Arama sonuçlarınız

1. .com

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Allah kolaylık ve bol sabır versin :)

2. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Evet Güven bey biraz yol aldık kırmızıyı da ölçtük biçtik düşündük sonunda bordo beyaza karar verdik tabi boyayı uygulayış şeklimiz biraz farklı olacak ama onun resimlerini de en kısa zamanda paylaşmayı diliyorum
  3. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Bende efendim

4. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Değilmi ama böyle seviyeli bir ortamda bir arada bulunmak elbette bizi olduğumuz gibi yani kibar olmaya sevkediyor. Gerçi sizde bilirsiniz o kadar beraber etkinliğimiz oldu sizin kibarlığınızı her zaman takdir etmişimdir
  5. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

6. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Sayın Lan Yavuz Ç kardeşim zorlasak 25 yıllık arkadaşlığımız çıkacak bi kere gelip de şu arabanın başına ayımı oldu kurtmu oldu demiyon ama merak etme çıkınca ben senin oraya gelecem yakarız mangalı doğrulur kulağı kuyruğu :)

7. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Teşekkürler dilerim harcanan emeğe değer bu arada renk seçimini yaptım bu hafta içimden bir ses boyanın biteceğini söylüyor muhtemelen bu gün ya da yarın kontrol için tek kat beyaz boya geçecekti usta son kontrollerden sonra kupayı ve şasiyi buluşturacağız...
  8. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Yok boya bu değil bu henüz astar :) İşçiliğe gelince bu konuda cidden yetkin adamlar uğraşıyorlar bu araba için
  9. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Baktımki boyacı yavaş ve emin adımlarla ilerliyor bende pek fazla ses etmemeye karar verdim az geciksin ama düzgün olsun sonuçta bir kez yapacaz dedim kendi kendime bu arada daha önceki resimlerden de anlaşılacağı gibi astarlama ve astarın tesviyesi bitti oldukça...

10. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Aslında mutlaka opel toplayacaksanız bu tip modifikasyona opel manta çok hoş gider özellikle yuvarlak farlı modeli

11. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Epeydir sanayide servisin işi yoğundu son dönemde benim yoğundu ne ilgilenebildim arabayla ne gidebildim doğru dürüst çökebildim en sonunda bu sabah çöktüm tepelerine verdim coşkuyu şasiyi boya bölümüne çıkarttık ve boyadık hayırlısıyla bu arada bizim boyacı da...
  12. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Yok Güven Bey Aşkolsun niye küseyim sadece işler inanılmaz yoğun hiç bir şeyle ilgilenemiyorum arabaya bakmaya bile üç hafta sonra gittim kısmetse bu hafta boya ile ilgili işim kalmayacak elektrik tesisatını kendini sözde usta sananların kaprislerinden...

13. .com

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Evet görmüştüm onu hatta çok da basit bir vinç sistemi ile birlikte satılıyordu vinç makarasını aracın jantına bağlıyorsunuz teker döndükçe o sizi çekiyorndu burgulu kazık da toprağa gömülüyor bir süre sonda önde bulunan plaka gayet güzel gömülüyor...
  14. .com

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. O da dert değil internette gezinirken görmüştüm ben kazık yapıyolardı kendilerine sabit nokta yapmak için uzunca bir kazık :)))))) Evlilik gibi yani :)
  15. .com

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amir hayırlı olsun iyi batmalar dilerim artık batınca cenderme çağırmanıza gerek kalmamış sen bunla batan kamyonlara da dayanırsın bi de makara koydunmu tank çekersin :)

16. .com

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

Bir arkadaşımız da yazmış önünde mercedes ya da LR ya da jeep veya Suzuki gibi bir arma yok ya eleştiriler had safhada merak ediyorum burada ahkam kesen arkadaşların kaç tanesi imalat sektörüyle ilgili ya da kaçtanesi bir şey ortaya koymuş beyler dışarıdan konuşmak gayet kolay yok şekli şemali...
  17. .com

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Çok teşekkür ederim ellerinize sağlık İyi hafta sonları Ankara her nerede çamura bulanıyorsan ve bulandırılıyorsan
  18. .com

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkes Nihat Doğana beyin nakli yapılması için düzenlenen imza kampanyasına katılmaya gitti :)

19. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Hondanın da tüm aşamaların ve öyküsü elbette var yaklaşık 15 süren bir çalışma oldu bu zaman zaman duraklamalarla falan ince eleyip sık dokumaya çalıştığımız bir projeydi onun öyküsünü bir honda sitesinde yayınladık araç konsept olarak bu site için uygun...
  20. .com

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup Valla şöyle demiş olabilir Necmi Ç den Yavuz Ç ye hadi hafta sonu kamp yapalım taaamaaaammmm :))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR