Arama sonuçlarınız

1. derkan34

fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin mesajinizi simdi okuyabildim vehbi bey saat gec oldugu icin arayamdim yarin ararim sizi

2. derkan34

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin insaniz basimiza neyin ne zaman gelecegi belli degildir ben o yuzden alirken hep satabi me kismini dusunerek almaya calisirim2 yillik bir satis surecinden sonra neredeyse yari fiyayina satabilme kismi beni hayli soguttu bu...
  3. derkan34

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin hosbulduk saolun.evet atilla bey pirimiz hakikaten burada ciddi bir okuyucu oldum once cunku verilmis bilgileri tekrar sormamak icino yuzden herkesi taniyor gibiyim :D ama masalla o kadar genis bir forumki denizde damla damla...

4. derkan34

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin saolun yusuf bey sizin de projesinde bulundugunuz ahmet beyin karavanini ornek almis bulunuyorum zaten hele erhan abinin ki bir idol gercekten aslinda direk onlarla irtibata gecmek iyi fikir ama onlar araci sevmese begenmese zaten...
  5. derkan34

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin ben tayinci biriyim bugun rizedeyim yaylalari filan gezmek icin dediginiz gibi ideal ve bu arac bu yorede cok sevilen tutulan bir arac burdan 2 senye izmir e donus yapacam ins. orada bir camper wv olabilr bu arac burasi icin...

6. derkan34

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin konuyu motkaravan bolumune actim ama burdakini kapatmayi bulamadim...

7. derkan34

ben rize de findiklida gorev yapan 31 yasinda bir cocuk babasi bir polisim.asil karavan tutkum cekme karavanlari incelerken kendimi bu sitade buldum daha sonra benim icin motokaravanin uygun oldugunu yine burada ogrendim.asil niyetim olan camper karavana butce olarak daha musait degilken burda...
  8. derkan34

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin aslinda harcamalari minimize etmekteki niyetim bu ilk karavanim olacak tabiki de acemilikler yapilacak .aklimdanda 5000 e cikabilirmiyim diye geciriyordum ki sizin cevbiniz geldi olabilir sanirim cok tesekkurler
  9. derkan34

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin haklisiniz

10. derkan34

ben rize de findiklida gorev yapan 31 yasinda bir cocuk babasi bir polisim.asil karavan tutkum cekme karavanlari incelerken kendimi bu sitade buldum daha sonra benim icin motokaravanin uygun oldugunu yine burada ogrendim.asil niyetim olan camper karavana butce olarak daha musait degilken burda...

11. derkan34

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkürler halil bey öneriniz için.benim çekme karavan alma düşüncemdeki sebebi şöyle anlatayım.şuan rizede görev yapıyorum ama seneye yaza tayinimi bursaya alcam nasip olursa bursada boş bulduğum 2 gün ve üstü küçük tatil günleri için bursa etrafına...
  12. derkan34

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar ben 30 yaşında şuan rizede görev yapmakta olan evli ve 1 çocuk babasıyım.bende karavanla kafasına göre takılanlar arasına girmeyi düşünürken bu siteyi buldum.evet henüz karavanım yok bir çekme karavan almayı düşünüyorum (tabi hanımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri