Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar cooper lastiklerimi aracıma enjektör değişimi ve Chip atmak için satıyorum fiyat yazdık bu lastik jantlar altta ilan vardır fiyat 1300 tl...
Aracımdan çıkan 215/65/16 Lassa Completus at lastiklerimi satıyorum farklı desen farklı marka istetmede var oda hediyemdir lastikler 15-20000 km kullanılmıştır sıkıntısı vs yoktur :) iyi günler
Fiyat 550 TL.
Merhabalar Tekirdağdan aranızdayım 17 yaşındayım şuan grand vitaramız var bunu veri 5.2 zj almak istiyoruz ama bu araçların kronik hastalıkları varmıdır ben 96 modelleri beğendim hangileri alınır yapılı mı alsak iyi olur mu ? vs... (aracı günlük olarakta kullanacağız):)
Merhabalar arkadaşlar severek bindiğim skystar aracımı maddi durumlardan dolayı satıyorum bir süre binek araca bineceğim otomatik vites küçük bir arabayla takas yapılabilir (13.000 TL) motor iyi durumda 4x4 sorunsuzdur üzerindeki cooper tiresler fiyata dahil değildir daha 1000 km yapmamış lassa...
Merhabalar suzuki samurai aracım satıliktir 1.9 dizel 2002 long body 90000 km dedir lastikler ve bakımları yenidir...fiyat olarak 15750 dir pazarlık vardır