Arama sonuçlarınız

1. Gunay72

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. cümle çok güzelmiş. benim XJ sahibi olduktan sonra, birazda kopya çekerek ve sadeleştirerek, "XJ: The best SUV shape of all time" imzasını kullanmama izin olurmu acaba ? yada bunu iyice sadeleştirmek belki daha iyi. "XJ: The Best!" konuyla ilgisi yok ama...

2. Gunay72

Satılık Off-Road Donanımlı 1996 Model 5.2 ZJ

Ynt: Satılık Off-Road Donanımlı 1996 Model 5.2 ZJ merhaba arkadaşlar bu araç halen satılıkmı? yoksa satıldımı ? teşekkürler..
  3. Gunay72

95-98 XJ ve 97-99 Pajero 3 Kapı 3.5 V6 Arasında Tercih İçin Yardım

Ynt: 95-98 XJ ve 97-99 Pajero 3 Kapı 3.5 V6 Arasında Tercih İçin Yardım sanırım off road için hazır bir araç alacağım. off road donanımlı oldukları için aşağıdakiler dikkatimi çekti, bu araçları bilenler varmı arkadaşlar? kilometreler birbirine çok yakın...

4. Gunay72

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. benimde fikirlerim günden güne netleşiyor arkadaşlar, bu konu başlığı altında deneyimlerini ve bilgilerini anlatan herkese teşekkürler. ve bende genelde off road ve sadece zorunlu durumlarda şehir içi kullanacağımdan dolayı XJ düşünüyorum kesinlikle. ama keşke...
  5. Gunay72

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? problem yok. bilgi için teşekkürler...

6. Gunay72

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? ben de E30 sahibiyim, 320is ve sınırlı üretilmiş özel bir araç. orjinal s14 m3 motoru var üzerinde. bu aracın sesi güzeldir, ve bu 4 silindirdir ama 8000 devir görür. ama bu ses başka bir sestir, V8 den çıkan başka bir sestir. 6...

7. Gunay72

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? acaba XJ de bu duyguyu verir mi 6 silindirle?
  8. Gunay72

Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?.. merhaba, kyoto nedeniyle LPG ile çalışan veya LPG dönüşümü yapılan araçlarda bir vergi indirimi gibi bir durum mu var? ben ilk defa duydum ama bence de çok mantıklı olurdu. hem doğayı korumak adına hem de ekonomik anlamda... bu arada...
  9. Gunay72

Ynt: 95-98 XJ ve 97-99 Pajero 3 Kapı 3.5 V6 Arasında Tercih İçin Yardım yorumlarınız için gerçekten teşekkürler... yavaş yavaş pajero'dan XJ tarafına gidiyorum galiba... bir diğer alternatif ise land cruiser araçlar. 92-98 arası VX80 modellerde anladığım kadarıyla çok iyi araçlar. ancak...

10. Gunay72

selam arkadaşlar, ben aslında ciddi anlamda pajero arıyordum, halen arıyorum. 97-99 model arası ve özellikle 3 kapılı modelden. ancak bu araçlardan çok az var, ve bazı beğendiğim araçların ise fiyatları bana çok abartılı gibi geliyor. aradığım pajero için alternatif çok az olunca ve ben de...

11. Gunay72

1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..

merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım. 3 kapı pajero almayı düşünüyorum. bu aracın fiyatı ve off road için uygunluğu konusunda yorumlarınızı alabilrmiyim? teşekkürler... araç 98 model 100k km, ve 15k€ fiyatı var...
  12. Gunay72

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba, ben Günay. 37 yaşındayım. banka bilgi işlem sektöründe çalışıyorum. off road ve doğanın yanısıra otomobillere olan ilgim nedeniyle gezenbilirdeyim. bunun yanısıra fırsat bulabildikçe hobi olarak fotoğrafçılıkla da uğraşıyorum. en kısa süre de bir 4*4...

13. Gunay72

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba, ben Günay. 37 yaşındayım. 14 yıldır banka bilgi işlem sektöründe çalışıyorum. off road ve doğanın yanısıra otomobillere olan ilgim nedeniyle gezenbilirdeyim. bunun yanısıra fırsat bulabildikçe hobi olarak fotoğrafçılıkla da uğraşıyorum. en kısa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri