Arama sonuçlarınız

1. Gunay72

Satılık 2005 Vitara Otomatik 3 K

Ynt: Satılık 2005 Vitara Otomatik 3 K merhabalar aracın yakıt tüketimi bende merak ediyorum. teşekkürler.

2. Gunay72

samurai bilğisi

Ynt: Samurai Bilğisi gelecek cevaplar benim içinde çok faydalı olacak. teşekkürler.
  3. Gunay72

Yer Fıstığımla Çamura Karşı

Ynt: Yer Fıstığımla Çamura Karşı ben de aynı zamanda drift merakıda vardır. bu amaç için 2007-2008-2009 yılında bir E30 araç toplamıştım. aracımın linki: http://www.bmwmregistry.com/detail.php?id=5378 SJ araçta sanırım ön çekiş çalışmıyor. drift aklıma geldi videoyu izleyince. bu şekilde...

4. Gunay72

Samurai Arıyorum İstanbul Ve Civarı

Ynt: Samurai Arıyorum İstanbul Ve Civarı merhaba eğer aracınız satılmadıysa bilgi verirmisiniz? yada sahibinden.com da ilanı varsa linki gönderirseniz incelemek isterim. teşekkürler.
  5. Gunay72

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum güzel olmuş, güle güle kullanın. arazide deneme şansınız oldumu?

6. Gunay72

1998-suzuki-samurai

Ynt: 1998-suzuki-samurai selamlar, uzun zaman geçmiş son konuşmanın üzerinden. aracınız şu anda ne durumda? merak ediyoruz, resimlerini yüklermisiniz? bir de yapılan harcamadan da bahsederseniz sevinirim. teşekkürler.

7. Gunay72

Batırdı Bu Araç Beni..

Ynt: Batırdı Bu Araç Beni.. selam bende offroada başlangıç için bir araç almayı düşünüyorum. Düşündüğüm 3 alternatif var idi. [list type=decimal] vitara 1.6 3 kapı, jimny, samurai. [/list] bu yazılanlardan sonra jimny'yi seçeneklerden çıkarsam mı diye düşünmeye başladım. yaklaşık 20.000...
  8. Gunay72

Off Road Eğitimi & Başlangıç İçin Hangi Araç ?

Ynt: Off Road Eğitimi & Başlangıç İçin Hangi Araç ? teşekkürler. sizin verdiğiniz linki ararken http://www.istanbuljeepsafari.com/ sitesini gördüm. belgrad ormanlarında haftasonlarında offroad aktiviteleri düzenliyorlarmış 4 saatlik. bugün görüşeceğim kendileriyle. özellikle bir vitara...
  9. Gunay72

Off Road Eğitimi & Başlangıç İçin Hangi Araç ?

merhaba, uzun yıllardır off road a meraklıyım ancak zaman bulamadığım için bir türlü başlangıç yapabilmiş değilim. 2009 yılında gezenbilir'e üyeyim. Ucuz bir araçla (Suzuki vitara yada samurai ile) giriş yapmak istiyorum. Eğer ilgimi çekerse zaman içinde aracımı geliştirmeyi düşünüyorum...

10. Gunay72

1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..

Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?.. ben WJ'de kilit yok biliyordum standardında. ben fabrikasyon olan bazı donanımların hep daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. mesela LC VX lerde standart kilitler bence çok önemli bir avantaj. eğer WJ lerde de kilit standart ise...

11. Gunay72

Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?.. jeep XJ WJ-99, toyota LC-98-99, discovery 97-98-99
  12. Gunay72

Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?.. bu ilk fikrimdi. şu anda bu geçerli değil. attığım mesaj 20 gün öncesine ait.

13. Gunay72

Jeep XJ KJ

Ynt: Jeep XJ KJ XJ konusunda çok cahilim. neden çürüme derdi yok? aluminyum kasamı? landrover lar gibi ?
  14. Gunay72

1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim

Ynt: 1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim bu resimdeki araç ne kadar yükseltilmiştir? WJ lerde tampon içine vinç monte edebilmek mümkünmüdür? eğer değilse demir tampon bulunabilirmi?
  15. Gunay72

Jeep XJ KJ

Ynt: Jeep XJ KJ XJ lerin yarım şasi olduklarını bilmiyordum. peki ne gibi dezavantajı var ? KJ hem tam şasi hemde ön ve arkalarda makas yerine helezon kullanmış diye anladım. peki WJ deki durum nedir? tam, yarım şasi? sanırım WJ'de de helezon var?

16. Gunay72

Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ?

Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ? :) acele yok, geç olsun doğru olsun...
  17. Gunay72

Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ? merhaba, teklifiniz için teşekkürler. ZJ düşünmüyorum. daha çok XJ düşünüyorum.
  18. Gunay72

Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ? 30 kTL olan Bolu'daki araç için telefonla görüştüm. sahibi arabanın çok temiz ve bakımlı olduğun ve kilometresinin çok gibi gözüksede gerçek olduğunu ve kazasız-darbesiz hatta boyasız olduğunu söyledi. fiyata arka vinç dahil değilmiş. bu arabada bence...

19. Gunay72

Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ? bu araç için telefon açtım. telefona çıkan kişi sahibi değil, arabayıda hiç bilmiyor. kilometresinden bile haberdar değil. lpg var ama ruhsata işli değil, kazası falan varmı yok hiçbir şey bilmiyor. arabanın arkadaşına ait olduğun söyledi. bana güven...
  20. Gunay72

Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ? evet güzel araba. daha önceden dikkatimi çekmişti ama km yüksek diye düşündüm hep bu araç için. km > 200k XJ araç için çokmu? aslında şu arabayı http://www.sahibinden.com/1997_model_lpg_li_fuul_fuul-24WQQaXQQ16547457WQQpXQQdisplayitem 30k...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri