68 model cj5'e 96 model landrover alt takım uydurdum lastik ne kullanmalıyım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKYAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,411

AKYAZ

Yeni Üye
Yer
izmir
68 model cj5 aldım alt takım komple chevrolet novaydı bi arkadasımdan komple 96 model land rover 5 ileri şanzıman ve ön arka defiransiyel aldım bunları araca yerleştirdim 16 jantlarıda aldım fakat lastik ebadı olarak ne takabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...(taze üye) :smiley:

Etiketler
Ynt: 68 model cj5'e 96 model landrover alt takım uydurdum lastik ne kullanmalıyım?

sayın taze üye, nehirlerden aşmışsın.Bir tas suda boğulmuşsun.:smiley::smiley::smiley:

Ynt: 68 model cj5'e 96 model landrover alt takım uydurdum lastik ne kullanmalıyım?

AKYAZ' Alıntı:
68 model cj5 aldım alt takım komple chevrolet novaydı bi arkadasımdan komple 96 model land rover 5 ileri şanzıman ve ön arka defiransiyel aldım bunları araca yerleştirdim 16 jantlarıda aldım fakat lastik ebadı olarak ne takabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...(taze üye) :smiley:

Taze üye kardeş onca şeyi birbirine uydurmuşsun lastiğe gelince bize soruyorsun uydur bişeyler gitsin (şaka şaka) biraz sitede gezin aradığını kesin bulursun bu arada aramıza hoşgeldin

valla doru söylüyorsunuz ama öle denk geldi hiç hesapta yoktu :D

bi fotoğraf paylaşırsanız iyi olur lastik ebadı size kalmış yükseltmeye bağlı 245\75\16dan başlayabilirsiniz.. ;)

İlk cj kullanıcısı olarak üzülerek cewap werıyorum malesef Land 5 ılerımı :mad: nese ınsanın durumuna bakıyor bu işler aracın yükseklıgı ne hüseyin dogru sölemiş takozlardan yüsekltme kit varmı ? boyu ne kadar aracı nereede kullanacaksn arazi asfalt? mt yada at takıcan glba bunları kesınleştır kararını wer buraada herkez yardımcı olr emınım :smiley: En kısa zamanda ORJINAL haline dönmesi dileğiyle :smiley:Hayırlı olsun taze üyee ;D

ya arkadaşlar doru diorsunuz haklısınız belki ama öle oldu bi kere işte :D:D öle uğraşcaana git bi tane land al desseniz yine haklısınız :D arabanın hiç bir yeri orjinal değil zaten.şimdi 7,50-16 lastik taksam ince durucak bide yolda sağa sola savrulması daha fazla oluo bildiğim kadarıyla..onun için soruyorum ey gezenbilir milletimin halkı savrulma yaparmı acaba bu araç yolda ?

foto paylaşıcam fakat aracın daha kupası oturmadı otursun bi öle daha iyi olur yorum yapması diye düşünüyorum bende...

merakla takip.

bendede var bir uydurma 63 işin içine girdikce canım sıkıldı araştırdıkca orjinaline sadık kalmak varmış dedim kendimce yani toplamalık alıcam şimdi kendime bir tane bendekini satıcam bakalım nasipse ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler