Ynt: ATLAS 2 VE ATLAS 4
isminiz yazmadığı için yazamadık özür....
araziye hiç girdiniz mi...aracın arazideki hangi performansından memenun değilsiniz de yok atlas yok harita metod defteri gibi, bu işin en uç olan kısmını kurcalıyorsunuz...
yaniiii, bi araca 31 lastik mt yi bi tak araziye bir dal, nedir ne değildir bir gör...
bi yerde okuduğunuz bir yazıdan yola çıkarak hareket etmeyin...
ben sizin aracınızla 2'' takoz yükseltmeyle neler yaptım neler,,,,
aracı 3-4'' yükseltilmiş arkadaşlarım vardı araçlarının direksiyonuna geçtim yaptıkları ilk şey yavaşlar yavaşlamaz araçtan inmek oldu...
yaniii velhasıl diyorum ki bi gör bakalım bu aracın limiti nedir, senin limitin nedir...
dışardan bir destek alabiliyorsanız, bu off-road işine meraklı iseniz, 4 '' tam full lift kit getirin, 4 tane ofsetli jantla 4 tane mt lastik takın, 1 yıl binin...
yani atlas matla bunlar çok detaylı konular henüz tr de de bunu yapan yok (düşünün bu işle epeydir uğraşan biçok kişi varken)...
önce aracınızı tanıyın, kendinizi görün, aracınızı görün, yavaş ve sindire sindire, en az hatayla ve ihtiyaca yönelik ilerleyin, modifiye edilmiş araçların sağ koltuğuna oturun, araziye girin, farkları eksikleri, hataları tespit edin....
o gördüğünüz sanayi işi orda burada yapılan görsel olarak mükemmele yakın araçların aslında ne sorunlarla boğuştuğuna bire bir şahit olun....tuzu alıp koşmamak gerektiğini öğrenin, bu işe yatırım yapan argesi olan dünyada sayılı firmaların ürürnlerinden şaşmamak gerektiğini görün....vs vs vs
yani herşeyin bir sırası var...ama atlas çok uzak çooookkkk...