Arama sonuçlarınız

1. mahmutunver

Tasarruflu Arac kullanma Teknigi

Ynt: Tasarruflu Arac kullanma Teknigi Ertan bey o nasıl bir heyecan ve risktir.. gözü karalıktır.. Allah korumuş.. sanırım o heyecan ve tutku her şeyi unutturduğu için virajda bile o süratler yapılabiliyor.. düşüncesi ürpertici ancak yaşarken ki hazzı sanırım anlatılmaz :)

2. mahmutunver

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.? .
  3. mahmutunver

Ynt: Tasarruflu Arac kullanma Teknigi "Yüksekj hız düşük devir" Veteriner Hekim Abdullah Beyin kulakları çınlasın.. tasarruflu sürüş üzerine tecrübeleri ve detaylı anlatımları vardı.. gerçekten sonuç alıcı.. bulup oku(n)malı.. Vitara bölümünde olacak..

4. mahmutunver

Ynt: Tasarruflu Arac kullanma Teknigi sanırım f1 pilotlarının virajlarda doğru çizgiyi tutturma adına (teknik bir ismi vardı, hatırlayamadım) yaptıkları sürüş gerçekten keyifli oluyor. viraja giriş şeritinizle çıkış şeriti aynı olmayabiliyor ve hafif gazla aracın kendini toparlaması hoşluk...
  5. mahmutunver

Ynt: Tasarruflu Arac kullanma Teknigi Her aracın olduğu gibi her insanın (şoförün) da optimum tork değerleri vardır, kimbilir.. virajlardaki gaza basma arzusu belki de araçla beraber kişinin şoförlüğünü göstereceği ve diğerlerinden farkını ortaya koyabileceği yerler olmasıyla açıklamabilir mi...

6. mahmutunver

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Gezinizi baştan sona büyük bir dikkat ve ilgiyle izledim.. gezi üzerine mesajların gezi notlarının sonunda atılmasının uygun olduğunu düşündüm.. büyük bir emek ve içtenlikle, yoğun görsellerle geziyi ve yorumlarınızı...

7. mahmutunver

SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ

Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ Bahtı açık olsun.. En genç üyemiz hoş gelmiş.. hoşluk getirmiş..
  8. mahmutunver

SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI

Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI Son on bin bakım masrafları (19/07/2012) Motor Yağı: 5,5 litre: 90 TL Yağ Filtresi: 20 TL Hava Filtresi: 30 TL Polen Filtresi: 35 TL Şanzıman Yağı (ATF): 45 TL İşçilik: 80 TL İndirim: 30 TL Toplam 270 TL
  9. mahmutunver

TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması

Ynt: TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması süpermiş :)

10. mahmutunver

Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... Öncelikle çok iyi bir iş çıkardığınız için tebrik etmek isterim.. konuyu geç farkettim ve yeni okuyabildim.. kayifle.. heyecanla.. gıbta ederek.. maşaallah çok bereketli ve emeklerinize yakışır bir "yapıt" ortaya çıkmış.. bakılınca "bağ" olacağını...

11. mahmutunver

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Yeni araçlarınız hayırlı olsun.. içten ve samimi anlatımlarınız takibi zorunlu kılıyor..
  12. mahmutunver

Sonunda bende Vitara ailesine katıldım...

Ynt: Sonunda bende Vitara ailesine katıldım... Hayırlı olsun.. sağlıklı ve kazasız günlerde gönlünüzce binmek dileğiyle..

13. mahmutunver

Otomatik vites problemi

Ynt: Otomatik vites problemi Hangi şehirdesiniz.. hangi miktarda yağ konulacağını servisin bilmemesi anlaşılır değil.. ilginç şeyler oldukça ve duydukça güven duygusu zedeleniyor..
  14. mahmutunver

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında İsmail Bey Merhaba, Geziniz, aktarımınız ve paylaştığınız fotoğraflar insanda farklı duyguları bir arada yaşatıyor. Bir taraftan gitmiş kadar oluyoruz; ancak diğer yandan fotoğrafta gördüklerimizi ve ötesini bizzat görme arzusunu artırıyor.. Süper bir iş...
  15. mahmutunver

JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında

Ynt: JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında sn. adg_ercu "uzun yokuşlarda vitesdeki devir yükseltme düğmesini kullanarak" devir yükseltme düğmesine, kullanım ve işlevselliğine dair biraz daha açıklama yapar mısınız?

16. mahmutunver

Ynt: JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında otomatiklerin akıllı olduklarında şüphe yok.. yeni nesil otomatiklerin 6-7-8 vites olmaları nedeniyle belki de manuellere göre daha az tüketime yol açıyor.. bizimkilerin dört vites olması handikap.. otomatikler sürüş stilinize de uyum sağlıyor...
  17. mahmutunver

Ynt: JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında Abdullah Bey, Her zamanki gibi ayrıntılı ve açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim.. bildiğiniz gibi bizim otomatikler 4 vites.. sorunuz üzerine dün tekrar test etme imkânı buldum. düz yolda 70-75 km hızda 1900 devir dördüncü vites, 80-90 km de ise...
  18. mahmutunver

Ynt: JLX de Yakıt Sarfiyatı Hakkında Abdullah Bey, Haklısınız motor, vites vb. değişkenler tüketim değerlerini belirliyor ve kıyas yaparken gözönünde bulundurulmasını gerektiriyor.. Bahsettiğiniz gibi şehir içinde istenilen devir ayarı yapılamasa da şehir dışı yollarda 1700-2000 devirde uzun...

19. mahmutunver

Benim araçta da romano kit takılı iki gün önce 10.000 bakımında filtresini değiştirdim. (Diğer kitlerden farklı olarak romanoda tek filtre var) ve bilgisayardan ayarına baktırdık.. değerlerinin iyi olduğu söylendiğinden müdahaleye gerek görülmedi. Filtre değişimi sonrasında henüz ölçüm yapamadım...
  20. mahmutunver

1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek.

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. over drive tuşunun başka kullanım alanları bulunmakta mıdır.. ne tür durumlarda kullanmayı önerirsiniz.. ayrıca kullananlar varsa power tuşunu nerelerde kullanmaktadırlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri