huseyinyilmaz' Alıntı:kendinizde benimle bu uslupla yazışma yetkisini nereden buluyorsunuz? bu yazdığınız cümle direk olarak beni yalancılıkla itham etmektir.
o boruların başında poz vermedim tamamını kendim büktüm. çizim yapmadan araç üzerinden ölçü alarak yaptım. siz bu konuda yeteneksiz iseniz bu yapılamayacağı anlamına gelmez. o kaynağı yapan kişi benim amcamdır, kaynakları taşlayan da ben... doğalgazcılar montaj yaparken bükme makinalarını kullanmamıza izin verdiler. ayrıca makina mühendisiyim ve bu işlere elim yatkındır.
bu üslupta olmasaydınız yardımcı olurdum size.
lütfen haddinizi aşmayınız.
halilugar' Alıntı:Gelin offroad yarışının yanına herkesin kendi aracına tampon roll cage üst bagaj yaptığı yarışma yapalım herkes kendi ekibiyle imal etsin...
Tartışmanın uzamaması dileğiyle.
tyt.fan' Alıntı:ben size mühendis olamazsınız demedim.o bükme kaynaklama çizimsiz terzi usulü üzerinde teğelleyip olmaz dedim.tavan camları üzerindeki kavisler dahil tasarım işçilik olarak çok güzel olduğunuda söylüyorum.amcanızın ellerine sağlık.mühendis olmanız uygulamayı iyi yapmanızı sağlamaz.mühendis işi hiç değil zaten kaynaklar alınan ölçüler.bükümlerdeki eşdeğer açılar zenaatkar işi.üniversitede pek öğrenilmez bu detaylar.iyi bir mühendiste çizmeden zaten böyle bir ürünü üzerinde ölçerek yapmaz.sepet mükemmel.boger ustanın çalışmasına benziyor.kaynakları güzel taşlamışsınız.sizinde elinize sağlık.burda ortaya çıkar ben yaptım diye resmi koyarsanız yetkiye gerek duymadan pek siz yapmışsınıza benzemiyo derim.2007 den beri sanırım site üyesiyim.ben yaptım diye paylaşımlarda ataşman başında acemi tutuş pozu hiç görmedim.keşke kaynak atarken resimletseydiniz kendinizi.ben yardım istemiyorum.teklifim açık.madem bu güzel ürünü garaj ortamında yapacak kabiliyetiniz var ben talibim.malzeme benden ki en az 200 250 tl malzeme tutar diye düşünüyorum.siz bu mükemmel işçiliği yaparken izlemek sizden bişey öğrenmek zevkli olacaktır.bunun içinde 1000 tl ödemeye hazırım.amcanız tekrar verebilir tahmin ederim bükme aparatı ve kaynak makinasını.kaynağı yapan ustanın gözlüğü tutuşundan belli usta olduğu kendisini tebrik ediyorum ellerine sağlık
huseyinyilmaz' Alıntı:Benim neyi nasıl yaptıgımı benden daha iyi biliyorsunuz
Forumdaki geçmiş mesajlarınıza şoyle bir baktım da sadece beni degil herkesi rahatsız eden çok bilmiş mesajlarınız var hep. Sizi muhattap almaya deger biri olarak görmüyorum ve sizinle olan muhabbetimizi kendi adıma sonlandırıyorum
Atıf abim defender her türlü maliyet düşürme politikası ürettiriyor malum maddi olarak sömürüyor bizidef110' Alıntı:Değerli Halilugar Kardeşim,
Bu bilgi de çok faydalı oldu, şimdiden tekerleği sipariş verdim bile. Pratik çözümler tam biz amatörlere göre.
Tekrar teşekkürler, sevgi ve selamlarımla.
Atıf Tezerten
Def 110
AL1820' Alıntı:hüseyin bey, çalışmayı sizmi yaptınız bilmiyorum ama burda yaptığınız defenderle nelerin nasıl hangi bedellerle yapılacağını herkese gösterdiniz
sizi tebri ederim.