Arama sonuçlarınız

1. K

Sahİbİnden Temİz 1998 Model P38

Tarik bey ile araç hakkında anlaştık sözleştik takas yapmaya karar verdik, hatta benim aracımda olan eksiklikleri bi an önce tamamlayıp aracı vermek için Ve resmi işlemler için çalıştığım kurumdan izin aldim. Ancak kendisi mesajlara telefonlara cevap vermeyerek ve daha sonra engelleyerek hiç de...

2. K

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

99 model olanlar yeni tıp motorlu evet. 82 binde araç harika tabi km orjinal ise. Araca eğer lpg taktiracaksan ki 82.000 ilde orjinal bi araç bulduysan bence takmamak daha iyi, prins marka lpg en iyisi. Daha önce 3 adet p38 sahibi oldum. Prins den şaşma derim
  3. K

Mağara Fotoğrafları

fazla amatörce ama mağaranın girişindeki manzara: mağarının içinden üst katlara çıkmak için meridiven getirdim mağaraya :)

4. K

Alınık 99-01 Range Rover

Yeniden ben :sunglasses::sunglasses: şu anda audi a4 b6 kasa 2.5 tdi quattro sport bir aracım var.(resmini ekledim) P38 ile takas yapmak isteyen arkadaş olur ise görüşelim. 05064074295
  5. K

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

yolladığın araçlardan sadece ikisi ilanda şu anda baktığımızda.İkisi de alınabilecek araçlar bence, eğer boyaya takmayan birisi isen ilki hem yeni tip motor hem daha uygun fiyatı nedeniyle tercih edilebilir. öncelikle bu araçlardan 4 tane alip kullanıp sattım. Bu araç için şunu soyleyeyim...

6. K

range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu

piyasada anahtar kodlayanlar var sanayide orjinal anahtarı götürürseniz 300 TL gibi bi rakama yapıyorlardı

7. K

Alınık 99-01 Range Rover

Konu 3 yıl sonra tekrar hortlatayim. Arkadaşlar 2 adet range Rover alıp sattım. Artık bi otomobil kullanayim hem de 4x4 olsun dedim ve Audi A6 2.8 quattro otomatik bi araç aldım. Ancak aklım yine p38 land Rover da. Takas yapmak isteyen olursa iletisime geçelim. 05064074295 İyi gezmeler
  8. K

Range Rover P38 Hakkında Yardım

97 model 160.000 KMde hatasız aracımı 30 a zor sattım. bu fiyatlar sağı soluyla oynanmış araçlar için çok yuksek değil mi?
  9. K

Alınık 99-01 Range Rover

konu kapanabilir arkadaşlar. arac alındı.

10. K

2013 yılında satıp pişmanlıkla 4 araç değiştirdikten sonra tekrar aracıma kavuştum. 1997 p38 aldım. inşallah sorunsuz kullanmak nasip olur. ilk turumu da kars-sivas gezisi ile yaptım. bi kaç kez geç çalışma dışında bir problem yaşamadım. herkese keyifli sürüşler.

11. K

Alınık 99-01 Range Rover

Ynt: Alınık 99-01 Range Rover Ustad aracinin ilani var mi inceleyebilecegim?
  12. K

Alınık 99-01 Range Rover

arkadaşlar 97. RR 4.6 HSE aracımı sattım 98 clk 320 elegance kullanıyorum şu anda. takasta da kullanabilirim nakit de olabilir. ancak yeniden bir range rover arayışındayım aradığım araçta boya önemli değil, büyük kazası olmaması yeterli mümkünse vogue modeli istiyorum. iç döşemesi kupası düzgün...

13. K

Range Rover 4,6 Hse Erbabından Tavsiye Ricası

Ynt: Range Rover 4,6 Hse Erbabından Tavsiye Ricası merhabalar.öncelikle aldınız mı range rover? range rover alacaksan adem usta gibi bir ustanın elinden mutlaka geçmeli diye düşünüyorum ben de. linkteki ilanı inceleyemedim yayından kalktığı için. zaten adem bey gerekeni de söylemiş. Ben malesef...
  14. K

Yine Bir Range Rover P38 Sorunu İle Ben

Ynt: Yine Bir Range Rover P38 Sorunu İle Ben abs sorunum fren müşüründenmiş. eas ise kompresörün az hava basmasından. servisin söyledikleri bunlar. sadece araca bağlanıp hataları sildiler herhangi bir parça değişimi ya da onarım yapılmadı. şu anda problemsiz inşallah böyle devam eder
  15. K

Eas Reset Kablosu Acil Yardım

Ynt: Eas Reset Kablosu Acil Yardım-(bulamadım Kendim Yaptım) arkadaşlar eas reset kablosu malesef bulamadım. Ben de kendim yaptım ve araca bağlandım. Easunlock suite denilen program ile. aracın hatalarını okuyabildim eas hatasını silebildim ancak sağ arka sensörden gelen yükseklik bilgisini...

16. K

Eas Reset Kablosu Acil Yardım

arkadaşlar elinde eas reset kablosu olan var mı? ebayda satılıyor diyebilirsiniz ama gelmesi 20-30 gün sürüyor. resetleyip servise kadar gitmem lazım 400 km bu şekilde gidemem. satmak isteyen ya da kullanıp geri göndereceğim birileri bana yardım ederse sevinirim. teşekkürler.
  17. K

Range Rover P38 Bijon Aralığı

arkadaşlar aracım 1997 4,6 hse üzerindeki jantlar orjinal 16 inç jantlar bu jantların bijon aralığı nedir? jantları 5x120 olan 18 jantla değiştirmeyi düşünüyorum. bu bijon aralığındaki ve bu ebattaki jant ile sorun yaşar mıyım?
  18. K

Ynt: Yine Bir Range Rover P38 Sorunu İle Ben adem hocam sen de olmasan kimse cevap vermeyecek. ama diğer aracı şarz ederken hata ortaya çıktı ben de o nedenle akım değişikliğinden falan arıza verdi zannettim. aküyü de boşaltmış sabaha kadar bu eas hatası olduğunda normal bir durum mu? aracı...

19. K

Ynt: Yine Bir Range Rover P38 Sorunu İle Ben yok mu bir fikri olan arkadaşlar?
  20. K

bildiğiniz üzere daha önce volantla ilgili bir problem yaşamıştım ardından abs ve şimdi de eas. soğuktan aküsü boşalmış başka bir araca range rover dan takviye ile çalıştırdım. sonuç mükemmel diğer araç çalıştı. ancak benim EAS çöktü. sanırım elektriksel bir arızaya neden oldum ancak çözümüm de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR