Arama sonuçlarınız

1. pierrecardin

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Dayanıklılıkta michelin e ayrı bir parantez açmak lazım. Birçok lastik kullandım hepsinde performansın zamanla azaldığını ve lastiğin değiştirilmek için yalvardığunı gördüm. Michelin de ise ömrünün yani nizami diş derinliğinin sonuna kadar...

2. pierrecardin

DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL

Ynt: Duster Chıp Inanılmaz Güzel Hem chip hemde lastikler hayırlı olsun. Sorması ayıp her ikisinin de maliyeti nedir? 70 yanak yokohama geolander At de sürtme sorunu yaşadınız mı? Performansı nasıl?
  3. pierrecardin

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum...

4. pierrecardin

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Dueler AT deneyimlerinizi merakla bekliyoruz.
  5. pierrecardin

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bende orijinal üzerinde geldi bagaj havuzu ile birlikte. Gayet memnunum. Ama bagaj havuzunun bir kokusu var ki düşman başına. Paklayana kadar göbeğim çatladı. Daha yeni halloldu.

6. pierrecardin

Dacia Duster Orjinal Şnorkel Ve Çelik Tampon

Ynt: Dacia Duster Orjinal Şnorkel Ve Çelik Tampon Şnorkel gelse de taktırsak.

7. pierrecardin

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Opel gibi çok bir pazarlık payı olduğunu sanmıyorum.
  8. pierrecardin

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları İnanmayacaksınız ama yine zam gelmiş.
  9. pierrecardin

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Cok tesekkur ederim. Serviste var mi yok mu bilmiyorum. Benimkiler üzerinde geldi. Adventure serisinde standarttı Garmin zumo navigasyonla birlikte. Lambalarin markası 5 para etmeyen bir marka. Hella mıydı hülla mıydı neydi hatirlamiyorum. ;) İlk kez tepe lambalı...

10. pierrecardin

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Bir resimde benden olsun. :)

11. pierrecardin

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Tepedeki 4 lü lamba da çok güzel olmuş.
  12. pierrecardin

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı Çok teşekkürler...

13. pierrecardin

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı Farda ki uzun ve kısa ampullerin değişimi için de sis farında olduğu gibi davlumbaz ya da tamponu indirmek gerekiyor mu?
  14. pierrecardin

Dacia Duster; 4x4 Saç Jant

Ynt: Dacia Duster; 4x4 Saç Jant Anladığım kadarıyla iyice kıymete binmiş saç jantlar :) Toyota'da kış lastiklerini takarken bedavaya vermişlerdi bana :)
  15. pierrecardin

Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi Yüksek vites alt devirlerde bende de var. Bir problem olduğunu sanmıyorum. Biraz daha yüksek devirde vites atarsanız o titreme olmuyor.

16. pierrecardin

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Adventure a yine zam gelmiş. Hem fiyat artırıyorlar hem donanımı kısıyorlar. Ben aldıktan sonra gelen reel zam neredeyse 5000TL'yi buldu.
  17. pierrecardin

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Patlayan lastiği yaptırırken lastikçi de tutturdu 35 yap diye. Ben dur diyene kadar 35 yaptı hepsini. Dursun bakalım biraz da böyle deneyelim.
  18. pierrecardin

Havalandırma

Ynt: Havalandırma Mutlaka güzel durur ama gerek var mı? ???

19. pierrecardin

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Çok güzel neresi burası?
  20. pierrecardin

Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak

Ynt: Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak Hocam yeni yenidir. Tamam honda son derece problemsizdir ama yaş kemale erince mutlaka birşeyler çıkıyor. Hele hele de biraz araziye çıkayım diyosan problem ihtimali daha da artıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri