Arama sonuçlarınız

1. zeytindaglı

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

HGS almak için ruhsatımı verdim verdiklerileri etiket bu şu ana kadarda kacak veya yanlış diye bir ceza gelmedi. Benim merak ettigim römorkla geçtigimde ne olacak.

2. zeytindaglı

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

Merhaba arkadaşlar N1 sınıfı hususi kamyonetim var. 1 sınıf hgs kullanıyorum 750 kg altı tek dingil römork taktıgımda otoban veya köprü geçişlerinde sıkıntı olurmu olursa hangi sınıf hgs kullanmam gerekir şimdiden teşekkürler cevablarınız için.
  3. zeytindaglı

Hayallerimizi Gerçekleştirme Yolunda :)

Çok güzel hayelleriniz var umarım gerçekleşdirirsiniz ama diger üyelerin dedikleri gibi iyi bi plan ve proje yaparak yola çıkarsanız daha mutlu günleriniz olur

4. zeytindaglı

Be Sinifi Ehliyet Sorunu...

Merhaba Bildiğim kadarıyla sadece fark sınavına gireceksiniz bunuda bütün kurslar veriyor yanlış bi anlaşılma var gibi
  5. zeytindaglı

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Merhabalar Çok sevindirici bi haber ilk katılacağız şimdiden heyacan sardı.

6. zeytindaglı

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

Merhaba Murat bey öyle güzel anlatmışsınızki yazı dört gözle bekler oldum nasib olursa karadenizi elimden geldigince dolaşacagım.

7. zeytindaglı

Tosya'nın Iki Güzel Gölü

Çok güzel bi anlatım olmuş inşallah bizde bu sene gidecegiz o tarafa
  8. zeytindaglı

Offroad Caravan Saşe Ve Süspansiyon Imalatı

Merhaba paylaşım için teşekkürler çok güzel güzüküyor bitmis halinide görebilcekmiyiz.
  9. zeytindaglı

Isuzu D Max 3.0cc Otomatik Viteslerde Kronik Arıza Olduğu Doğrumu

Merhaba sehir içinde 9.5 uzun yolda 8. İle 8.5 arası yakıtı bir hafta önceki ölcüm bu

10. zeytindaglı

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Merhaba Arkadaşlar Dmax 2006 3000 cc 4x4 otomatik siyah Süper bi araç girip çıkamadığı yer yok kesinlikle tavsiye ederim.

11. zeytindaglı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben İbrahim Ankaralıyım İzmirde oturuyorum ısuzu dmax 4x4 aracım var doğaya ve kampa meraklıyım. Siteye emeği geçenlere teşekkür ederim.
  12. zeytindaglı

Buda benim dmax arac trabzon plaka ben izmir dikilideyim

13. zeytindaglı

Şimdiden hayırlı olsun diyelim inşallah temiz bi arac denk gelir iyi günlerde kullanırsınız.
  14. zeytindaglı

İyi akşamlar 2005 2007 dmax lardaki arıza diye söylenen şey aracı ilk çalıştırdığınızda D veya R ye aldığınızda aracın hemen yürümemesi bununda sebebi şanzumanın yağ püskürmeli olması bunun normal oldugu soyleniyor sonuc olarak ben çok memnunum sizede tavsiye ederim.
  15. zeytindaglı

Merhaba arkadaşlar Bende 2006 model dmax 3000 4x4 otomatik var Araç çok güzel yakıtı az her yere girip çıkıyor sadece geri vites biraz zayıf kalıyor ilk başlarda arıza var diye düşündüm araştırmalarım sonucu arıza değil normal olduğunu öğrendim kafaya takılacak birşey değil almayı düşünenlere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri