Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar..
Şubat ayında hizmete açılan Kariayolu datça etabında ortalama 5 gün olacak şekilde yürümek isteyen arkadaşlar var mı acaba..
Yol işaretlidir ve yükseltisi fazla yok(0-300m civarı)..malum havalarda uygun,çok sıcaklar bastırmadan önümüzdeki hafta içi gezilebilir diye...
Selamlar...
12-13/10/2012 tarihi gibi başlamak üzere finikeden antalya istikametine likya yolunda yürümek isteyen arkadaşlar mail atabilirler,niyetim daha önce yürüdüğüm likya yolunun kalan 164 km yolunu 8_9 günde bitirmek,ilgilenen arkadaşların maillerini beklerim.teşekkürler..
Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul
söylemeyi unuttum bu etap gerçekten manzara itibariyle muhteşem manzaralarla ve kamp alanlarıyla dolu, bu güzellik karşısında insan kamp atmadan duraklamadan kolay kolay adımlayamıyor kekova -demre- muhteşem güzellikde...
Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul
merhaba o parkuru geçen haziran ayında yürüdüm. sizin gibi 7 günde kaş-gelidonya feneri yada olimposa varırım dedim ama demrede sonlandırdım. biraz gayret etseydim finike olabilirdi belkide.diyeceğim demreden sonra 1800...
Arkadaşların da dediği gibi ağustos en olmayacak zaman,yürüyüş eziyete dönüşür,2011 eylülünde ovacık-letoon etabını yürüdüm çok zorlandım,2012 haziranda kaş-demre etabını yürüdüm havaların bulutlu gitmesi biraz şansımaydı ki fazla zorlamadı güneş ve birazda etap fazla yükseklere çıkartıp...
Merhaba arkadaşlar..31ağustos yada 1 eylül (1 gün opsiyonlu) 7-8 gün sürecek şekilde planladığım bi yürüyüş yapmak istiyorum.rota ovacık-kaş arası likya yolu olacak şekilde.yorumları günceleri okudukça heyecanım arttı ve bu etabı yürümeye karar verdim ancak uğraşlarıma rağmen arkadaş çevremden...