Arama sonuçlarınız

1. PrometheusTR

BUDA BENİM 2012 MODEL CJ 3 ÜM

Ynt: BUDA BENİM 2012 MODEL CJ 3 ÜM valla benim izin falan zor, vereceğiz ustaya eti senin kemiği benim diyeceğiz artık :)

2. PrometheusTR

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 takip takip takip :) az önce Necmi Abi'yle senden bahsediyorduk vallahi :D
  3. PrometheusTR

Ynt: BUDA BENİM 2012 MODEL CJ 3 ÜM En büyük korkum vaktimin olmaması. Cumartesinden cumartesiye uğrayabileceğim sanayiye. Umarım uygun rakama çıkarabilirim ben de..

4. PrometheusTR

Mesajlara Video Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Mesajlara Video Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Youtube link'i verdiğimde otomatik olarak media player formatına çevriliyor. Hadi güzel çevrilsin ama otomatik olarak salak bir videoya dönüşüyor videom. Ktunnel'in nasıl kullanılacağını anlatan bir video oluyor. Nasıl çözeceğiz bu sorunu?
  5. PrometheusTR

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? düşbaz - özledim seni mutlaka dinleyin ;) youtube.com/watch?v=KPK2lrMReYA

6. PrometheusTR

Discovery I Direksiyon Kutusu Tamir Kiti

Ynt: Discovery I Direksiyon Kutusu Tamir Kiti güncel :)

7. PrometheusTR

Ynt: BUDA BENİM 2012 MODEL CJ 3 ÜM aracın ilk halinin fotoğrafı da var mı acaba? 8000 liralık tadilatın hangi değişiklikleri yaptığını merak ettim. benim de bir cj toplama düşüncem var da, fikir vermesi açısından iyi olur.
  8. PrometheusTR

İşte 2012 güncellemeleri

Ynt: İşte 2012 güncellemeleri Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır Huzurunuzda titriyor - şu milletin hayatıdır Şu milletin ki mustarip, şu milletin ki muhtazır Fakat sakın çekinmeyin, yiyin, yutun hapır hapır... Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin Doyunca, tıksırınca...
  9. PrometheusTR

satılık 87 model toyata

Ynt: satılık 87 model toyata yakıt tüketimi nedir bu aracın?

10. PrometheusTR

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) Abi senin bu tavan sökülebiliyor mu?

11. PrometheusTR

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) geç görmüşüm bu başlığı :) ağız tadıyla bin abi ;)
  12. PrometheusTR

Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı

Ynt: Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı Bahsedilen trojanın (HEUR:Trojan.Script.Iframe) bilgisayar çökerme gibi bir fonksiyonu yoktur. Sorunu başka bir yerde arayınız :)

13. PrometheusTR

SATILIK DEFENDER KARAVANA UYGUN

Ynt: SATILIK DEFENDER KARAVANA UYGUN ilan onay sürecindeymiş, fotoğrafları buraya da yükler misiniz?
  14. PrometheusTR

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki ilgili site açılmıyor, ama sonradan eklenen manuel tablo iş görecek gibi :)
  15. PrometheusTR

Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı

Ynt: Foruma Bağlanırken Gelen Uyarı Mesajı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81299.0

16. PrometheusTR

Gezenbilir'de virüs mü var?

Ynt: Gezenbilir'de virüs mü var? http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=81299.0;num_replies=15
  17. PrometheusTR

CJ Toplama Hakkında

Ynt: CJ Toplama Hakkında evet evet, özel mesajda da belirtmiştim araç bu. tüh ben de heveslenmiştim vallahi.. başka bakacağız o zaman...
  18. PrometheusTR

CJ Toplama Hakkında

Ynt: CJ Toplama Hakkında ;D ;D çok güldüm yau ;D valla çıkan sağlam şeyleri düşeceğiz artık hesaptan :) sizce şanzuman sistemi nedir bunun? adama özellikle sordum, 3 ileri dedi bana. SR4 değil sanırım (sr4 için çok sorunlu diyorlardı da)

19. PrometheusTR

CJ Toplama Hakkında

Bu aralar eski CJ sevdam tekrar alevlendi ve bir CJ almak istiyorum. Önceliğim 6 ve 7, sonra olmazsa 8. 5 düşünmüyorum :) Yapısız bir araç buldum başka bir şehirde. Farklı bir şehir olduğu için, tanıdığım usta vs. yok orada. Bu yüzden eğer anlaşırsak kendim bakıp, alıp geleceğim. Araç 78...
  20. PrometheusTR

Forum Virüs uyarısı

Ynt: Forum Virüs uyarısı bu arada Kaspersky'a %50 indirim yapmış hepsiburada.com. Ben hemen sipariş ettim, 6 günü kalmış dileyenler baksın derim daha geçen hafta 80 lira civarıydı bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR