ATLAS 2 VE ATLAS 4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hebelub Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,014

hebelub

Ana Kamp
bu atlas transfer kutusu nedir hangisi iyidir ve hangi oranları olmalıdır birde 98 zj için uygunmu yoksa tadilat gerekiyormu çünkü bir yerde ''birde atlas 2 taktınmı tadına doyulmaz ''diye okudum adresten inceler ve oranları için bilgi verirseniz sevinirim saygılar
http://www.advanceadapters.com/categories/build-your-atlas/10/

Etiketler
Ynt: ATLAS 2 VE ATLAS 4

bir akrabam yurt dışından getirecek ve bu yaz aracıma birşeyler yapmaya başlayacağım inşallah

isminiz yazmadığı için yazamadık özür....

araziye hiç girdiniz mi...aracın arazideki hangi performansından memenun değilsiniz de yok atlas yok harita metod defteri gibi, bu işin en uç olan kısmını kurcalıyorsunuz...

yaniiii, bi araca 31 lastik mt yi bi tak araziye bir dal, nedir ne değildir bir gör...
bi yerde okuduğunuz bir yazıdan yola çıkarak hareket etmeyin...
ben sizin aracınızla 2'' takoz yükseltmeyle neler yaptım neler,,,,
aracı 3-4'' yükseltilmiş arkadaşlarım vardı araçlarının direksiyonuna geçtim yaptıkları ilk şey yavaşlar yavaşlamaz araçtan inmek oldu...
yaniii velhasıl diyorum ki bi gör bakalım bu aracın limiti nedir, senin limitin nedir...
dışardan bir destek alabiliyorsanız, bu off-road işine meraklı iseniz, 4 '' tam full lift kit getirin, 4 tane ofsetli jantla 4 tane mt lastik takın, 1 yıl binin...

yani atlas matla bunlar çok detaylı konular henüz tr de de bunu yapan yok (düşünün bu işle epeydir uğraşan biçok kişi varken)...

önce aracınızı tanıyın, kendinizi görün, aracınızı görün, yavaş ve sindire sindire, en az hatayla ve ihtiyaca yönelik ilerleyin, modifiye edilmiş araçların sağ koltuğuna oturun, araziye girin, farkları eksikleri, hataları tespit edin....
o gördüğünüz sanayi işi orda burada yapılan görsel olarak mükemmele yakın araçların aslında ne sorunlarla boğuştuğuna bire bir şahit olun....tuzu alıp koşmamak gerektiğini öğrenin, bu işe yatırım yapan argesi olan dünyada sayılı firmaların ürürnlerinden şaşmamak gerektiğini görün....vs vs vs

yani herşeyin bir sırası var...ama atlas çok uzak çooookkkk...

öyle deme levet atlasıda harita metaduda getirsin herşeyin bir ilki vardır uçmakda bir zamanlar hayaldi ama taaki birileri deneyip başarana kadar getir sen arkadaşım atlasıda harita metoduda ne varsa getir :smiley:)))))

unal' Alıntı:
öyle deme levet atlasıda harita metaduda getirsin herşeyin bir ilki vardır uçmakda bir zamanlar hayaldi ama taaki birileri deneyip başarana kadar getir sen arkadaşım atlasıda harita metoduda ne varsa getir :smiley:)))))
gelsin gelsin Ünal abi np 231 zor bulduk,birde atlasımız olsun...

bir işi yapacaksan en iyisini yapmaya çalış başkalarına saygı duy birisi birşey yapacağım dediğnde destek ol köstek olmaya çalışma

insanlar istedikleri zaman herşeyi bulur herşeyi yapabilir yorum değil yardım istedik

hebelub' Alıntı:
bir işi yapacaksan en iyisini yapmaya çalış başkalarına saygı duy birisi birşey yapacağım dediğnde destek ol köstek olmaya çalışma

off-road yapacaksanız...size şu an en iyi yardımı yaptığımı ilerleyen süreçlerde yaşayarak göreceksiniz...kolay gelsin...yukarda yazdıklarımı göz ardı etmeyin... atlas matlas her ne alacaksanız ne bana faydası ne zararı olur... sürecin tüm artı ve eksilerini siz yaşayacaksınız... haaaa paranız çok sa ayrı dava....

Atlas 2 ve Atlas 4 bu işin son noktalarıdır. Dişli oranlarınızı kendiniz seçip ona göre imal ettirebilme gibi opsiyonlarınız var. Ancak nasıl uçak sürmeyi F16 ile yada araba süzmeyi formula 1 aracı ile öğrenmiyorsak , bu tip şeylerede başlangıçta bulaşmak ne kadar mantıklı?? Türkiyede ZJ nin şanzımanının ve arazi şanzımanının yetersiz kalacağı bir offroad rotası bilmiyorum. Kaya offroad u da yapılacak yer olmadığına göre, atlas 2 veya atlas 4 e verilecek para ile neredeyse kalburüstü offroad yapılabilecek şekilde , tüm off road ekipmanlarınızı toparlarsınız. Para limitsiz olsa bile , hangi parçayı nerede kullanmayı bilmedikten sonra hiç bir işe yarayacağını düşünmüyorum...

mjeliada' Alıntı:
Atlas 2 ve Atlas 4 bu işin son noktalarıdır. Dişli oranlarınızı kendiniz seçip ona göre imal ettirebilme gibi opsiyonlarınız var. Ancak nasıl uçak sürmeyi F16 ile yada araba süzmeyi formula 1 aracı ile öğrenmiyorsak , bu tip şeylerede başlangıçta bulaşmak ne kadar mantıklı?? Türkiyede ZJ nin şanzımanının ve arazi şanzımanının yetersiz kalacağı bir offroad rotası bilmiyorum. Kaya offroad u da yapılacak yer olmadığına göre, atlas 2 veya atlas 4 e verilecek para ile neredeyse kalburüstü offroad yapılabilecek şekilde , tüm off road ekipmanlarınızı toparlarsınız. Para limitsiz olsa bile , hangi parçayı nerede kullanmayı bilmedikten sonra hiç bir işe yarayacağını düşünmüyorum...

Ada hanım tamamen katılıyorum atlas son nokta,fakat takılmak istenen aracıda merak ediyorum ne gibi modifikasyonlar yapılmış ,,yoksa emeklemeden koşmaya benzeyecek bu iş ???

Bakalım elimde bir adet atlas 2 bulunmakta. Ne durumdadır , oranları vs.. nedir bilgim yok. İş yaptıgım birinin dükkanında , akşam detaylı olarak inceleyeceğim.

örnek1' Alıntı:
Ada hanım tamamen katılıyorum atlas son nokta,fakat takılmak istenen aracıda merak ediyorum ne gibi modifikasyonlar yapılmış ,,yoksa emeklemeden koşmaya benzeyecek bu iş ???

Ayrıca standart ayarındaki araca büyük lastik filan takmadan atlas şanzıma.. gereksiz , para kaybı , para önemli değilse dahi para kaybı..

kimin ne durumda olduğunu kimse bilemez!!!!!! ada hanım size çok teşekkürler saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR