Arama sonuçlarınız

1. huseyinyilmaz

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) *ilan sahibini ve aracı bilmiyorum ama emsalsiz temizlikte diye bir ilan var uzun süredir 14,5 a satamadı. yani defender almak isteyen biri neye kanıp daha kötü durumdaki araca daha yüksek veriyor. *defender alıcam puma...

2. huseyinyilmaz

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) sakın yanlış anlamayın ama sorunsuz bir defender a 20-30 bin harcamak gerekiyor diyorsunuz. bu araçlar 20-30 bin liralarla neredeyse sıfırlanıyor. benim de defender ım var ve piyasası yükselirse benim de işime gelir ve...
  3. huseyinyilmaz

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha kolaylıklar dilerim.

4. huseyinyilmaz

3,5 V8 defender için bilgi

Ynt: 3,5 V8 defender için bilgi çok sevdiğim bir laf var V8 e çok yaktıran senin sağ ayağındır :D
  5. huseyinyilmaz

Böyle Olur Off-Road Yarışması! :)

Ynt: Böyle Olur Off-Road Yarışması! :) ciple hendek atlamaca yada vinç yarışı da olabilirdi adı :D araçların kabiliyetleri çok da sınanmıyormuş gibi geldi bana

6. huseyinyilmaz

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım Tesekkur ederim abi.insallah ayirdigim butcem yeter gonlumdekine kavusmaya

7. huseyinyilmaz

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım :) abi korktu birden gözüm otomatik deyince :)
  8. huseyinyilmaz

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım Şuan için satmıyor diye biliyorum ilan sahibi ama uygulamada vites kolu engel oluyor. Ya geri almanın bir yolunu bulmalı ya çarpan kısma
  9. huseyinyilmaz

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım cümlemize :D arkadaşlar takoser boya kaporta işlemleri için göğüsü söküyor. ben de madem ki sökülecek göğüs o halde ya yeni tip yada bir önceki tip göğüs takılsın istiyorum. yeni tip göğüsü uydurmakta sıkıntılar olduğunu biliyorum ama...

10. huseyinyilmaz

Yap islet devret derken ne demek istediniz acaba?

11. huseyinyilmaz

Üstad senin yorumun önemli benim için deger mi sence verdiğim para
  12. huseyinyilmaz

Sizinle tanışmak henüz kısmet olmadı ama forumdaki her mesajınızda samimi ve içten biri oldugunuz anlaşılıyor. Bu hastalık sizlerden bulaştı bana :) hayallerimin peşinden koşmayı seviyorum. kendi emeğim olsun çok isterdim ama bu kez beni fazlasıyla aşacak bir araç aldım. Degerli yorumunuz için...

13. huseyinyilmaz

Abi aşk mı saplantı mı bilmiyorum. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Rüyamda defender görüyorum. Defender kelimesini gün içinde 500 kez kullanıyorum sanırım :)
  14. huseyinyilmaz

Takoserin yaptıgı işleri takip ediyorum zaten uzun süredir. Defender konusunda uzman olmaları aracı a dan z ye tanıyor olmaları güzel. Bursa bu konuda çok iyi aslında. Adanadan hataydan klasik toplayanlar bursaya getiriyorlar araçlarını ama konu defender olunca takoser de karar kıldım
  15. huseyinyilmaz

Arkadaşlar bugun takoser otomotivden aracıma bakmasını rica ettim. Bakıp fiyat verdi. Metalik renk boya, kaporta işlemleri ve alt takımların tümünün kontrol edilmesi için fiyat verdi. Uzak olduğum için el sıkışamadık ama anlaştık. Kısmetse önümüzdeki hafta başlayacak ve toplamda yaklaşık 60 gün...

16. huseyinyilmaz

defender yükseltme yardım

Ynt: defender yükseltme yardım benim önceki aracımda da yoktu açılı kol ama açılı kolları olan bir defenderla kıyaslayınca benimki daha çok geziyordu yolda. tamer var adanada 35 lastik ve 5 inçlik yukseltme ile kullanıyor. helezonların bazen yerine oturmama sıkıntısı dışında o da sıkıntı...
  17. huseyinyilmaz

Ynt: defender yükseltme yardım http://www.paddockspares.com/off-road/suspension/radius-arms.html bu parçalar gerekli. gümrük ve kargosu ile buradaki fiyatlardan daha uyguna gelebilir. gümrük ve kargo fiyatlarını öğrenebilirmisiniz? ayrı ayrı ve farklı zamanlarda alırsanız gümrük...
  18. huseyinyilmaz

Ynt: defender yükseltme yardım evet parça bu. ama ben denedim 35 lastik ve iki inch amortisör helezon takımı aldım. açılı kolları almadan aracın yolda gidişi olumsuz etkileniyor. on arka açılı kolları da alın derim bu işe kalkışacaksanız ve bütçe yeterli ise.

19. huseyinyilmaz

çok teşekkür ederim fikirlerinize ve yorumlarınıza çok ihtiyacım olacak. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sifir-ayarinda-defender-101255220/detay bu araçtaki gibi mi? siz söylemeden farketmemiştim :D arka kapak nasıl olacak peki?
  20. huseyinyilmaz

Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı Bana bu arabanın maliyeti 40 bin lira oldu diyen arkadaşlarımıza yanıltıcı bilgi verdikleri için tepki olsun diye yazmıştım biraz da maliyetleri. Bu fiyatlar insanları korkutuyor çünkü.kimse yanlış anlamasın burada aracına 70 bin lira harcayan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri