Arama sonuçlarınız

1. yenerh

Suzuki Vitara 1996 V6 2.0 otomatik şanzuman yağı

Ynt: Suzuki Vitara 1996 V6 2.0 otomatik şanzuman yağı Geri vitesinde aniden batinajlı kavrama bende de olmuşdu türbun bozuk cıkdı inşallah senınkı yağdandır çünkü şanzımanın sökülüp takılması 2,5 bini buluyo samsunda yapdırdım,ben de şimdi yağını değişecem trabzondayım 1,6 jlx otomatık hankı...

2. yenerh

Vitara 98 5 kapı Kapı içi döşemesi

Ynt: Vitara 98 5 kapı Kapı içi döşemesi Ben de arıyorum ancak hurda arac parcalayanlarda olabilir bert olan araclardan bulunabilir araşdirmaya devam ediyorum ..::((
  3. yenerh

Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları..

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. çiçek

4. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. çiçek ve manzara
  5. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. yağlı kıran..

6. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. bahcemızden etrafa bakışş

7. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. evım ve taşlı obamız...
  8. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. hackalı obası..! hackalı hoca camii..
  9. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. hacka obası..

10. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. taşlı oba

11. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. yayla olur da zifin çiçeği olmaz mı...!
  12. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. offfffff

13. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. BENİM İLACIM YAYLA....!
  14. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. doğa üstüü...
  15. yenerh

Ynt: Vakfıkebirlilerin Yaylası Taşlıoba ve Çevre Yaylaları.. taşlı oba ve cevresi benım yaylammmmm..

16. yenerh

bunlarda benım yaylamdan görunduler.. bahceden siliksa darafına bakış..
  17. yenerh

Vitara LPG Yakıt?

Ynt: Vitara LPG Yakıt? evet arkadaşım ama 200 lırayı aşağı düşmez hele şehir içi baya abardılı yakıyo otomatık olduğundan...! daha öncekı yazdığım yazımda sölemişdim 87 km yapmışdım 13lira almışdı bomba hatası var demişdim gercekten de doğru çünkü ertesi gun dekrar doldurdum bu sefer 40km...
  18. yenerh

Vitara LPG Yakıt?

Ynt: Vitara LPG Yakıt? arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bazıları normal bazıları apardılı bi arkadaşımız 140 lıra yazmış şehirdışı normalde taksiler bunun baya üstünde yakıyo hemde arazılı araç kullanıyoruz ben de tam anlamıyla lbg ölcümü yapılamıyo her istasyonda tam dolum...

19. yenerh

Vitara LPG Yakıt?

Ynt: Vitara LPG Yakıt? lira hesapı olsa daha iyi bu litre hesabı kafamı karışdırıyo....:))
  20. yenerh

Vitara LPG Yakıt?

1999 model otomatik vıtaram var son zamanlarda çok yakdığını hissedıyorum 8 ay önce modor yabtırdım sübablar ayarlanmadı daha şanzımanın teli kopuk bunların yan etkisi olur mu bir de arkadaşlar sizler ne kadar yakıyorsunuz km de şehir içi şehirdışı(otoyol) bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri