Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydınlar Ankaraaa :) buyrun çaylar benden bu sabah :P

2. M

96 ZJ Klima Çalışınca Hararet Sorunu

Ynt: 96 ZJ Klima Çalışınca Hararet Sorunu kaynatmaz , ancak 100 ü 1 yada en fazla 2 çizgi geçecek. daha yukarıya dogru gidiyorsa hemen sağa çekin aracınızı boşa alın ve rölantide çalıştırın.
  3. M

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model Şnorkel elbette performans arttırır kimse bu amaçla takmasa bile. Şnorkelden gelen soğuk havanın daha çok oksijen içerir ve yanmaya daha olumlu etki yapar dolayısı ile performansı artırır. XJ ve ZJ kasalarr diğerlerin üstün diye birşey yok. Yeri gelir...

4. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model Yok Mert baja rack mega mule diye geçiyor. 2 milyara yakın fiyatı. 15 bin tl lik araç gözüyle hiç bakmadım zj ye bakamamda , bakılmamalıda. En yeni kasa sipariş ettiğim wk2 kasa neyse zj de odur benim için.
  5. M

2.7 Crd Yakıt Performansı

Ben ; bu tür ilk mesajlarında bir ürünü yada ustayı öven üyelerin kesinlikle ticaret veya reklam amaçlı geldiğine inanıyorum ve prim vermiyorum.

6. M

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI malesef yüksek fiyat segmentindeki araçların ortak sorunu. Ancak bu araç ömürlük kalacak. Bir klasik olacak çünkü. Tıpkı 5.9 un olacağı gibi.

7. M

Özür dilerim biraz sert bir yazı olmuş ancak ben ekonomi konusu olarak yazıldığını düşünüyorum. Teşekkür ederim , henüz elimde değil aracım. Bugün ödemesini yaptık , Agustos gibi gelecek. Türkiyeye getirilmeyen bir seçenek normalde 6.4 srt8
  8. M

ATLAS 2 VE ATLAS 4

Ynt: ATLAS 2 VE ATLAS 4 rica ederim efendim.
  9. M

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI çok teşekkürler :) çok güzel olacak yıllık 15 bin tl civarıydı sanırım vergisi yani benim zj min tamamı olmasa da %70 i diyelim :) jeep.com.tr de yazılan fiyatlarla alakası da yok , 190 bin avro ödeme yaptık. Zaten orada koymamışlar da 6.4 motor seçeneğini. 5.7 bile yok.

10. M

Ulaşımımız İçin Hangi Aracı Kullanıyoruz?

Ynt: Ulaşımımız İçin Hangi Aracı Kullanıyoruz? Ben genelde ZJ yi kullanıyorum. Kafama eserse civici kullanıyorum.

11. M

Nereydi abi bugün gezdiğimiz yerler,görselleri (05,06,2011)

Ynt: Nereydi abi bugün gezdiğimiz yerler,görselleri (05,06,2011) Ne güzel gezi olmuş :) bizde dün tek araba karagöl civarlarında mineral ve fosil toplama amaçlı bir gezi yaptık. gezi sonradan offroad gezisine dönüştü tabii :)
  12. M

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhaba Ankaraa :)

13. M

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI Hayırlısıyla 2012 model 6.4 hemi v8 srt inden sipariş verdim :) agustos ortası gibi elimde olacak bu yol kralı.. hemde en güçlü modeli :)
  14. M

ATLAS 2 VE ATLAS 4

Ynt: ATLAS 2 VE ATLAS 4 Ayrıca standart ayarındaki araca büyük lastik filan takmadan atlas şanzıma.. gereksiz , para kaybı , para önemli değilse dahi para kaybı..
  15. M

ATLAS 2 VE ATLAS 4

Ynt: ATLAS 2 VE ATLAS 4 Bakalım elimde bir adet atlas 2 bulunmakta. Ne durumdadır , oranları vs.. nedir bilgim yok. İş yaptıgım birinin dükkanında , akşam detaylı olarak inceleyeceğim.

16. M

Ulaşımımız İçin Hangi Aracı Kullanıyoruz?

Buradaki 100 konudan 40'ı yakıt olunca açıkçası biraz merak uyandırdı bende. Günlük ulaşımımız için hangi aracımızı kullanıyoruz? V8 lerimizi mi , yoksa başka marka küçük motorlu araçlarımızı mı , yoksa tek aracımız var o da çok mu yakıyor?? Yakıt konusunda başka konuları kirletmeden burada...
  17. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model Mert fark ediyor ama şöyle. Şnorkeli takmaktaki amaç , su geçişlerinde sorunum olmasın ise ki amaç budur tabiki , kendi imalatın olan şnorkel bile düzgün yapılırsa iş görür. Gel gelelim , eğer aracın performansına da ekstra etki isteniyorsa ve...
  18. M

Grand Cherokee'ye biniyorsunuz , üstelik geçmiş kasalar içinde en pahalıya satılan modeline , nedir bu ekonomi telaşınız yahu.. Şu kadar yaktı bu kadar yaktı... Az yaksın diyorsanız fiat 500 e binin yada ne bileyim piyasada 1.2 dizel araç çok , onlara binin.15 litrecik dizel sıkıntı veriyorsa ...

19. M

ATLAS 2 VE ATLAS 4

Ynt: ATLAS 2 VE ATLAS 4 Atlas 2 ve Atlas 4 bu işin son noktalarıdır. Dişli oranlarınızı kendiniz seçip ona göre imal ettirebilme gibi opsiyonlarınız var. Ancak nasıl uçak sürmeyi F16 ile yada araba süzmeyi formula 1 aracı ile öğrenmiyorsak , bu tip şeylerede başlangıçta bulaşmak ne kadar...
  20. M

96 ZJ Klima Çalışınca Hararet Sorunu

Ynt: 96 ZJ Klima Çalışınca Hararet Sorunu Hiç bir şey olmaz. 100 derecenin biraz altı ve 100 derecenin biraz üstü ideal çalışma aralığı. kış boyunca yazlık termostat ile gezip düşük hararetten dolayı fazla yaktığım yakıta acıyorum şu an...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri