Arama sonuçlarınız

1. jeepcj5

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Sanziman degisikligi fikriniz varsa t19 tavsiye ederim... Diferansiyel oranlariyla sanziman oranının bir ilgisi yok bence, yani değiştirmek isterseniz problem çıkmaz... Dana 44 ler 41/10 dur büyük ihtimalle...

2. jeepcj5

Kahramanmaraş'tan jeep cj5 toplama

Ynt: Kahramanmaraş'tan jeep cj5 toplama Bölgemizde chlerin çoğalması sevindiriyor bizi... Elinize saglık
  3. jeepcj5

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Bugün difleri dağıttık, beklediğimizden de temiz çıktılar ( eline saglık Goktug abi). Artık sıra kumlama işinde. Bu arada motorda sokulup elden gecirilip boyanacak. Önümüzde durması bile heyecanladiriyor...

4. jeepcj5

Daha vazgecmedik:) Hala dingilleri bekliyoruz, tabi motor ve sanzimani da. Insallah yarin hepsi elimizde olucak...
  5. jeepcj5

Yeni fotolar... Kamyona dogru bir gidis var sanki:)

6. jeepcj5

Aynen:) Öncelikle yürütmeye çalışmak lazım...

7. jeepcj5

Bence fazla abartılı...
  8. jeepcj5

Ankarada ki hazineler:)

9. jeepcj5

Projede önemli değişiklikler oldu... Göktuğ abiyi tutamadık gene:) Sadece şunu söyleyebilirim 318 motoru yeterli görmedik, şanzıman otomatik olsun dedik, bu sefer dingiller de yetmeyebilir dedik, yani herşey komple değişecek...:) Yakın zamanda çıkacak kokusu, ama uçuk birşey olacağından kimsenin...

10. jeepcj5

68 model cj5'e 96 model landrover alt takım uydurdum lastik ne kullanmalıyım?

Ynt: 68 model cj5'e 96 model landrover alt takım uydurdum lastik ne kullanmalıyım? Cj ye Land kanı olmaz... Arıza verir, intihar eder:)
  11. jeepcj5

Arkadaşlar Bu CJ-5 Alınır mı

Ynt: Arkadaşlar Bu CJ-5 Alınır mı Bence bu arac en fazla 10 eder... Sonucda ne kadar temiz olursa olsun bomboş bir araç... Bu araçla offroad yapacaksanız en az 10.000 harcamanız lazım... Tabii ki karar sizin...

12. jeepcj5

Göktuğ abinin koydugu resim tek kabin, bizimki cift kabin kalacak ama arka kismi daha kisa olacak, yaklasik 90 cm cikardik arkadan...
  13. jeepcj5

Yanliz bugun bir daha baktim da binebilmek icin üc adim geriden hiz alip ziplamak gerekecek:)

14. jeepcj5

MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011)

Ynt: MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011) Evet...arb var galiba taroto da... Yarin konusalim
  15. jeepcj5

Ynt: MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011) :) Anladım abi ben seni... Ben öne kilit siparişi vereyim en iyisi:)
  16. jeepcj5

Ynt: MAROFF ve GAZOFF Narlı Off-Road Oyunları Duyurusu (23-24 Temmuz 2011) Goktug abi eğer gercekden kafasındaki gibi bir pist yapabilirse (zemin ve hava şartları elverirse) bence her aracın on ve arkasında çeki yeri olsun, bol mapa ve halat eşliğinde:)

17. jeepcj5

imdattttttt beynim durdu yardım edin

Ynt: imdattttttt beynim durdu yardım edin ZJ...
  18. jeepcj5

30.000 liraya ne alayım???

Ynt: 30.000 liraya ne alayım??? Liberty...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri