovery proline 18 jant

Ynt: discovery proline 18 jant Merhaba,jantları sattınızmı?

10. kbarisaral

td5 alıcam yardım lütfen

Ynt: td5 alıcam yardım lütfen Bu arada TD5 harika bir araçtır..kullandıkça aşık olacaksınız mutlaka zamanla eskiyen ve bozulan parçalar olacaktır,hangi otomobil olursa olsun bunlar zaten kaçınılmaz.Eninde sonunda parçanın bir ömrü var.Eğer tam dolu bir makineyse 2012 model arazi araçlarında...

11. kbarisaral

td5 alıcam yardım lütfen

Ynt: td5 alıcam yardım lütfen "DİXİE" bendede 2001 td5 var 176k'de şehir içi dışı ortalama 14-15 litreden aşağı yakmıyor,araban otomatik'mi manuel'mi?
  12. kbarisaral

discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen

Ynt: discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen land cruizer yazmışım af ola düzeltiyorum CRUİSER olacak :) pardon.

13. kbarisaral

Ynt: discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen ;D gülmemek elde değil hayretler içerisinde izliyorum internette yazılanları,bu arada basit bir hesap yapalım benim td5 im 178000 km'de daha körükleri değişmedi arada kontrol ediliyor bir sorun yok olursada değişecek bu kadar basit,bir gün ömrü...
  14. kbarisaral

Ynt: discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen hatta körükler ömrünü tamamlayınca yenisini taktırın bence....bu benim fikrim tabi en azından land rover tasarımcıları ve bilmem kaç milyon pound luk AR-GE sonucunda öyle uygun görmüşler.Ama biz türkler herşeyi tasarlayandan iyi bildiğimiz için...
  15. kbarisaral

Ynt: discovery 2 kullanımı hakkında yardım lütfen Merhaba, Sırf yazışmalara cevap yazmak için gecenin bu saatinde üye oldum dayanamadım :) birincisi sari araba saga sola asagiya doğru ok işaretleri olan sembol ACE (active cornering enhancement) olarak tabir edilen yani özetle aracın 90 km'ye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri