BUDA BENİM 2012 MODEL CJ 3 ÜM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afacan886 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,617

afacan886

bizim yeteneğimiz asfaltta değil çamurda yeğen...!
Yer
ordu
ARKADAŞLAR ORDU DAN SİZLERE KATILIYORUM SİZLERE YENİ RESTERASYON ETTĞİM CJ 3 MÜ PAYLAŞMAK İSTEDİM...8 BİN TL MASRAF EDEREK BU HALE GETİRDİM, KARARI SİZ DEĞERLİ GEZENBİLİR ÜYELERİNİN BEĞENİSİNE SUNUYORUM...BU ARAÇ TEKTİR TÜRKİYE DE TEK OLMASI İÇİN OKADAR PARA HARCADIM SADECE BİNMEK GEZMEK İÇİN SİZCE NASIL OLMUŞTUR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

PIC_0306.jpg

PIC_0341.jpg

Etiketler

Ynt: BUDA BENİM 2012 MODEL CJ 3 ÜM

Evet herkez vinç eksik diyor ön tamponda gereken bir unsur olarak umarım en kısa azamnda onu da takarım...beğendiğiniz için teşekkür ederim...

aracın ilk halinin fotoğrafı da var mı acaba? 8000 liralık tadilatın hangi değişiklikleri yaptığını merak ettim. benim de bir cj toplama düşüncem var da, fikir vermesi açısından iyi olur.

cep telefonumda bir kaç tane var onları paylaşıyorum şimdilik arkadasım diğerleri facebok sayfamda tarık öztürk olarak facebook dan aratın ordu diye bütün fotoğrafları videoları aşama aşama seyrede bilirsiniz....

ŞAFAK009.jpg

ŞAFAK010.jpg

ŞAFAK018.jpg

8 bin tl lik resterasyonun içinde sadece 1200 tl lik araca özel müzik sistemi vardır resimlerde gördüğünüz gibi hepsi fiberglass malzemeden yapımlştır çünkü ben aracı binmek için yaptırtım tek olması için 60 gün boyunca sanayiden çıkmadım çok mücadele ettim ugraştım....

En büyük korkum vaktimin olmaması. Cumartesinden cumartesiye uğrayabileceğim sanayiye. Umarım uygun rakama çıkarabilirim ben de..

arkadasım ben 3.500 liralık bir bütçe ayarladım ama yetmedi sanayiye girdinmi araba hep yenisini istiyor hep yenilik bekliyor hani tek olsun sağlam olsun dikatt çeksin emeğinin karşılığını almak istiyorsun bu yüzden hep paray dayanıyor ben 3.500 üstüne kredi kuladım malesef:smiley: birde yıllık iznimin yarısını sanayide geçiridm sabah 7 aksam 10 eve gidiyordum..çoğu parçaları söktüm topladım diye bilirm usataya çok iyi çıraklık yaptım 60 gün içinde:smiley: çok zor iş bu restorasyon işi hele klasik bir araçsa bu araç işin içinden çıkamz oluyor inan sinirden ağladığım bile oldu zamn zamn niye oluyor diye:smiley:ona göre gerisini sen düşün arkadasım....

valla benim izin falan zor, vereceğiz ustaya eti senin kemiği benim diyeceğiz artık :smiley:

inşallah emeğini karşılığını alırsın sende kardeşim...SANA şimdiden bol sabırlar diliyorum :smiley: umarım erken zamnda biter seni bu stresten yakalanmadan kurtulursun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler