fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derkan34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,082

derkan34

Kamp I
Yer
RİZE FINIKLI
ben rize de findiklida gorev yapan 31 yasinda bir cocuk babasi bir polisim.asil karavan tutkum cekme karavanlari incelerken kendimi bu sitade buldum daha sonra benim icin motokaravanin uygun oldugunu yine burada ogrendim.asil niyetim olan camper karavana butce olarak daha musait degilken burda bir ambulans defender gordum 91 model 110 luk lpgli ve arac 125 binde araci henuz ustayla temizligini incelem firsatim olmadi ama diri durdugunu soyleyebilirim.bu araci ustam ok verirse
- 7500 e alinirmi
- erhan abinin ki kadar luks olmasada acilirkapanir bir yatak,mutfak tezgahi masraflari cok olurmu kuyunun dibi ne kadar karanlik...
-ilerde satmak istesem ( wv gen bir camper karavan icin) satabilrmiyim.yani beni butce olarak da bir adim ileriye tasirmi
bu gibi kafamdaki soru isaretleri icin yada benim hesap edemedigim bak bunuda dusunmelisin diyeceginiz her turlu fikir icin simdiden tesekkur ederim...

Etiketler

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin

derkan34' Alıntı:
- erhan abinin ki kadar luks olmasada acilirkapanir bir yatak,mutfak tezgahi masraflari cok olurmu kuyunun dibi ne kadar karanlik...
işin ucuzuna kaçılırsa,ki ben öyle yaptım
açılır kapanır yatak 500 olsa,mutfak tezgah dolapları 300 e yaptırdım,ocak 210,buzdolabı 300,su deposu 30,su pompası 30,musluk 30,küçük tüp dedantör vs 40,içeri bir yaşam aküsü ikinci ellerini bu sitede birisi 250 ye satıyor,vebasto koyarsanız ikinci elleri 500-600 lira,invertör 300 lira olsa,300 lira tv,karavan camı taktırma 1000 lira olsa,birde ufak tefek görünmeyenlerle
karavanın içi en aşağı 4000 lira yer,bu benim hesaplarım,ama tabiki deneyimli abilerimiz yorumlar yapacaktır
umarım hayalinizdeki gibi olur
sevgiler

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin

omnitemporal' Alıntı:
işin ucuzuna kaçılırsa,ki ben öyle yaptım
açılır kapanır yatak 500 olsa,mutfak tezgah dolapları 300 e yaptırdım,ocak 210,buzdolabı 300,su deposu 30,su pompası 30,musluk 30,küçük tüp dedantör vs 40,içeri bir yaşam aküsü ikinci ellerini bu sitede birisi 250 ye satıyor,vebasto koyarsanız ikinci elleri 500-600 lira,invertör 300 lira olsa,300 lira tv,karavan camı taktırma 1000 lira olsa,birde ufak tefek görünmeyenlerle
karavanın içi en aşağı 4000 lira yer,bu benim hesaplarım,ama tabiki deneyimli abilerimiz yorumlar yapacaktır
umarım hayalinizdeki gibi olur
sevgiler
aslinda harcamalari minimize etmekteki niyetim bu ilk karavanim olacak tabiki de acemilikler yapilacak .aklimdanda 5000 e cikabilirmiyim diye geciriyordum ki sizin cevbiniz geldi olabilir sanirim cok tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri