Arama sonuçlarınız

1. .com

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amir hocam tilki derken :) ¿

2. .com

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Tabi eğer kabul ederseniz 1- Murat Balcı 3 Kişi 2- Amir & Kezban 2½ kişi 3- Fırat 2 Kişi 4- Ömer & Yiğit gençer 2kişi 5-Metin Ozel 2 kisi 6-Alfonse - belki2 kisi 7-Sinan Haydar usta 4 kişi 8-murat çelik 2 kişi 9-Mehmet çakmak...
  3. .com

1968 model Jeep pick up

Ynt: 1968 model Jeep pick up Şaşmazda elektrikçide kendimden daha kıl bir elektrikçi buldum adam herşeyi sıfırdan yapıyor ama güzel bir çalışma olcek

4. .com

1968 model Jeep pick up

Ynt: 1968 model Jeep pick up Selami olmuyo ama adamın canını çektiriyon böyle :)
  5. .com

Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Senin minübüse takarık bi 5 Kw lık alternatör ufolar koyarık her bi yerine arabanın en az beş tane olması lazım yoksa zor ısınır senin koskoca dolmuş ne de olsa değilmi

6. .com

Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri Yeni topic herkese hayırlı olsun

7. .com

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Sizde öylesiniz Yavuz bey özellikle Mühyede çok seviyeli hoş espirileriniz vardı ne yalan söyleyim sohbetin tadı damağımda kaldı en kısa zamanda tekrarlayalım ne dersiniz
  8. .com

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Sonuçta bilinen adıyla şarj dinamoları ya da jenaratörlerdeki alternatörler (ki sonuçta ikisi de aynıdır araçtakilerde önce alternatif akım üretip bunu diyotlarla doğru akıma çevirirler) basit birer enerji dönüştürücüsüdür. Yani aldıkları mekanik...
  9. .com

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... İstediğiniz sıcaklığı elde etmek için en az 1000 W güç gerekmektedir, bu durumda bu gücü elde etmek için yaklaşık 83 Amper çekilecek demektir. Kıyaslamanız için söylüyorum 83 Amperi üzerinden geçirecek kablonun kalınlığı yüzük parmağınız kadar...

10. .com

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Konu güzelmiş 30 yıl önce araba kullanmayı öğrendim en az 4 tekeri olan bir çok araç kullandım Tırlardaki ve tabiki karavanlardaki vobesto haricinde motordan bağımsız bir ısıtma sistemi görmedim bu mercedesinde de böyleydi cadillac araçlarda da yok...

11. .com

m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık Olsun güzel olmuştur yine de
  12. .com

m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık Gerçekten hoş bir gezi olmuş resimler de çok güzel tebrik ederim mutlaka iyi eğlenmişsinizdir peki offroad fotoğraflarını da koyacakmısınız

13. .com

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Bakalım maket mi önce bitecek yoksa aslı mı :)
  14. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Ellerinize sağlık makete bayıldım ve resimleri çaldım :)
  15. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Hangi 5 ay tam bir yıl beş ay oldu :)

16. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Arkadaşlar iyi dilekleriniz ve verdiğiniz gaz için teşekkürler şimdiiii Sıcak sıcak son resimler :)
  17. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup İnsanlık için küçük ama Gladiator için büyük bir adım oldu ufaktan bir araya gelmeye başladı parçalar kupayı şasinin üzerine bindirdik kapıları da taktık benden sonra ne yaptılar bilmiyorum ama toparlanıyor işte bir yandan da döşemeci koltukla uğraşmaya başlamış...
  18. .com

Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011) Tolga ne oluyo bakem burada bir bacanak kıyağı görüyor gibiyim :)

19. .com

Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011) Görseller gisli takılıyo galiba ben bişey görmedim :) Bu arada etkinlik bence güzel oldu ve epey de ilgi çekti katılan tüm arkadaşlara ve böyle güzel bir etkinliğe ön ayak olduğu için Özgüre teşekkür ederim
  20. .com

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011) Ben Özgürle Yavuz Ç bana sormadan benim ismimi yazmıştır diye düşünmüştüm ama nerdeeee ;) 1. özgür Şenyurt land crusier vx100 2 kişi 2. tolgameltem grandvitara 2 kişi 3. varhub...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR