Arama sonuçlarınız

1. Gunay72

Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ?

Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ? muhtemelen bu o araç. araç aylardır satılıkmış, hatta açık arttırma da satılmadığını öğrendim. bu araçtan vazgeçtim diyebilirim. başka araçlara bakmaya devam ediyorum...

2. Gunay72

Jeep XJ KJ

merhaba arkadaşlar, KJ serisi 2002 model ilk üretim, XJ de 2001 model son üretim olduğuna göre XJ serisinin yerini alan model diyebilirmiyiz? şanzıman olarakda sanırım aynısı kullanıyor. 2H özelliği de var. bildiğim kadarıyla bu araçta standart kilitler yok. buna kilit taktırabilmek için...
  3. Gunay72

Biz mi Haylaz ? Onlar mı ?

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? çok mantıklı ve doğru bir yaklaşım bence de. kesinlikle aynı fikirdeyim diyebilirm...

4. Gunay72

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? Gerçekten çok ilginç discovery tarafındaki durum. yukarıdaki forumda Uğur Bey demişki "Ne atabiliyorum, ne satabiliyorum ne de vaz geçebiliyorum. Bir ara ikinci el Disco III için heves ettim." bu sözü etmezden önce de araçla ilgili birçok sorundan bahsetmiş...
  5. Gunay72

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? bu konuyu takip ederken diğer taraftanda Discovery II konularını takip ediyorum. aşağıdaki konuyu okuyunca discovery II, hatta discovery I ile ilgili düşüncelerim çok değişti. toyota ve jeep forumlarına baktığımda araç sahipleri gerçekten araçlarını çok...

6. Gunay72

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? birkaç ay evvel pajeroda düşünüyordum. araç güzel ama kullanan kişi sayısı çok az, belki çok sağlam ama çokda pahalı parça fiyatları. net olarak pajero'dan vazgeçtim diyebilirim. hazırlanmış XJ bence görsel olarak çok iyi, VX100'de çok beğeniyorum. ama...

7. Gunay72

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? şu anda sahibinden.com sitesinde 99-2000 model olan fiyatlarıda 35-37k TL arasında VX100'ler var. diğer taraftan hazır XJ'lere bakıyorum, 97-98 model beğendiklerimin fiyatlarıda aynı fiyatlarda... karar vermek gerçekten zor, XJ ile ilgili forumda herşeyi...
  8. Gunay72

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? merhaba, tam anlamadım. bunlar sadece parça fiyatlarımı? yoksa işçilk dahilmi? eğer dahil değilse yukarıdaki tüm parçaların toplam işçiliği ne civardadır? bu parçaları getiren bir temsilcilik varmı? yoksa kendimizmi uğraşacağız getirmek için? ben daha önce kendi...
  9. Gunay72

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? çok teşekkürler... bende Jeep markasında böyle bir artı durumun yavaş yavaş farkına varıyorum. hem parça bolluğu, hemde fiyatlarının nispeten ucuz olması diğer markalara göre bir avantaj. Ancak diğer taraftan işi aceleye getirmekte istemiyorum. sadece 2 sorum...

10. Gunay72

Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ?

merhaba, bugün dod'da satılık olan uzun zamandır gördüğüm ama gidip inceleyemediğim 98 model bir XJ'ye baktım. araba 160k km. ama genel olarak bana çok kötü gözüktü. 16k TL fiyat uyugn gibi ama masraflarıda çok gibi. kusurları neler: * ön çamurluk değişmiş. bu çok önemli olmayabilir. * arka...

11. Gunay72

American Auto Show (Ortaca - Muğla )

Ynt: American Auto Show (Ortaca - Muğla ) burayı bende 2 sene önce Sarıgerme'ye giderken görmüştüm. dönüşte de uğrayıp gezmiştim. çok araç, ama neredeyse hepsi çok kötü durumdaydı... sanırım birkaç tane de bakımlı araç gelmiş oraya... değişik, güzel bir yer. resimler için teşekkürler.
  12. Gunay72

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? o halde biz de büyük bir çember oluştururuz, herkesin bir tekeri altta diğer tekeri üstte olur. hem görüntü daha güzel olur, hemde herkesin gönlü olmuş olur ?

13. Gunay72

1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim

Ynt: 1999 WJ Nasıl Yükseltebilirim merhaba, WJ aracınıza yükseltme kitini taktınızmı? sonuçtan memnunmusunuz? resimleri varsa yüklermisiniz?
  14. Gunay72

Ynt: Biz mi Haylaz ? Onlar mı ? bir şey merak ettim. neden tüm XJ ve CJ ciler? ben şu ana kadar bir araç alamadım, en çok XJ düşünüyorum. ama ani bir kararla bu pajero yada LC VX de olabilir. eğer LC olursa bu resimdeki XJ lerin arasında bir de LC olursa fena mı olur? yada bana "sen jeep...
  15. Gunay72

XJ'cilere; İnsan Sevdiğini Yerden Yere Vururmuş!..

Ynt: XJ'cilere; İnsan Sevdiğini Yerden Yere Vururmuş!.. standart XJ yada ZJ bu tür çamur ve sulu ortamlarda yalıtım açısından ne kadar başarılıdır? extra bir donanım gerekirmi? standart haliyle memnun eder mi? bir dereden geçerken arabanın içide su içinde kalırmı? eğer bilgisi olan varsa...

16. Gunay72

Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?.. Sinopta satılık bir araç var. 22k TL. bu aracın fiyatı biraz mantıklı gibi, ama vergi dezanavtajı var. jantlar araca uymamış sanki. bir de nedense diğer yapılı XJ'lerden farklı duruyor, bir gariplik var gibi ama anlayamadım. acaba...
  17. Gunay72

95-98 XJ ve 97-99 Pajero 3 Kapı 3.5 V6 Arasında Tercih İçin Yardım

Ynt: 95-98 XJ ve 97-99 Pajero 3 Kapı 3.5 V6 Arasında Tercih İçin Yardım XJ, LC gibi araç almayı düşünen biri olarak ilandaki XJ jeepler için 25 değil, 27-28 verebilirim. ama 35 üstü banada çok geldi. 1998-99-2000 model, kilitli diferansiyel standardında olan VX100 LC ler bile o fiyatlarda. bu...
  18. Gunay72

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. gerçekten o 2 parça ne işe yarıyorki acaba ? arazide, ormanda başa bela olmazmı ?

19. Gunay72

Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?.. merhaba, yukarıdaki formüle göre bu araca en fazla kaç para verilir? yoksa bu fiyat normalmidir? isteyen arkadaşlar özelden de cevap verebilir. teşekkürler...
  20. Gunay72

Grand Cherokee Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee Motor Lambası arkadaşlar dizel başka marka aracımda da aynı sorun var. dizel sistemi bosch marka. gezmediğim servis ve usta kalmadı. birçok bosch servise de gittim. araba bazen hiç gitmiyor, beylikdüzü yokuşunu 50 km ile çıkamıyorum bazen. eğer araba gününde ise süper ama bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri