Arama sonuçlarınız

1. menecer

Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım size sadece önler lazım olucak sanırım. sizin içinde uygunsa arka yayları 100tl ye alabilirim sizden maliyetinizi düşürmek açısından.

2. menecer

97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık ikisinide satabilirim
  3. menecer

Direksiyondan Ses Gelmesi

Ynt: Direksiyondan Ses Gelmesi sona dayadığınızda direksiyon pompasında gelen sesmi? yoksa döndürme esnasında bi anlık sürtme sesi gibimi? 2003 2.7 bi cherokeye görücü bakmıştım , ondada vardı bazen bi anlık bir sürtme sesi geliyordu ve tahminim direksiyon milinde bir sürtme oluşuyordu.

4. menecer

Cruise control

Ynt: Cruise control direksiyon airbaği altındaki kablolarını bi kontrol edin derim. 97 5.2 lerde ekranda ışığı yanar devreye aldığınızda
  5. menecer

96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat 5.2 ler turbo motor değil ki, evet yakıtınız çok fazla ben istanbulun en yoğun semtinde yürüme hızında durup kalkmaktan öte pedallara basamıyorken bile 58 litre gazla ile en kötü 250 km yol alıyorum. uzun yolda 370 km yol alıyorum. üstelik lastikler...

6. menecer

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık teşekkürler

7. menecer

grand cherokee zj sol ayna camı

Ynt: grand cherokee zj sol ayna camı her ikiside yeni. yapışkan bantları daha açılmamış
  8. menecer

GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Ynt: GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84638.msg1104242#msg1104242 burdan inceleyin, hafta içi taksimde tek tek görebilirsiniz., cumartesi ikisini birden görebilirsiniz. 0532 264 0747
  9. menecer

GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Ynt: GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM bende 2 tane zj var. biri 2" yükselmis asfalt lastıklı. diğeri 4.5 " yükselmiş arazi lastıklı. her ıkı halınıde karşılaştırabılrsınız. ıkısıde 97 model ve avrupa versıyonu. 2sinden birini satıcam. isterseniz görüşşelim ikisinide kıyaslayın fikir...

10. menecer

grand cherokee zj sol ayna camı

kendime almıştım ihtiyaç kalmadı. yanında bırde ayna rezistansı verebilirim, uygulanabilirmi deneme fırsatım olmadı. ihtiyacı olanlar degerlendirsin. cam cnc kesim açılı ve füme renktir cam fiyatı 30 tl rezistans fiyatı 15tl dir

11. menecer

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık açıkca yeşili gönülsüz yada tok satıyorum dıyım. değerinden ziyade bu temizlikte bi daha bulamam diye ucuza vermek istemiyorum. satılırsa değmesi lazım . kısaca 28 istiyorum yeşile. laciverti siteden talip cıkarsa 18e vericem. kattığım...
  12. menecer

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık güncel

13. menecer

97 zj grand cherokee günlüğüm

satma zamanı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84638.msg1092308#msg1092308 birini satıyorum artık
  14. menecer

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık Arkadaşlar korkacak bir şey yok. maaşla çalışan bir işçi olarak ben 2 taneyle iyi kötü başettiysem siz 1 taneyle çok rahat keyif sürersiniz
  15. menecer

TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ binek araçlarda aracın temizliği ve aksesuarları malesef fiyatını artırmıyor sadece satışını hızlandırıyor. arazilerde aksesuar maliyetleri yuksek olunca nispeten insafa gelip bi miktar fiyatı artırıyor alıcılar

16. menecer

jeep

Ynt: jeep 5.2 ler boldur ve parçasıda boldur. uç noktalara neden gidiyorsunuzki? benim 2 aracımda 5.2.
  17. menecer

5,2 97 grand cherokee römork için soket bağlantısı yardım...

Ynt: 5,2 97 grand cherokee römork için soket bağlantısı yardım... benim laciverrte çeki demiri mevcut ve işli, yeşilde yoktu. yeşile plaka cıkartırken lacivertteki demiri yeşile taktırdım ve istanbul dışında proje çizdirttim. istanbulda muaneyı ve trafiğe tasdıklettım . yeşilin ruhsatına çeki...
  18. menecer

Skyjacker Hydro 7000 amartisörler

elimde fazla olanları satıyım dedim, sizlere 150 tl den verebilirim. 532 264 07 47 ben zj de 3" yükseltme için bir takım kendime ayırıyorum kalanları satıyorum. kutuların üzerinde 3 farklı seri var h7016 h7018 h7023 amartisörlerin üzerindeyse h7051s (9 adet ) h7055s (3 adet ) chevy...

19. menecer

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım
  20. menecer

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım lastikler 235x85x16 32" i yakın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri