Arama sonuçlarınız

1. ozzy_tr

2" Get Yükeltme

3" yükseltme kiti taktığımdan dolayı aracımdan çıkarmış olduğum parçalardır. Sağlam ve çalışır durumdadır. Grand Cherokee ZJ ('98) araçtan çıkarıldı.

2. ozzy_tr

Satılık Grand Cherokee Ön Alt Koruma

Özel lazer kesim yaptırılmıştır, 5mm saçdan imal edilmiştir. Bir süre kendi aracımda kullandım. Çelik tampon varsa ancak uygulanabilir.
  3. ozzy_tr

Satılık Rough Country 3" Yükseltme Kiti Yedek Parça

Hiç kullanılmamış, paketinde sıfır, Rough Country 3" Yükseltme kitine ait 2 adet arka amortisör bunlara ait bağlantı parçaları ve lastiği ve 2 adet ön yay. Jeep Grand Cherokee ZJ uyumlu. Satışını yaptığım aracım için yedek parça olarak almıştım, hiç kullanmadım.

4. ozzy_tr

Jeep Grand Cherokee Zj

Merhaba, Aşağıda linki bulunan aracım full donanımlıdır ve çok temiz bir araçtır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroad-icin-dizayn-edilmis-muhayyer-hatasiz-128235781/detay
  5. ozzy_tr

JEEP GC '98 5.2 V8 "OFF-ROAD DONANIMLI"

ARACIM 98 MODEL JEEP GRAND CHEROKEE 5.2 V8, LPG RUHSATA İŞLİDİR. TÜM BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILMIŞTIR. 2013 MART AYINA KADAR MUAYENESİ VE LPG SIZDIRMAZLIK BELGESİ MEVCUTTUR. HANGİ TARİHTE HANGİ BAKIMLAR YAPILDI HANGİ PARÇALAR DEĞİŞTİ HEPSİ KAYITLI OLARAK BULUNMAKTADIR. İSTENİLDİĞİ TAKDİRDE...

6. ozzy_tr

Yağmur Yağdı Dayanamadık... :D

Yağmurlar başlayınca ADANOFF Kulüp üyeleriyle Dere Yatağında ısınma turlarına başladık... :D

7. ozzy_tr

(ADANOFF) ADANA OFF-ROAD KULÜBÜ KURULMUŞTUR!!!

Sevgili Gezenbilir ailesi ve tüm doğa sporlarına gönül verenler, Adana'da yaklaşık 1 yıldır sürdürmekte olduğumuz off-road faaliyetlerimizi artık amatör platformdan çıkarıp kulüp çatısı altında yapmaya karar verdik, bu karar doğrultusunda yaptığımız çalışmalar meyvesini verdi ve ADANOFF ADANA...
  8. ozzy_tr

PROCOMP JANT 10X15 DIŞ OFFSETLİ 5X114,30

4 ADET SADECE 1.000KM YAPMIŞ JANTLAR. FİYAT: 800 TL
  9. ozzy_tr

Procomp Replika Jant 15x10 Dış Offsetli

Orjinal jant ebadına döneceğim için Procomp Replika 15x10 dış offsetli jantlarım satılıktır. 4 adet 1.200 TL.

10. ozzy_tr

Federal 31x10.50R15 Lastik

Lastikler sıfır ayarındadır, henüz 1.000km bile yapmadı, orjinal jant ebadına geri geçeceğim için satıyorum. 4 adedi 1.000TL dir. Federal Couragia M/T 31x10.50R15

11. ozzy_tr

Adana Off Road Grubu, Hafta içi çamur partisi 09.08.2011

Güzel parkurdu herkesin eline sağlık, Hamdi abi tekrar teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR