Arama sonuçlarınız

1. bulnes

Kamp Ocağı Seçimi

Bende bundan almayı düşünüyorum. O zaman sizin yorumunuzu bekliyor olacağım.

2. bulnes

Peugeot 3008

Herkese hayırlı olsun. Hep araştırıyorum 3008 i camper haline getirilmiş bir örnek veya proje göremedim de. Swissroombox tipi bir çözüm bulunabilse çok iyi olacak.
  3. bulnes

Evolite - Easycamp - Andoutdoor Çadır

Bende ilk defa kızımla beraber Yedigöller e kamp yapmak için kamp malzemeleri araştırıyorum. Hangi çadırı önerirsiniz. Haziranın 3.veya 4. haftası gideceğiz.

4. bulnes

Peugeot 3008

Maalesef bizim aslan sahiplerimiz burayı az takip ediyor demek ki :)
  5. bulnes

Duvara Monte Katlanır Masa

Ağırlık olarak sıkıntı olmaz kaldırır yalnız masa üstü biraz düz olmuyor gibi hafifte olsa eğim var. Sırf bu yüzden ben aşağıda belirttiğim linkteki masalardan ilham alarak yaptığım masayı halen kullanıyorum. BJURSTA duvara monte masa, venge, 90x50 cm

6. bulnes

Tavsiyelerinizi Bekliyorum...!

3008 tabi ki. Yakıt ekonomisi, sürüş keyfi ile beraber bence güzel bir araç.

7. bulnes

Kamp Aracı Yapma

Takip
  8. bulnes

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Linkini vereyim dedim. Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı
  9. bulnes

Güzel Bir Hafta Sonu Yunanistan Gezisi

Yine mi? Aşağıdaki linkle aynı değil mi? :) Güzel Bir Hafta Sonu Kaçamağı

10. bulnes

Güzel Bir Hafta Sonu Kaçamağı

Niye ekli dosya olarak yapıyorsunuz bu işi. Benim gibi kopyala-yapıştır yapsanız insanlar anında ve yerinde okusa :smiley: YUNANİSTAN SELANİK,KAVALA,İSKEÇE,PORTO LAGOS,GÜMÜLCİNE,DEDEAĞAÇ TURU 1.Gün Cuma Gecesi İstanbul, Selanik (Thessaloniki) Akşam özel otobüsümüz ile; saat 21:00’da...

11. bulnes

Karadeniz Yürüyüş , Gezimiz Ve Videomuz

Harika çekim süper valla. Bize göre profesyonel çekimler olmuş. Özendim valla.
  12. bulnes

Uyku Tulumu Seçimi - Tüm Detaylarıyla

Paylaşım için teşekkürler.

13. bulnes

Kabin Çantasıyla Yolculuğun Dayanılmaz Hafifliği ...

Paylaşım için teşekkürler.
  14. bulnes

Fotoğraflar Gözükmüyor

Evet arkadaşın dediği gibi fotolar gözüküyor arkadaşlar. Görmek istediğiniz linkin sonunda görülen rakamı aşağıda örneğin 33752 yerine yazın. http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=33752.0 Yalnız direk tıklayınca da yeni sayfa olarak çıkabiliyor o zaman foto gözükmüyor. Bu yazdığımız...
  15. bulnes

Farklı Bir Alternatif; Swiss Room Box

Merhaba Arkadaşlar, Gerçekten güzel kullanışlı bir şey. Bugün internetten baktığımızda en basit olan freetech modeli yaklaşık 7500 TL den başlıyor. Tabi gümrük tü nakliyeydi vs. hariç. En güzeli ve kullanışlı olanı easy tech in fiyatını yazmamışlar ama korkunçtur sanırım :smiley: Neyse benim...

16. bulnes

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

RoomBox easyTech Bu ürün çok güzel beğendim ben. Ama sanırım çok çok pahalı bunun daha basit versiyonu olan freetech bile 7500 TL den başlıyor. Acaba bu tür ürünleri Türkiye'de yapan yok mudur? Veya biz kendimiz yapamazmıyız.
  17. bulnes

Peugeot 3008

:) :) :) Bırak 3008 i bir Peugeot kullanan bile yokmuş.
  18. bulnes

Peugeot 3008

Demek ki yokmuş :(

19. bulnes

Karavan Yapımı

Merhaba, Sonunda Başladım 17m3 Peugeot Yukarıda linkini paylaştığım bir arkadaş karavan yapımı için aşama aşama foto ile anlatmış.
  20. bulnes

Çanta Seçimi Için Yardım Lütfeni

Ben pek bu konuda bilgili değilim arkadaşlar neden ve niçinleriyle yardımcı olacaktır. Ben sadece Decathlon mağazasının ürünlerinin kaliteli ve kullanışlı olduğu bildiğimden incelemeniz açısından linki paylaşmak istiyorum. Doğa Yürüyüşü Çantaları - FORCLAZ SIRT ÇANTASI 60 LİTRE

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR